I JUST LOVE FRIDAYS

Även fast jag var trött som ett as igår så tog jag mig faktiskt i kragen tillslut och städade undan lite i sovrummet för att se om jag skulle sova bättre. Men icket! La mig i sängen klockan 12 men somnade inte förens klockan var strax över 2.. Och vaknade till lite då och då när jag väl hade somnat. Så imorse var jag lika trött som vanligt! När jag kom hem från skolan så sov jag i tre timmar, känner mig lite piggare nu.

Ikväll kommer Sebastian(!!!!:D), så himla skönt att få ses igen. Kommer förhoppningsvis sova hundra gånger så bättre inatt då jag får sova bredvid honom <3 wonderful. Hade ju förresten bild imorse, börjar bli klar på min nya tavla jag börjat på. Lite småfix bara! Kanske ska ta kort på lite tavlor som jag har gjort och visa här? :) Den dagen jag orkar fixa nya batterier till min kamera så jag ens får igång den. Ska försöka kirra det snarast, i promise.

Nu ska jag ta tag i disken och lite annat så det är fint här då baby kommer hem! :) hihi.


BRÖSTCANCER

Fy, suttit och bölat som ett litet barn till Rosa Bandet-galan. Så himla hemskt. Jag hoppas jag aldrig behöver drabbas av det eller någon i min närhet. Usch, så tragiskt. Skänkte även en slant, hade jag kunnat hade jag skänkt flera tusen.. men fattig som jag är så gick ju inte det. Blev jättedeppig av att se på det, så nu ser jag på Veckans kanin och försöker få upp humöret lite! Imorgon är det Fredag vilket betyder att jag har bild (WOHO:D) plus att Sebastian äntligen kommer hit. Vilket känns helt underbart! Vi kommer få vara med varandra i hela 10 dagar och inte bara över en helg som vi brukar. Wohhh!


I'M SO TIRED

Bläää, är sjukt seg idag. Jag som hade tänkt vara duktig och städa och grejja tidigare idag. Men jag har inte ens börjat, bara legat i sängen och slökollat på tv mestadels av dagen och segat framför datorn lite. Har inte ens fått i mig nån middag än, måste gå och handla först. Känner verkligen inte peppen på att gå ut i kylan. Fryser bara här inne! Usch vad allt kändes jobbigt. Beror nog på att jag sovit lite. Skulle vilja krypa ner under täcket och bara sova tills det blir imorgon. Men då sover jag ju så jävla dåligt så det gick ju inte. Aja, på med mjukisbrallorna, mot ica! SUCK.


I'VE SLEPT BADLY THE LAST FEW NIGHTS

Gud vad jag har haft svårt att somna dom senaste nätterna, riktigt segt har det varit! Då jag har lagt mig i sängen för att sova så har jag bara legat och vridit och vänt på mig.. Jag brukar vanligtvis inte ha svårt för att somna, så jag fattar inte varför det blivit så nu?! Och när jag väl lyckas somna så vaknar jag med jämna mellanrum, kollar på klockan, somnar om, vaknar, kollar på klockan och så håller det på hela natten. Det är så jobbigt, natten känns som en evighet. Inatt somnade jag inte förens halv 3.. och jag skulle kliva upp 07.00 så jag var väl inte direkt den piggaste imorse.

Jag förstår inte varför det plötsligt blivit så? Men så gjorde jag den här "spåkulan" på facebook, haha. Nog för att den bara en en plojgrej men när jag gjorde den så fick jag svaret;


Haha, ändå lite weird att jag fick ett sånt svar nu när jag har sovit jättedåligt, och jag har inte fattat varför! Så får jag det svart på vitt sådär.. haha:p Det ännu mer komiska är att vårat sovrum ser förjävligt ut. Kläder och saker överallt! Tänk om de är det som gör att jag sover så dåligt?  Så idag blir det en städardag, så får vi se sen om jag sover bättre inatt! ;) *håll tummarna*, haha.


I JUST LOVE MY MUSIC







CELLULITE

Celluliter är ett fenomen som drabbar främst oss kvinnor, detta på grund av att kvinnor har mer underhudsfett än vad männen har. Dessa gropar beror på inflammationer i underhuden som ofta kommer av en bakteriell infektion. De flesta tjejer får sina första redan i tonåren. Vanligast är att de uppstår på lår, rumpa, mage och överarmar. Det råder delade meningar om huruvida man kan motverka celluliter. Hittils har inget revolutionerande hänt som råder bot på groparna.

Men. Det är mänskligt och inte minst vanligt. Varför inte bara acceptera våra gropar? Okej, det är inte det vackraste fenomenet som vi kvinnor blivit tillägnade, men det är så vi ser ut. Då måste det vara okej.

Med retuschering, täckade strumpbyxor, rätt kläder och ljus, kan man dölja en del för stunden. Men celluliterna finns kvar. Även kändisar har dem. Modeller, skådespelerskor...



