MARKNADSHELG

Vad skönt med fredag! Imorse var jag upp på arbetsförmedlingen och när jag var klar där så gick jag en sväng på marknaden. Bara som hastigast dock så jag hann nog missa mycket. Ska försöka få med mig Sebastian ut sen då han kommit hem från jobbet. Jag såg en jättefin tröja som jag bara måste upp och titta på igen! :P Mysigt med marknad tycker jag! hihi.

Ska snart ta och höra av mig till Jennifer och se vad hon gör, vet att hon ville ha hjälp med att kreppa sitt hår. Och vad gör man inte för snälla storasyster, som annars alltid ställer upp för mig :) Krepptången here i come!


POMERANIAN <3

Åh. Jag har hittat mitt livs kärlek! En vacker dag ska jag ha en sån här liten söt vovve! Och då menar jag SKA. Utan tvekan. SKA SKA SKA SKA! Så är det bara. Jag har aldrig sett något så litet och fluffigt förut! Sinnesjukt vad söta.


NOTHING HAPPENED

Ännu en lugn dag hemma bara. Inte gjort så mycket vettigt idag heller. Jo! Jag har tvättat lite kläder och mattor, så lite duktig kan jag ju faktiskt få känna mig. Känner att Sebastians förkylning kryper sig på mig mer och mer, så jag skippade boxen ikväll med tanke på att jag inte vill bli sämre till helgen. Hade ju inte alls varit kul, helst inte då det är marknad i helgen! Då måste man ju ut och kika om det finns något kul :) Ne hörrni. Nu ska jag ställa mig och steka hamburgare, blev som tvärsugen. Och klockan åtta blir det Idol!


WHATS WRONG WITH OUR WORLD?


Sometimes we need to change our perspective. So many of us complain when it's too hot outside but we have air conditioned cars and buildings to go in. So many of us complain about not having anything to wear from the tons of clothes that fill our closets. Too many of us complain of working too hard or not having a fancy car to drive. Too many out there have NO air or heat, too many have NO clothes to choose from and too many have NO job OR car. We should be thankful just to wake up everyday.

DIPPFREAK

Var tydligen ingen Bonde söker fru ikväll då det är kvalvecka i Idol. Så jag slänger mig i soffan och tittar på det istället, och tjockar chips med dipp! Funkar lika bra det med :) För er som inte visste, jag är ett riktigt dippfreak! Jag älskar dipp! Helst Ranch! Och Fresh island är också god. Det är typ dipp med chips när jag äter och inte chips med dipp, haha! Men det är ju så himla gott ju! Erkänn ;)


++++


KOMMER DU SNART MIN FINA?

Snart kommer den här skönheten dimpa ner i min brevlåda. Jag hoppas den är lika snygg i verkligheten som på bild! Beställde den utomlands så leveranstiden var typ aslång. Men nu har jag väntat i snart 2 veckor så snart borde den vara här tycker jag :) yeyy, mina fina tröja ♥


SEG DAG

Dålig uppdatering idag. Inte haft så mycket för mig idag. Sebastians förkylning vägrar släppa så han stannade hemma idag, och det värsta är att jag tror jag håller på att bli smittad. Känner hur jag börjar bli snorig och lite frusen av mig. Dagen har gått till att kolla på tv, diska, städa och rensa ut badrumsskåpet och fixat lite i garderoben. Sebastian har mest sovit hela dagen. Men nu är han vaken :) Vi ser på 99 nya saker med Erik och Mackan. Dom är ju för härliga!


WITH A HEART OF GOLD


BILDER FRÅN LÖRDAGEN

Här kommer några av alla bilder som vi tog i lördags på tjejfesten. Tänkte först lägga upp dom som stora bilder men eftersom det var så många så ångrade jag mig när jag hade lagt upp hälften :P Haha. La upp dom som miniatyrer istället. Förutom bilden på sminket. Här är dom iallafall!

Stod dock lite snett när jag fota, men ja,
sådär såg det ut iaf. Jag kände mig riktigt nöjd!:)


Den undre bilden blev jätte suddig, jag vet:/ Men aja. Den får duga.

















