EN SVÄNG PÅ STAN OCH SYSTER FRISÖR

Då var det torsdag. Har varit på stan en sväng idag, var och hämtade ut nya ppiller på apoteket också hittade jag ett par byxor på lindex som jag gillade så jag slog till och köpte dom! Var även iväg på möte halv två, det gick bra.. ganska bra iaf. Ska dit igen om två veckor och se vad som sägs.

Well well. När Sebastian har slutat jobba så ska vi dra till salongen, Jennifer ska klippa Sebbe :) Vilket behövs kan jag säga er! Han har blivit jätte långhårig! Jag vet att jag har sagt det förut men jag måste säga det igen, vilken jäkla tur man har som har en syster som är frisör! Annars vet jag inte hur man hade sett ut i håret :P haha. Tack för att du finns! ♥


GAMMAL GODING


GODKVÄLL

Varit och kört zumba hos Jennifer ikväll, jävlar vad svettigt det blev! Men skönt var det! Blir att köra igen på Onsdag. Nu är jag hemma, sitter och kollar på Världens bästa hotell :P haha, jag tycker fan det är bra! eller bra och bra, mest bara roligt. Och glömsk som jag är så glömde jag totalt bort att buda på väggdekoren som jag ville ha, så den hann gå ut :( Men jag var in på tradera nu och hittade en likadan som går ut om tre dagar, så får satsa på den istället! Ska fan ställa larm på telefonen så jag inte glömmer bort det den här gången :P

Nu - back to the tv! Ha det :)


VÄGGDEKOR

Har hittat en väggdekor på tradera som jag tycker är jättefin. Ska lägga ett bud då den närmar sig sluttiden och se ifall jag får den eller inte! Jag har en jättebra idé i huvudet hur och var jag ska sätta den ifall jag vinner. Åhh, hoppas jag får den! Hade verkligen suttit perfekt där jag vill ha den :) Lägger upp en bild på den sen ifall jag vinner.  Håll tummarna!

MAMMA <3

Jag måste bara säga det, min mamma är världens bästa mamma! Hon finns alltid där och lyssnar på vad jag har att säga, vad det än är så vet jag att jag kan ringa och prata med henne. Hon gör så himla mycket, och jag ser verkligen upp till henne. Allt hon gör, jag kan inte riktigt förstå hur mycket hon gör egentligen. Hon är min förebild! Hon är en supermamma helt enkelt! Tack för att du finns, och tack för att just du är min mamma. Jag älskar dig!

 


BACK IN THE BIG TOWN

Nu är vi hemma i Lycksele igen! Kom hit för någon timme sen. Helgen har varit kanon, träffat många människor och skrattat mycket! Igår körde vi en massa fyllisar som ville ha skjuts, innan kvällen var slut så hade vi tjänat in 600kr :P Lättförtjänta pengar! Passade ju perfekt nu då Sebbe behöver byta olja i bilen, så gratis bensin och olja! :) Kanon ju!

Ikväll blir det bara att det lugnt. Ska strax göra lite käk, känner hur magen börjar kurra. Sen ska vi se på Pensionärsjävlar på semester som har premiär ikväll och söndagsmysa med lite trocadero och popcorn! :)



:)


HALLÅ ALLA GLADA

Idag är det strålande sol ute och bara någon ynka minusgrad, kunde iofs fått vara plusgrader som det var för någon vecka sen.. menmen! Solen är iallafall framme så jag får väl vara glad för det :) Igår var vi ute och snurrade med bilen från typ klockan 22.00 till 01.30 :P Körde en massa folk som var i fyllan och hälsade på lite vänner och så, riktigt trevligt om jag själv får säga det! Sen åkte vi bort till industriområdet där jag fick övningsköra för första gången. Det gick faktiskt jättebra, fick inte motorstopp en enda gång och det gick bara hur bra som helst :D Sebastian sa det också, "jag var inte ens såhär duktig första gången jag körde bil" :) Han blev så stolt över mig! Haha. Nu är jag grymt taggad på att ta körkotet alltså!!