 

 


GLASS GLASS I STORA LASS

Fan vad najs! Kom på att jag är ju ledig imorgon :D Riktigt härligt! Ska sova ut länge imorgon och ba ligga och dra mig, sicken lyx! Kom också på att det bara är fem dagar kvar tills Theo (Sebastians lillebror som är 13år) kommer och hälsar på oss. Ska bli riktigt skoj tycker jag, då har jag fått träffa både hans storebror och lillebror :) Sen fattas det bara att få träffa lilltjoppan Felicia på 4år, en riktig sötunge! Men det kommer det med nångång hoppas jag :)

Sitter och äter en as god glass som jag köpte igår, har aldrig ätit den förut men damn vad god den var! "Härlig gräddglass på äkta grädde med strimmor av en fylligt smörig kolasås och bitar av knapriga havrekakor", som det står på den. Såg nånstans att den här glassen Cookie&Caramel som den då heter fick högsta betyg av nån glass/mat tidning, det vill säga 5 av 5 möjliga, och blev tillsammans med Ben&Jerrys Half Baked bäst i test. Och om den får dela första plats med Ben&Jerrys så kanske ni förstår ungefär hur god den är. Haha, jaja nog om glass.



WHAT A TALENTED LITTLE BOY

God damn. Hur söt får en unge vara egentligen? Och så himla duktig för att vara 6år bara, he will be a star one day!


I WISH I WAS RICH

ÅH, FINNS DET INGEN SNÄLL SJÄL DÄR UTE SOM VILL KÖPA EN, TVÅ ELLER TRE TRÖJOR TILL MIG? (A) Är så galet sugen på att beställa de tröjorna jag visade i förra inlägget. Jag ska beställa dom såfort jag känner att jag har råd, kanske inte blir alla tre på en gång. Fast frågan är ju när kommer jag känna att jag har råd? Måste köpa julklappar och massa också. Hur fan ska jag ha råd med allt ;o Inte kul att vara en fattig student! Jag vill så gärna ha dom tröjorna, i'm in loove!:(

Please God, make me rich.




VILL HA





HEJ HEJ HEMSKT MYCKET HEJ

Back in Vännäs! Tog 07.00 bussen imorse från Åsele, var riktigt trött så jag lyckades sova hela vägen tills vi kom fram.. det var skönt! Mja, nu sitter jag här och gör ingenting alls. Funderar på om jag kanske ska gå och handla, eller jag måste gå och handla rättaresagt.. har typ ingenting hemma. Men usch vad jobbigt det kändes att måsta gå ut! Menmen, har inte så mycket att välja på.. måste ju ha mat! Får helt enkelt klä på mig och traska iväg till affären.



Tonight at tv:

Biggest loser
Top model
Lite sällskap

101024 - WICH MEANS..


WE WENT OUT

Blev en sväng upp till Kim, sitter och kollar på när han och Sebastian spelar Gears of war 2 :-P Inte så kul om jag får säga det själv, haha. Men jag har ju godis och trocadero, så jag klarar mig ;) Skriver ifrån mobilen, fett drygt vare;p Hujj!

ÅSELE

Godmorgon. Sitter i Åsele med baby helt nyvaken, tog bussen hit igår och blir här över helgen :) Underbart! Idag blir det bara lugnt, göra lite läxor och mysa med Sebastian. Ska äta gomiddag idag också :D Blir kycklingfilé med ris och sallad! Annars så händer det väl inte så mycket, ska se på några avsnitt Parenthood nu med baby och kura in oss i täcket :* myspys!

Juste, nu har vintern kommit också. Snöade ju för några veckor sedan men nu är det real vinter! Typ 1dm snö och minusgrader.. brrr!! Gillar inte kylan, men taggar snowboard somfan! :) Nae, Parenthood nästa! HEJ!


TRÖTT

Damn vad jag är trött idag! Var upp på skolan imorse och hade mina två redovisningar, det gick bara bra! Sen gick jag hem och det första jag gjorde när jag kom hem var att lägga mig i sängen, kollade lite på tv men somnade ganska snabbt. Sen har jag sovit fram tills nu! Men känner mig fortfarande astrött. Skulle lätt kunna lägga mig och sova lite till men vet inte om det är så smart, då lär jag väl inte somna ikväll.

Ikväll börjar Alex Schulmans tvprogram Veckans kanin :D Haha, av det lilla jag har sett på reklamen så tror jag att det kan vara rätt så roligt program! Ska lätt se det iallafall och se om det är något att fortsätta se! Börjar förövrigt klockan 22.00. Ni som inte sett reklamen eller inte har nån aning om vad det är ↓

"Alex Schulman och vår samvetslösa panel väljer ut fyra kända svenskar som anses ha betett sig ovanligt klandervärt under veckan som gått. Efter hetsiga paneldiskussioner får publiken fälla avgörandet. Den kandidat som stått för det grövsta övertrampet kommer att förföljas av vår jättekanin var han eller hon än går under följande vecka."