NY DAG, NY VECKA

Ligger i soffan och kollar på Oprah winfrey show. Undra vad som händer idag? Inget speciellt alls skulle jag gissa på. Vet att vi ska äta köttfärsbiffar och potatis med brunsås och lingonsylt till middag, mmm! Fast vi har aldrig gjort köttfärsbiffar förut men enligt Jennifer ska det vara lätt som en plätt! Sen kanske Sebastian ska dra och träna, vet inte riktigt hur han har tänkt. Annars blir det nog bara tv hela dagen :P Oh, måste ju visa min nya kalender som jag köpt. Tyckte den var fin, och behövde en ny så tyckte varför inte :) &nu är den min!


HADE SUPERKUL OCH SLAPP BLI BAKIS :D

Hade en sjukt kul kväll igår! Träffade massa nya människor, lekte lekar, åt gott och hade bara hur trevligt som helst :) Senare på kvällen drog vi ut på krogen. Vi hade fixat så vi stod på VIP listan och fick gå föra hela kön :D Det var najs! Blev ganska full och vimsig där på slutet, haha. Fick minne som en guldfisk och glömde bort saker stup i kvarten :P Hade däremot turen att inte vakna bakis imorse, det var riktigt skönt! Tack alla tjejer för en kanonkväll! Jag hade verkligen superkul!

Bilder från kvällen kommer upp imorgon, då Jennifer skickat resten av dom. Så länge kan jag bjuda på en bild på mig och min nya fina ring. Jag älskar den :)


MOBILBLOGGAR

En mil kvar till Umeå :-) Kommer nog inte ha tid att uppdatera något mer idag, hela dagen är fullspäckad! Och ikväll är jag på lyset så det här få bli den enda uppdateringen för idag :) Hoppas ni får en trevlig lördagkväll, för det ska jag ha! SUP OCH SVÄLJ, TREVLIG HELG!

FIX INFÖR IMORGON

Dålig uppdatering idag, jag vet. Men har haft fullt upp hela dagen! Varit på systemet med Jennifer och köpt alkohol inför imorgon. Sen drog vi på salongen och kreppade varandras hår inför imorgon så slipper vi göra det då. Efter det hann jag bara hem och käka och sen drog jag bort hem till henne, där vi fixade ihop en playlist med bra partymusik, testade vilka kläder vi skulle ha osv osv. Så hela dagen har gått till att fixa för imorgon! Vi drar till Umeå runt tio imorgonbitti, väl där ska vi hjälpa Emma att fixa i ordning allt sen klockan sex kommer folket :D

Woho vad jag är taggad!


BOX TAR PÅ EN! &NU TAGGAR VI LÖRDAG TJEJER

OUF! Kört box med Jennifer ikväll, är helt slut på. Men det känns riktigt skönt i kroppen! Imorgon kommer det nog inte kännas lika skönt. Haha, hej träningsvärk! Åh nu är det bara två dagar kvar till lördag, börjar känna peppen nu! Ska bli himla kul med tjejfest! :) Juste, här kommer bilder på trosorna och nagellacket som jag köpte igår ↓ Jag tycker nagellacket är superfint! Lila är dessutom en av mina favoritfärger, så det passade ju bra :> hihi.

 


LITE NYTT OCH INGEN HEMSK UTVÄXT LÄNGRE

Blev inte så mycket handlande idag när vi var på stan. Köpte bara ett par trosor och ett nagellack :) Hade tänkt lägga upp bilder på det men precis när jag höll på att fota så dog kameran. Så jag håller på ladda batterierna nu. Bilderna kommer upp imorgon! När vi var på stan klagade jag på min hemska utväxt så Jennifer drog med mig till salongen och slängde i lite färg, så nu är man äntligen väck den där hemska dassiga färgen. Well. Nu ska jag göra mig redo för sängen, möte på arbetsförmedlingen imorgon!


NER PÅ STAN

Snart ska jag ta en promenad ner på stan tvärt. Ska träffa upp Jennifer och gå på Lindex, se om jag hittar lite nya underkläder och kanske något annat kul. Måste även förbi Apoteket och köpa hem nezeril och bafucin till Sebastian ♥ Usch, tycker så synd om han. Är väl bara en tidsfråga tills att jag åker på det också, och jag kan inte bli sjuk nu! Jag MÅSTE vara frisk på lördag, så är det bara. Då är det nämligen "50"års kalas i Umeå för Jennifer&Emma som båda fyller 25 år på samma dag :D Kommer bli skoj! Så jäklar Sebastian om du smittar mig tills dess :P



HALLON SALTLAKRITS

Har sett så många som skrivit att den här glassen är god, så idag var jag tvungen att köpa hem den och smaka! Och så sant som det var sagt, den var gooood! :) Tur Sebastian inte gillar lakrits, då får jag den för mig själv :> haha.