Haha, juste!! Klockan 21.00 är det också Lyxfällan och det är inget program som jag vanligtvis brukar kolla på, men idag måste jag se det! :p Kommer vara världens mest blåsta brud med i det ikväll, Vanita heter hon. Är även med i Bartenderskolan som går på 3an (som förövrigt är ett skitprogram). Iaf, jag kan bara inte låta bli att skratta åt henne. Så pinsam brud. Ska ses!

!!


HOMEWORK

PLUGG PLUGG PLUGG. Gud vad jag känner mig duktig ikväll, har pluggat i flera timmar nu. Har två redovisningar imorgon.. usch, jag gillar inte redovisningar. Men det ska säkert gå bra. Nu ska jag göra mig en kopp te, fortsätta plugga lite och sen blir sängen!

OH YES!!

:D Gick asbra på mötet idag på skolan!! Nu är allt klappat och klart, jag får jobba på distans!! Efter vecka 44 kan jag vara var som helst och plugga :) Så nu är det bara att börja leta lägenhet i Lycksele och säga upp denna lägenhet. Synd bara att det är 3 månaders uppsägningstid, jag vill flytta nu! NU PÅ EN GÅNG :) waahhh, tagggar ny lägenhet!


NOW:

At home! :) Provet kändes som att det gick hyffsat bra ändå.. var inte så svårt som jag trodde. Men det är som vanligt, jag förbereder mig alltid på det värsta:p Svarade på alla frågor förutom en. Men så länge jag får ett G så är jag nöjd!

Imorgon är jag ledig, men måste ändå upp till skolan halv 11. Har möte med rektorn och några lärare då angående att plugga på distans. Hoppas vi kommer fram till någon bra lösning så jag kan flytta ifrån denna skithåla! Eller.. det är egentligen ingen skithåla, eller jo.. eller ibland är det det, när Sebastian inte är här så är det en skithåla! Och han kommer inte vara här ofta eftersom han har fått jobb i Lycksele. Så, flytta? Jatack.

Nu ska jag göra pommes! Jag är fan torsk på pommes frites, skulle typ kunna leva på det.. haha. Illa. Ne gud vad min mage kurrar, käk nästa! HUJJ


PROV

Sitter på skolan och väntar på att klockan ska bli kvart över tre, då har jag prov! Blev inte så mycket pluggande igår på det.. men jag hoppas att det jag pluggade i helgen fortfarande sitter. Nu ska jag ut i det gråa och trista vädret på en cigg, sen börja förbereda mig för provet. Wish me luck!


BABY





Ingen nyhet, men jag saknar Sebastian :(

FNISS

såhär kul har jag och marina tillsammans.. haha,humor.


I'M SUCH A TV NERD

Halloj! Nu är jag back in vännäs, vilket inte är sådär jättekul men jag har ju skola så jag har inte så mycket att välja på. Idag ska jag fortsätta plugga på samhällsprovet jag har imorgon, är så nervös och jag vill verkligen sätta det! Håll tummarna för mig! Förövrigt så kommer jag vara bänkad framför tv'n ikväll :P Eftersom det är så jäkla många bra program som går. Bl.a. Biggest loser, Top model, Biggest loser Sverige, Kvinnor hemliga liv och Lite sällskap :)

Det är faktiskt nånting som är rätt så najs med hösten, att massa bra program börjar sändas då. Woho! Jag har hittat något positivt med hösten! haha:d Jag är inget stort fan av denna årstid om ni har missat det. Brrr, håller fan redan på att frysa ihjäl när jag är ute.. hur fan ska jag palla vintern??? :o haha.. Och det har ju varit massa snack om att det här kommer bli den kallaste vintern på tusen år typ!!? Tror jag får ta och skaffa mig lite underhudsfett om jag ska överleva i vinter :P haha ne men typ.

Innan jag går bara; imorse när jag satt på bussen så var himlen jättefin! Synd bara att min mobilkamera inte är den bästa, plus att jag fotade genom fönstret. Men jag lägger upp den ändå:) Det var mycket finare IRL!



I LOVE PARENTHOOD

Wooho!! Äntligen finns nya säsongen av Parenthood att ladda ner :D Såg hela första säsongen på bara någon vecka och sen blev jag fett ledsen då jag inte hade nå mer att se.. så jag har väntat som en tok på andra säsongen! Det är en sån jäkla bra serie, typ första och enda serien jag verkligen följer och tycker är bra. Har även fått Sebastian att börja kolla på det, han tycker också att det är asbra :)

Ne, nu ska vi se ett till avsnitt Parenthood och sen blir det sängen. Taggar inte att kliva upp klockan 05.30! Blir att sova på bussen kan jag då lova:p hejsvejs!




AH JO, TJA

Så var det söndag. Sitter i Åsele och väntar på att middagen ska bli klar, vi ska äta pannbiffar och potatis med brunsås&lingonsylt :) mmmmm! Är galet hungrig så det ska bli gott! Helgen har bara varit lugn, har haft massa skola med mig som jag har jobbat med även pluggat som en jävla tok på samhällsprovet jag ska göra på Tisdag.

Åhhh! Igår såg jag, sebastian, mamma och lillebror på Oceans, som är en grymt fin film som alla borde se! Jag var helt tagen efter jag hade sett den.

"Den tog 6 år att spela in, den kostade över 50 miljoner euro och filmas på över 50 platser världen över. Med hjälp av kameror och specialutrustning som uppfanns specifikt till filmens expeditioner har filmskaparna lyckats komma närmre havets invånare än någonsin tidigare. Resultatet är en mycket vacker film om havet och varför vi måste respektera både oceanerna och djuren som lever där."


Anyway, hade tänkt åka tillbaka till Vännäs idag men jag åker imorgonbitti med 07.00 bussen istället. Drygt bara att kliva upp fett tidigt, men helt klart värt det för att få sova en natt till med min baby! :) Nu måste jag fortsätta plugga, sen vänta på att sebbe kommer hem från kickboxningen och sen käk!!

FREDAG :D

On my way to Åsele! Woop woop :)



SO DAMN FINE




SOON IT'S WINTER

Usch, idag har det varit ett riktigt pissväder! Har varit typ världens jäkla snöstorm hela dagen.. fast nu verkar det som att det har avtagit lite. Visst kan jag tycka att det är mysigt med lite snö men jag kan inte påstå att jag tycker det är mysigt då det är äcklig jävla blötsnö som gör en dyngsur och snöstorm som gör att man knappt vill vara ute.. Ne, usch fy tvi och blä säger då jag. Så äre!




Så såg jag ut efter att ha varit ute i knappt fem minuter. Också gör jag
lite smygreklam för Systembolaget samtidigt! haha:b Såg det inte förens nu.
(suddat ansiktet eftersom det inte är de som är det väsentliga, utan hur mkt snö det var:p)

BRRRR!

Jag har fan alltid kalla fötter och händer (eller okejdå, inte alltid men ofta), iallafall så resulterar det i att hela jag fryser som en tok! Nästan så man vill ta på sig handskar fast man är inomhus :p ÅH!!, på tal om kalla fötter så borde jag införskaffa mig Slippies :D Jag tror att dom är jätte sköna att få ta på sig efter att ha varit ute en kall vinterdag med frusna fötter.


"Släng in dem i mikron och plocka 90 sekunder senare ut ett par supermysiga tofflor som håller värmen i ca 2 timmar! Tofflorna är gjora i fleece och innehåller en blandning av linfrön och lavendel som har en alldeles förträffligt bra förmåga att hålla värmen länge och dessutom luktar gott. Perfekt kalla vinterdagar när man bara vill sitta inne och kura!

Självklart kan tofflorna värmas om och om igen. Vill du av någon anledning kyla dina fötter så går det fint att lägga tofflorna i frysen istället för mikron!"

Dom finns förövrigt på http://www.coolstuff.se och kostar 249:-


FLYTT?

Det finns inget bättre än att få vara ledig och veta att man ba kan slappa hela dagen! Fast jag har inte hunnit slappa så mycket hittils iofs.. Varit duktig och gått upp till skolan tidigare idag och hämtat några papper som jag behövde, sen snackade jag med lärare osv om det fanns någon möjlighet att jag kan läsa lite på distans. Jag och Sebastian kanske blir framtida lyckselebor om allt går som det ska, därav varför jag delvis vill plugga på distans. Så min lärare skulle fixa en tid hos rektor och syo och allt var det nu är, så ska vi träffas och se om vi kommer fram till någon lösning.

Jag är så äckligt less på den här lägenheten, hade ändå varit galet najs med ny lägenhet! Fast det kommer kännas jävligt ovant att inte bo i Vännäs längre, har ju bott här i fyra år nu! Asså FYRA ÅR, helt galet :o Känns inte som att det vore så länge. Ne men det blir säkert bra att bo i lycksele, har ju storasyster där så :)


WILLOW SMITH

Visste ni att Jay-Z tydligen signat Will Smiths dotter Willow?! Jag visste då inte om det.. förren nu då, kanske bara är jag som är seg:p Iallfall har hon släppt en singel som heter Whip my hear. Måste också bara påpeka att ungen är grym! En liten variant av Rihanna om jag får säga det själv. Och vill ni veta det sjukaste, tjejen är inte ens 10 bast! :p





Ne fysjutton vad klockan blev mycket, godnatt på er. Nu ska jag sova!

SÅ ÄRE

Har inte så mycket att skriva om idag så vi drar en snabb lista bara..