 


TUMMEN UPP!


POOR, SICK LITTLE BABY

Har en liten sjukling hemma. Sebastian stannade hemma från jobbet idag då han inte alls var pigg imorse. Stackarn ser och låter inte alls kry. Så idag ska jag agera husmor och ta hand om min sjukling! Massa kryapå-pussar till dig älskling!


EVERYTHING WILL BE OKAY



NUDLAR

Är det nånting som jag har förätit mig på så är det fan nudlar! På den tiden då jag bodde ensamen och inte tillsammans med Sebastian så blev det väldigt ofta nudlar till middag. Nudlar eller Billyz panpizza. Haha. Hur som helst, jag har varit så fruktansvärt less på nudlar att bara tanken på det får mig att vilja spy. Därav varför jag inte ätit det på typ två år.

Men så var jag in på en liten turk-kiosk och där hittade jag ett paket nudlar, aldrig sett dom förut, med currysmak! Jag älskaaar curry. Så jag var bara tvungen att köpa hem den för att smaka. Och efter två nudelfria år och lite currysmak på det så var det faktiskt supergott!


SÖNDAGSLAT

Har inte haft någon ork att skriva idag. Är ju trots allt Söndag, då får man vara lat och inte uppdatera något på hela dagen. Japp. Det får man faktiskt. Tänkte bara meddela så att ni vet varför det är så dött här. Återkommer imorgon! Puss&hej.

MASSA GOTT OCH FILM

Fick ett sånt otroligt sötsug så vi tog bilen och drog till Ica sådär fem minuter innan dom stängde :P Men vi hann! Nu ska jag mysa ner mig i soffan med baby och kolla på film. Everything most go hette den tror jag. Kikade på trailern och den verkade ganska bra! Godis, mys och film here i come :)


EN INTE SÅ HÄNDELSERIK DAG, ELLER KVÄLL.

Lördag. Blir en väldigt lugn kväll hemma bara. Är inte riktigt på topp idag. Redan imorse när jag vaknade kände jag att jag inte var riktigt pigg. Skulle egentligen upp tidigt och följa med Sebastian och Ulf på nån bilgrej i Åmsele men jag bangade då jag kände att jag inte mådde bra. Så jag har bara legat hemma hela dagen, sovit, suttit vid datorn, kollat på tv, sovit lite till osv. Och så kommer nog kvällen att fortsätta, fast i sällskap med bästa Sebastian<3


TUMVANTAR I MITT HJÄRTA


Köpt ett par nya vantar till vintern. Dom är fodrade på insidan och är verkligen supersköna och varma! Så dom kommer att användas flitigt i vinter. Tycker dom var så söta med små hjärtan på och allt! Nya vantar var dessutom något som jag behövde köpa nytt. Typ hål i alla par jag hade innan. Så i år ska jag tammetusan ha hela, varma vantar :) Sådeså! haha..

INKÖP FRÅN TIDIGARE IDAG

Justja. Idag var jag på möte på arbetsförmedlingen och efter det då jag var påväg hem fick jag lite köpsug så jag gick in på Åhlens och hittade det här fina halsbandet för en hundring. Kände att ett nytt halsband är ju aldrig fel! Var även in en sväng på Lindex och såg den här ringen för ynka 30 kronor. Så barnsligt billigt så jag var tvungen att köpa den också! :) Alltid kul med lite nytt!  ÅHJUSTE, det här inlägget är mitt 500:e inlägg som jag skriver! woop woop :>


JAAA ÄNTLIGEN! VILKEN LYCKA <3

Åhh vad jag är lycklig! I förrgår började nya säsongen av Parenthood sändas i USA :D Som jag har längtat! Så igår precis innan jag och Sebastian skulle gå och lägga oss kom vi på att vi var tvungna att ladda hem första avsnittet och se det, klockan var egentligen alldeles för mycket för att börja se på nånting. Men vi var så himla ivriga och kunde bara inte låta bli! Vi har ju trots allt väntat i mer än ett halvår på att få fortsätta se det.