+ Ledig imorgon
+ Biggest loser 19.00
+ Sveriges skönaste familjer 20.00
- Saknar sebastian
- Slut på popcorn
- Min hals




POPCORN OCH THE BIG BANG THEORY


INTE PIGG

Idag har jag inte varit pigg alltså. Var upp till skolan imorse, såg Kingdom of heaven på historian.. Den filmen är ju typ vidrig och sämst. Mådde piss och var skit trött så jag halvslumrade till. Sen skulle jag ha arbetssätt&lärande men jag kände mig verkligen inte pigg så jag förklarade för min lärare och fick lov att gå hem och vila. Och det gjorde jag kan jag lova! Hann inte mer än att komma innanför dörren så slängde jag mig i sängen och slocknade på en gång. Vaknade NU, jag har alltså sovit sen klockan 10 fram tills nu och jag kan då säga att det behövdes! Känner mig mycket piggare för tillfälligt, bara hoppas det håller i sig.

Vill inteeee bli sjuk, nog för att jag typ redan är det.. men gör mig inte mer sjuk! 

SOME OF THE THINGS I WANT FOR CHRISTMAS



Sen är det ju inte kanske dom billigaste grejerna, men önska får man alltid göra! Önskar mig andra grejer med som smycken, smink och andra småsaker:) Jag blir glad för vad jag än får! Fan, det är inte alls länge kvar till julafton om man tänker efter.. kom på det här om dagen typ, haha.. Anyway, mysigt med jul :] tagga!

I MISS YOU SO

Sitter och pratar med hjärtat mitt, saknar honom så jäkla mycket!! Usch, jag hatar att vara själv i lägenheten.. känns verkligen att det är något som fattas, känner mig liksom inte hel.. Eller jag vet inte hur jag ska förklara, men det känns bara fel, känner mig inte som mig själv. Jag tycker att det kan bli Fredag nu! Hur ska jag klara mig hela veckan då jag håller på dö av längtan redan nu.. <3

Jaja, nu ska jag se på Biggest loser och sen Top model. Hejdå
/en sad girl som saknar sin bby


SEBASTIAN





LEDIG

Vaknade imorse och var dyngtrött, kände bara SUCK,skola:(!!! Låg och vred mig och försökte piggna till men så fick jag ett sms av Simon där han skrev att vi inte hade någon skola idag eftersom det är puffdag idag, ringde min lärare och frågade, och rätt som det var så var vi lediga idag! Blev då inte missnöjd då jag kunde fortsätta ligga under det varma täcket och veta att jag inte behövde kliva upp :p Låg och slökollade lite på Vakna med the voice sen somnade jag om, och fyfan vad skönt det var att få somna om! Vaknade för typ 30minuter sen av att baby ringde mig:) Utvilad och pigg!

Nu ska jag ta på mig nå kläder och kanske göra mig en varm kopp blåbärs te? Då kanske min onda hals blir glad.. förhoppningsvis?:s Jag hoppas inte jag håller på att bli sjuk bara!

Haha, så typiskt min dåliga humor..

JEWELRY

Godkväll! Satt och klickade runt lite på internet och hittade nyss några snygga smycken som jag blev sugen på! Alla ringarna är från www.cocoo.se, tycker dom har mycket coolt där! Och örhängena är från sidan www.iadore.se :) I want all of them! Önskar jag hade en såndär magisk lampa som jag kunde gnugga på så det kom ut en ande och gav mig tre önsknigar.. haha..  :p Om det ändå vore så bra.





GET USED TO IT

Just varit och handlat lite och lämnat babe på bussen mot Åsele:( Det suger lite.. rätt så mycket faktiskt om jag ska vara ärlig. Usch, tycker det är lika jobbigt varje gång :p Men jag vet ju att vi ses snart igen! Helgen har iallafall varit jätte mysig och alldeles underbar :) Synd bara att helgerna alltid går så fort..

I Lördags var vi i stan och hälsade på Marina och Emil som flyttat till en lägenhet där :) Det var trevligt, lika roligt varje gång att träffa marina! Min BPG-homie! haha, fan vad kul vi haft tillsammans. Mjaa, vad annars.. har prov i veckan vilket känns åt helvete, måste ta reda på allt och börja plugga. Sen klockan åtta blir det Ensam mamma söker med pringles&trocadero! Saknas bara min baby för att allt skulle vara perfekt.. Jag älskar dig Sebastian <3



MARABOU LANSERAR SIN FÖRSTA VITA CHOKLADKAKA

ÅH:D Här om dagen såg jag att det snart kommer att komma en ny smak på marabou chockladkakor, vit choklad! Och hur gott är inte vit choklad?? Jag har iaf höga förväntningar på den, bara vänta tills vecka 42 och köpa den dirr då den kommer ut i affärerna och se om det var nå god. Jag hoppas verkligen att den är god, börjar bli less på dom andra som finns:p

 

"Vit choklad har länge delat in befolkningen i två läger; för eller emot. Efter hårt tryck från konsumenterna både på nätet och hos vår konsumenttjänst har vi på Marabou nu bestämt oss för att möta efterfrågan och ta fram vår allra första chokladkaka av vit choklad. Vi hoppas att ni tycker om denna lena vita choklad med en hint av vaniljsmak. Marabou Vintervit kommer ut i Sverige med start v 42."