Efter avsnittet var jag hur glad som helst i hela kroppen. Bara av att äntligen få se på Parenthood igen. Att en serie kan göra så mycket. Alltså det är helt sinnessjukt vad bra det är, ni som inte har sett det har verkligen missat något!!

Utan tvekan bästa serien!


REDO FÖR TRÄNING

Nu drar jag på ett box pass och svettar arslet av mig! Skönt med träning!


FÖRST LUNCH OCH SEN UT EN SVÄNG

Snart kommer min fina karl hem på lunch, vi ska bara äta något lätt. Blir väl att värma något snabbt i micron bara. Pizza kanske? Får se vad han har med sig hem. Sen ska jag tigga skjuts ner till centrum innan han drar tillbaka till jobbet. Måste förbi Kansliet och köpa ett träningskort så jag slipper betala 60kr för varje gång jag tränar, känns inte riktigt värt i längden :P Så snart är man 400kr fattigare. Men ett träningskort rikare! :)

En hungrig jessica som väntar på sin karl och på sin lunch!! ^^



DET ÄR OKEJ ATT KÄNNA



Snälla, ta er tid att se den här filmen. Det är värt varenda sekund.
(Klicka gärna upp den som helskärm då ni playar den,blir bättre då)

WILD GIRLS LAST LONGER

Lovade ju Evelina.W att ta kort på min "wild girls last longer" tshirt från Ginatricot för flera dagar sen. Men har totalt glömt bort det, sorry! Hon har nämligen beställt tre såna likdana fast med annat tryck, och då undrade hon om jag kunde ta en bild på min så hon fick se ungefär hur den såg ut på. So here u have ↓ :)

Jag har dock köpt min large, just för att jag ville ha den som en oversize,
sådär lite pösig och skön:) Kunna ha den sådär lite på axeln osv. Aj lajk it!


KAPTEN<3


WOHO, CLEAN APARTMENT!

Äntligen klar med städningen! Städat som en toook, och nu är det så

rent här hemma så det tammefan glänser! IHHH, jag blir så glad

när det är såhär rent och fint! Mår så bra då! :):) Nöjd tjej!

 


EN LITEN PAUS

Tre timmar sen jag började städa och jag håller på för fullt än, nu jäklar ska det bli rent! Dock var jag tvungen att ta en ofrivillig paus mitt i städandet. När jag skulle fylla skurhinken med vatten så fick jag inte av kranen då jag skulle vrida av den?? Den stod bara och sprutade vatten för fullt, hur mycket jag än vred på den. Den har krånglat lite förut men aldrig såhär mycket. Så fick ringa fastighetsansvararen och förklara problemet.

Dom skickade hit en vaktmästare för att fixa det, han kollade lite på kranen, vred med nån tång och grejjade. Sen sa han att han var tvungen att åka iväg för att hämta nån ny grej till kranen. Fast han har varit iväg rätt länge nu?:/ Och jag kan inte fortsätta skura förren han har fixat det. Vaktis, are u coming soon? Jag som hade fått upp värsta städtempot, aja. Lite vilopaus och sen är jag på g igen! :D

STÄDA ELLER INTE STÄDA?

Nyss ätit lunch. Fick bli rester från middagen igår, spagetti&köttfärssås! :) Så nu är magen glad! Jag funderar på om jag ska vara duktig och städa lägenheten eller om jag ska vara lat och bara ligga här framför datorn och tv:n? Hm. Vilket dilemma :P Lägenheten behövs iofs verkligen städas, så kanske är lika bra att jag tar tag i det. Mja. Så får det bli. På med musiken och fram med städgrejerna!

UPPSÄTTNING

Balfrisyr med halv svinrygg som utgår i lockar på en sida :)


TRÄNING

Hemkommen från crozzfiten nu! Tycker det var en helt okej träning, men dock inte riktigt som jag trodde. Jag tror inte att det är nånting som jag kommer fortsätta gå på. Då satsar jag hellre på boxen! Kommer att testa på fler träningar framöver också och se om det finns något man tycker är kul :) Vet att jag och syrran snackat om att gå på rygg-gympan och kika, även spinning! Yes, nu jävlar ska vi bli fit!! :D - Nu blir det färska frallor med ost på och ett stort glas mjölk framför tv:n!