Jag tror fan att det kan vara god, vad tror du? :D




IN VÄNNÄS

Nyss kommit fram till Vännäs :) Snart ska jag se Idol och bara mysa med hjärtat mitt. Blir en hel lugn kväll, bara känna att det är helg och bara slappna av. Ha en så trevlig Fredagskväll allihopa, för det tänker jag! :) Hejjj!

HEMMA OCH MÄTT

Nu är jag hemma! Lunchen på Kronan var sjukt god, jag beställde en kycklingtoast med curry och en massa sallad, och mamma beställde nån tacotoast med nachochips och grejer. Vi blev riktigt mätta båda två! :)

Åh förresten, igår satt jag och läste på tv.nu om vad det fanns för något på tv och då såg jag att den nya säsongen av Biggest loser redan har börjat :o Blev värsta glad! Det är ju trots allt typ ett av mina favoritprogram :p haha.. Men jag trodde det skulle dröja innan de började visa en ny säsong eftersom den andra just slutat, men icke sa nicke! :D Tagga ny säsong på måndag klockan sju då!

Mys med mammsen på Kronan :)

mammas mat<       >min mat

DENTIST

Klar hos tandläkaren! Och det gick faktiskt jätte bra, var ju nervös helt i onödan. Men det där är så typsikt mig, att alltid förbereda sig på det värsta och göra mig själv värsta nojjig och nervös. Men ja, hur som helst så gick det kanon! Det var bara en koll, och det såg bra ut.  Hittade även en 20lapp på vägen utanför tandläkaren då jag kom dit, blev värsta glad haha.. men jag behöver alla pengar jag kan få! ;9



Anyway, nu sitter jag på lärcenter med mamma som sitter och arbetar för fulla muggar. Har tjuvlånat mig en dator här så jag kunde uppdatera lite:) Snart så ska vi gå och käka lunch tillsammans (därför jag ens kom hit:p), vi ska på Kronan och se om dom har något gott att bjuda på!

PIGG SOM EN LÄRKA

Eller hur var det? Är helt nyvaken och inte alls särskilt pigg.. eller glad för den delen. Ska till tandläkaren om nån timme :/ och jag är så nervös. Jag hatar verkligen tandläkare, om jag måste laga så hatar jag dem men annars är det lugnt :p

Älsklingen har nyss åkt till jobbet, min duktiga hard working baby!! :) Förövrigt så har jag sovit typ lika dåligt inatt som igårnatt. Men jag och baby ska till Vännäs idag så förhoppningsvis kommer jag sova bättre inatt då jag får sova i min egna stora svala säng! Nu ska jag gå och äta frukost och göra mig iordning for the dentist.

Återkommer efter mitt tandläkarbesök och berättar hur det gick,
*håll tummarna för att det ska gå bra och att jag inte behöver laga*



DAGENS

Dagens humör: Bra :D är ju ledig så jag klagar inte
Dagens mående: Kanon!
Dagens borde: få på mig nå kläder (sitter fortfarande i pyjamasbrallor:p)
Dagens frisyr: hej-jag-är-nyvaken-frisyr typ?
Dagens klädsel: pyjamasbyxor och sebastians tshirt, änsålänge
Dagens planer: Hyra film med älskling och mysa
Dagens vill ha: Bättre väder!! och pengar ofc.
Dagens längtan: JULAFTON&20 ÅR!
Dagens fundering: Hur ska jag hinna plugga till provet vi har till veckan??
Dagens beroende: sebastian :*
Dagens tråkigaste: att veta att jag måste till tandläkaren imorgonbitti
Dagens tidning: VK&Aftonbladet
Dagens låt: Maskinen - Buffalo blues


DRYG NATT

Usch vilken jobbig natt jag har haft inatt.. sovit kanske 3 timmar totalt. Har varit jätte varmt ena sekunden och svettats som en jävla gris, och typ inte vetat var ska jag ska vägen för att det är så varmt och klibbigt överallt. Sen plötsligt så tycker jag att det blir svinkallt och drar på mig täcket och ligger typ och huttrar av kyla och så har det ungefär hållt på hela natten, INTE OKEJ! Jag hoppas det går bättre att sova ikväll. Snackat med mina lärare också, de sa att det var okej att jag stannade hemma :) Men jag taggar ju inte direkt tandläkaren för det... usch.. jag hatar tandläkaren! Jag vet inte ens vad jag ska göra där.. om jag bara ska kolla eller om jag ska laga?! :o Sist jag var där så lagade jag och fyfan säger jag då bara! Hoppas det bara är någon koll *håller tummarna*

Wohh, nu kom Sebastian hem på lunch :) Ska passa på att pussa på honom medans jag kan! hihi.


WWOHO

Som ni ser så har jag äntligen fixat en någorlunda bra header, eller okej det var Sebastian som gjorde den inte jag.. haha. Men det känns jävligt skönt äntligen att ha en! :D Fick veta av mamma idag att jag har tid hos tandläkaren på Fredag klockan nio. Hade ju egentligen tänkt att åka hem till Vännäs imorgonbitti men det känns lite onödigt med tanke på att jag måste åka tillbaka till Åsele igen redan på kvällen, eftersom tandläkarbesöket är så pass tidigt på Fredag morgon. Så jag ska ta och ringa mina lärare imorgon och höra ifall det är okej att jag stannar hemma :)

Nu ska jag och älskling gå och sova. Det är en ny dag imorgon! Godnatt allihopa.

IDOLSNACK

Supernatural har väl alla hört talats om nångång, en grupp som var populär runt 2001-2003. Men inte hade jag nån aning om att det var Linda från Idol som var en av tjejerna i gruppen?! Dom har ju tydligen hittat nu (eller några veckor sen) att Linda som kommit med i tävlingen och som är typ tittarnas stora favorit är en av de föredetta medlemmarna i Supernatural. Jag blir faktiskt lite lätt irriterad när jag läser det på aftonbladet. Jag menar, hon har ju redan haft och fått prova på karriär, hon har ju redan fått uppträda för publik/folk i flera år och är säkert inte alls lika nervös som alla andra då hon går upp på scen. De andra har ju inte haft någon karriär förut?

Jag menar.. det är ju självklart att hon har en stor fördel med tanke på hennes erfarenhet av sång, uppträdande osv. Klart folk uppfattar henne som lite bättre än de andra, men är det så konstigt då? Ne, hon är bättre för att hon kan och varit med förr, she knows what to do. Jag tycker nästan att hon inte borde få vara med i Idol, hon har ju redan haft sin karriär och den sket sig. Visst, hon är jäkligt bra men jag tycker inte att det är rättvist mot dom andra. Aja, låt bara någon annan vinna än hon så är jag nöjd! Nu är maten klar, hejdå.



Där på första bilden till vänster har vi Linda
och på andra bilden har vi Linda igen ifrån Idol.




HALLÅDÄR

Sitter i Åsele och bara tar det lugnt, har tagit mig en varm dusch,sminkat mig och klätt mig. Ska snart upp på affären med mamma och handla inför middagen idag, vi ska äta hamburgare,pommes och massa gott! (jag som bestämde mat:p höhö) Ikväll ska jag se på Bonde söker fru och kanske unna mig lite chips (vilket jag typ gör varje kväll? haha) Åh btw, Sebastian fick tillbaka sitt lämp igår på posten vilket betyder att min baby snart har körkort!!! :D

Oj, nu ropar mamma på mig. Måste dra för nu ska vi åka och handla :) pusshej!


LUGN KVÄLL

Var hos Jonas en sväng ikväll och spelade lite UFC 2010, Sebastian fick spö av mig ofcourse! ;) Haha. Är hemma nu och vi har just sett på The other guys med popcorn,choklad och andra goda grejer! Tyckte inte att filmen var så bra faktiskt.. den verkade jävligt mycket bättre på trailern än vad den var. Menmen, nu har man iallafall sett den :) Ser att klockan bara blir mer och mer, nog för att jag får sova ut imorgon men min poor baby måste upp sex imorgonbitti, så nu ska jag nog börja göra mig klar för sängen. Sleep tight!


PÅ BUSSEN

Sitter nu på bussen med skön musik dunkandes i lurarna, passerade Fredrika för en stund sen så om inte allt för länge borde bussen vara framme i Åsele :) Kanske dock måste gå hem sen.. Hoppas inte! Bara hoppas att micke kan komma och hämta mig. Ikväll blir det bara lugnt, mysa med finaste, äta gott, kanske drar förbi jonas och lirar lite tvspel? Hm, får se vad som händer. Usch vad jobbigt det var att skriva ifrån mobilen :-P Ne, hejpåer!

SCHOOL -_-

Happ då har man lektion snart.. fyfan, inte kul att man måste gå ut i det här vädret. Och sen att det just är arbetsliv&lärande gör väl knappast saken bättre. Alltså helt sjukt vad det blåser ute, det bara knakar i hela väggarna och fönstrena :p Lite läskig på nätterna då man är själv! hehe;d Kanske förövrigt drar till Åsele idag med bussen, är ju ledig imorgon (som jag är varje onsdag). Skulle varit jävligt najs om jag kunde åka hem så jag får träffa mitt hjärta<3 saknar honom jätte mycket redan. Mja, det var de jag hade att skriva om, mer intressant blir det tyvärr inte :)