KLAR OCH HEMMA IGEN :)

Såja! Nu är jag hemma igen, två timmar senare :P Tog en jäkla tid detdär med arbetsförmedlingen. Menmen, nu är man arbetssökande iallafall! Ikväll ska jag och syrran dra på crozzfit, har aldrig testat det och har knappt nån aning om vad det är så det ska bli kul att testa! På tal om träning så taggar jag torsdag till tusen, då är det box!! :D yeyy, ska bli riktigt kul!


ARBETSFÖRMEDLINGEN


BLACK AND YELLOW


HAMBURGARE

Fick inga tips på mat tidigare så det fick bli hamburgare! Det var gott :) Nog för att vi äter det ganska ofta, men det fick lov att bli så idag då vi inte kom på något annat :> Sebastian klagade då inte, han skulle nog kunna leva på hamburgare om han fick det! Däremot var det inte så poppis att jag började ta kort på han medans han åt :P haha, därav hans skeptiska min. Sötnosen min! :*


TVÄTTMANI OCH DÅLIG MATFANTASI

Tvättar för fulla muggar! Bokat två tvättider efter varandra så nu jäklar blir det till att tvätta :> Måste på affären och handla hem och lite mat också. Undra vad man ska äta idag? Har verkligen ingen fantasi kvar när det kommer till matfronten. Äter typ samma saker hela tiden. Någon som har tips på något gott? :) Behöver lite inspiration!

BUSIGT





SÅHÄR SER JAG UT IDAG


MÖSSA HERE I COME

Mitt hår. Jag måste verkligen göra något åt mitt hår snart. Tanken var ju att Jennifer skulle klippa och färga mig innan hon drog utomlands, men så blev jag så osäker då mitt hår hade blivit så långt och fint (tyckte jag då). Mitt hår växer jättesakta så därför drog jag mig lite för att klippa det då det änligen fått lite längd.

Men jag kände nästan direkt då Jennifer hade dragit att "fan, varför klippte jag mig inte??!". Det går ju fasiken inte göra nånting med håret längre, det bara hänger. Jättetråkigt. Så nu har jag bestämt för mig att klippa av det lite, dock kunde inte Jennifer i helgen så jag får lov att vänta lite till.

Fram tills dess åker mössan på! Japp. Ni hörde rätt. Nu går jag in i en mössperiod tills att mitt hår ser okej ut igen. Vet att det inte är bra för håret, men jag ser inte klok ut så det skiter jag i. Mössa here i come! ^___^


LJUVA TONER I MINA ÖRON



Hur bra är inte Adele egentligen? Riktigt grym tjej med en alldeles fantastiskt röst! Just den här låten är en av mina favoriter. Lika bra varje gång! Åh, jag kan inte beskriva hur mycket jag gillar den. Hennes röst. Melodin. Texten. Också videon på det. Får gåshud varje gång jag lyssnar på den och det är fan nästan så att jag gråter då jag playar den. So amazing! ♥

KRISTALLEN 2011

Fredagsmys på högsta grad! Jag och Sebastian har laddat upp med pizza och Kristallen 2011 såklart! Tycker det var helt rätt att Filip och Fredrik vann årets manliga programledare, det var dom värd! Dock tycker jag inte att deras nya program Breaking news som går på 5an är sådär superbra. Men whatever, dom är ändå kung :> Well. Tänkte bara göra en liten uppdatering som snabbast, nu ska jag fortsätta kika på tv!

 

 


JOBBAT KLART!

Då var det Fredag. Idag var min sista arbetsdag på bildemonteringen, nu äre slut på jobb! Och ja, det känns väl lite trist att tiden gått så fort, men jag är mycket tacksam över att få varit där och jobbat :) Lite jobberfarenhet är alltid bra! Så nu får Yngve klara sig själv uppe på lagret, utan min proffshjälp;) haha..

Så till veckan blir det att börja springa på arbetsförmedlingen. Yey! haha.. not. Men vad gör man inte. Ett jobb måste jag ju ha. Blir ju tokig av att bara ligga inne och inte göra nånting på dagarna. Fast nu i början kommer det nog kännas jäkligt skönt, att få sova hur länge jag vill osv. Men jag vet av egen erfarenhet att med tiden så är det fan inte kul! :P



VÄLKOMMEN TRÄNINGSVÄRK

Pusta ut! Kom hem från ett box pass för en stund sen. Faktiskt första gången jag kör det, och jäklar va kul det var!! Blir utan tvekan att köra nästa vecka med :) Redan varit in och bokat så jag har en plats! Jag känner redan träningsvärken i magen och armarna, undra då hur mör jag kommer vara i kroppen imorgon? :P

Helt galen träning om jag får säga det själv,
men somsagt, FYFAN vad kul det var!


CHIPSTIPS



Har ju kommit tre nya chips smaker nu. Vi köpte kebab igår för att se hur den smakade, och jag tycker inte att den var någon höjdare. Smakar inte så mycket kebab och.. ja jag vet inte. Dom föll mig bara inte i smaken. Däremot älskar Sebastian dom :) Tur det, så att nån äter upp dom! Måste ta och köpa dom andra finalistsmakerna och se hur dom smakar! Dom andra smakerna som finns ute är Sourcrem&Italien cheese och Salt&Vinegar. Sen kan man ju undra varför man egentligen gör en smak av salt och vinegar? Finns inte det redan?? Aja. Ska bli spännande att testa sourcream chipsen iaf!

MINA FINA RINGAR SOM KOM IDAG :)




nöjd tjej!

PUMP OCH BONDE SÖKER FRU

Just hemkommen från ett pump pass! Och skönt var det! Nu ska jag göra mig lite mackor och sen slänga mig i soffan och kolla på Bonde söker fru (haha jag vet att jag är nörd). Redan missat halva programmet ju! OH NOO! Haha.. Hinner inte skriva mer, hörs sen mina fina! :>

- btw, beställde lite ringar för några dagar
sen som kom idag, bilder kommer sen:)

SMYGFOTARN

Hittade den här bilden på min kamera? haha.. wtf? Inte sett den förren nu :P Sebastian aka smygfotarN!


WORK OUT

Jävla skitbild vad arg jag blir. Tänkte lägga upp en bild men den bara jävlas med mig, blir tokig! Så jag la upp den som miniatyr istället, klicka på den så ser ni bättre! I veckan vankas det träning! Nu ska jag laga mig nå käk sen dra på mig träningskläderna och tagga step, få svettas lite och få ut lite aggressioner! Härligt!




JILL EFTER LITE KLIPPNING&FÄRG :)


SÖNDAGSFIKA OCH FIRANDE HEMMA I ÅSELE

Hade missförstått hela grejen med åsele, trodde först att vi skulle dit och käka middag men tydligen så skulle vi bara fika lite tårta och sånt. Men lika gott var det! :> Var kul att få träffa storasyster och Ulf igen också efter så lång tid. Och inte nog med att Jennifer fick öppna presenter, självklart (snäll som dom är) så hade dom köpt med sig lite smått och gott från resan till oss på hemmaplan också. Jag fick ett halsband och två klänningar och Sebbe fick en skiiiitsnygg tshirt! Bilder kommer så småningom :)



RENT VILL JAG HA DET!

Diskat undan all disk som låg i vasken och såg äcklig ut. Pluspoäng till mig! Passade även på att torka rent alla köksluckor + spisen,ugnen och micron. Även dammsugaren och skurmoppen åkte fram när jag väl var igång :P Så nu har vi ett skinande rent kök! Älskar när det är rent, jag får så dålig energi när det är stökigt och saker ligger huller om buller. Man orkar inte göra nånting när det är så. Jag vill ha det iordningfixat och mysigt! Saker och ting på sin plats. Då trivs jag! :)

 


BLACK DRESS

Skulle ju köpa den här klänningen när jag var i umeå på Ginatricot men den fanns inte i xs så det blev aldrig av:( Också har jag gått och tänkt på den ändå sen dess, och jag kan inte sluta tänka på den! Så jag var tvungen att gå in och kolla om dom hade den i xs på hemsidan, och det hade dom! Så jag klickade hem den med en gång :) yey! Hoppas den sitter bra bara! Tycker den är riiiiktigt snygg ♥


*


FINA STORASYSTER

Goddagens mina vänner! Ligger i soffan och kollar på simpsons efter en lång arbetsdag. Skönt att det är fredag imorgon! På söndag kommer Jennifer och Ulf hem till Sverige, då ska vi hem till Åsele och äta middag och sådär. Juste, Jennifer har ju fyllt år också! Det har jag glömt att skriva, så vi ska typ fira henne och äta middag :) Dom har varit iväg i nästan en månad nu, så jag tycker det är på tiden att dom kommer hem! Saknar ju storasysteeeeer! ♥