GE MIG TRÖJANNN:(

Då var både Biggest loser och Top model slut. Danny vann biggest loser och det tyckte jag var bra! :D Jag tyckte nog fan att han skulle vinna! Helt sinnes vad mycket dom går ner i vikt. Top model var också bra, ingen tjej som jag tyckte verkade speciell, men måste få se mer av dom! Taggar iallafall nästa avsnitt som inte är förren på måndag:( menmen, jag klarar mig.. haha. Är ju så mycket annat bra på tv ikväll, imorgon börjar tex. Sveriges skönaste familjer och på onsdag börjar Bonde söker fru(!!!!) :P haha, jag är sån nörd. Juste, Max var förresten också förbi och hängde en stund :)

Danny som då vann Biggest loser ikväll. Före&efter :O

Alltså åh jag tror jag blir knäpp.. jag ska inte sitta och titta på kläder här på internet när jag inte ens har pengar, men ändå gör jag det. Och nu har jag hittat en skit snygg tröja, jag är helt kär i den! MEN, den kostar 1299:- ... Ska önska mig den i julklapp och se vad tomten kommer med, jag vill ha så mycket saker! Tomten gör mig rik :o

22.00 - Lite sällskap

Snyggjävlatröjan:O jag vill ha den så galet myckkeeeee




WOHO

NU: TOP MODEL :D

NY VECKA

Då var min skoldag avklarad, har bara två lektioner på måndagar. Fett skönt! Hm jag undrar vad man ska hitta på idag.. måste få bort lite disk, få i mig nå käk, sen klockan sju blir det Biggest loser och sen klockan åtta är det PREMIÄR FÖR TOP MODEL (woohoho!!!:D) Typ övertaggad något, haha.

Jag vill ha en Volume master! Ska nog önska mig en i julklapp, så äre bara hoppas tomten tycker jag varit snäll i år ;9 hoho.  Åh jag behöver en ny jacka också.. jag har hittat en skit snygg tröja på junkyard också. Suck, tänk om man ändå hade alla pengar i världen? Fan vad jag hade köpt grejer då.. haha.



Volume master, vill haaaa vill ha vill ha!

JAG GILLAR INTE SÖNDAGAR

Då var helgen över.. suck! Tråkigt:( Menmen. Inget att göra åt saken. Helgen har spenderats till att umgås med baby som kom hem i Fredags, har varit jätte mysigt! Frida och Victor var förbi igår en sväng och sa hej, det var riktigt trevligt. Fick även lite hjälp av Frida med bloggen så nu börjar den se lite okej ut iallafall :p

Åh tror ni jag blev lite less eller?! Jag och Sebastian hade suttit i flera timmar med en header på photoshop idag som vi höll på. Och den var typ nästan klart, vi skulle bara lägga till nån grej till.. men så DÖR DATORN, och vi hade inte sparat det??!! Tror ni jag fick lite panik eller? och ja.. de var inget att göra åt saken, jävla skitdator asså! Allt hade försvunnit. Så nu måste vi göra en helt ny.. aja. Ikväll blir det Ensam mamma söker klockan åtta sen såg jag att På smällen började efteråt klockan nio på 3an, kanske ser den också om det inte finns något bättre på tv. Skola imorgon usch, inte peppad!! Vill soooooova..vill ha Fredaagggg:((









HEMKOMMEN FRÅN STAN

Kom hem hem ett nytt rouge, en concealer, två tröjor, en sån där halsduk, ett par örhängen också ett par leggings :) Skönt med lite nytt! Har as ont i ryggen efter att jag gått på stan.. fyfan.. är verkligen i behov av en massage nu känner jag! Får gulla med Sebastian så kanske han orkar, haha. Ne nu ska jag bara ta det lugnt och invänta min baby :D



Det jag köpte + örhängen och leggings.

MOT BUSSTATIONEN!

Just gjort mig klar för att åka till stan, bussen går om en halvtimme. Ska träffa upp Marina och hennes lillasyster i stan sen klockan halv 3 :) Blir trevligt! Jag hoppas jag hittar något snyggt på Gina! Sen när jag kommer hem är det bara tre timmar kvar tills älsklingen kommer hem, wwoh! :D BRA DAG! Ne nu måste jag snart gå, hej på er!

STAN IMORGON

Ska in till stan imorgon en sväng efter skolan, måste på Make up store och köpa en rouge för min är helt slut;/ Satt just och kollade lite på Gina tricos hemsida, hittade några grejer jag tyckte var snyggt! Hoppas allt finns i stan bara, ska springa förbi där imorgon och se om jag hittar något :) Sen på kvällen kommer Sebastian hem :D och blir hemma över helgen, wohooo! Så skönt, jag älskar helg! Och sen måste jag bara säga att Geir och Olle i Idol är ju asbra :D haha sköna snubbar jue!

Tänkte lägga upp lite av det jag hittade som jag
ska kika efter imorgon och se om det är något att ha :b






Har redan en sån sån där halsduk men jag känner att det är på
tiden att köpa mig en ny, 99:- bara så en sån blire nog imorgon iaf!
.. gäsp ... ne nu ska jag gå och borsta tänderna sen sova! Skola imorgon.

Godnatt!