Snart ska vi bege oss upp på marknaden och kika lite, finns egentligen inte så mycket att se.. men det blir väl att köpa sig nå varma chips och munkar iallafall :) mummsss!!


IDAG ÄR DET FREDAG

.. och inte vilken fredag som helst, det är ju våffeldagen idag! Så idag är det bara att svulla våfflor till tusen! Plus att det är vintermarknad i Åsele :) Så jag och Sebastian ska ta bilen dit när han har slutat jobba. Känns som att det var jättelänge sen jag var hemma så det ska bli kul att få träffa familjen. Blir nog kvar där tills imorgonkväll :)

Mötet igår gick förresten jättebra och jag kände en väldig lättnad då jag gick därifrån, ska dit igen nästa vecka. Från det ena till det andra, jag är fan fortfarande proppmätt sen lunchen jag åt. Fick bli makaroner och köttbullar, och det satt verkligen där det skulle! yummi yummi!


NOSTALGI


PAINTING FREES MY MIND

Imorgon klockan elva ska jag på ett slags "möte", känner mig lite nervös inför hur det kommer gå. Fast det kan ju egentligen inte gå dåligt.. och hur det än blir så vet jag att det kommer att gynna mig i slutändan.

Kvällen har tillbringats till att måla på min tavla som jag började på igår, känns skönt att ha påbörjat något nytt som man kan pyssla med då man har tråkigt. Plus att det är en väldigt bra avslappning för mig som får mig att bara släppa allt för en stund, när jag målar så tänker jag inte på nånting annat än det jag målar. Nu ska jag göra mig redo för sängen! Hörs imorgon.


MY LITTLE SKULL JUST WANTED TO SAY HI ;>


DUKTIGA JAG OCH GOKORVEN

Imorse var jag duktig och klev upp klockan sju, samtidigt som Sebastian klev upp eftersom han skulle till jobbet. Annars brukar jag alltid somna om när han har dragit och sova till klockan tio typ, men inte idag! Uppe med tuppen och pigg som en lärka var jag :D Har just ätit lunch, blev två varmkorv med bröd, så nu är magen glad också! Om exakt en timme så har jag tvättid, då blir det att tvätta en massa och röjja undan lite i lägenheten så det är fint då älsklingen min kommer hem. Innan jag går och gör någon nytta så lägger jag upp en bild på den goda korven jag åt! MMMM:) haha!


PICTURES

La aldrig upp några bilder igår heller. Men nu! :) Dock var det inte så många bilder som jag trodde att det var.. jag måste bli bättre på att ta bilder då jag är ute! Menmen, bjuder på de få bilder jag hade iaf :p



OVER THE RAINBOW <3


PICTURES WILL COME TOMORROW INSTEAD

Skrev tidigare att att jag skulle lägga upp bilderna sen i lördags ikväll, men det får bli imorgon istället! Ska se klart på Ballar av stål och sen blir det sängen dirr, älsklingen min håller redan på somna här brevid mig, den lilla tröttisen! Well well. Hej&godnatt!

TOP MODEL UPDATE

Haha, måste bara lägga upp det här sköna klippet med Chris från Top model som dom visade idag! Och sen måste jag också säga att jag tyckte inte att Ann skulle vinna, Chelsey förtjänade det faktiskt mer. Menmen :)


TOP MODEL TORSK

Woop woop! Ikväll blir det bänka sig framför teven! Klockan sju är det ett special avsnitt av Top model.. typ återblickar och osända klipp, måste ses! Sen klockan åtta är det Top model final :D Är så spänd över vem som kommer vinna! Haha, jag är värsta top model nörden.. har typ inte missat en enda säsong eller avsnitt plus att jag har typ sett alla repriser hundra gånger om :P Illa, jag vet. But i love it! Sen klockan tio börjar Ballar av stål, och det är ju också något man bara inte får missa!

Btw, bilder ifrån lördags kommer upp senare ikväll! :) Bjuder på en gammbild sålänge sen gymnasietiden med min underbara gamla klass, saknar er!




PARTEY

Maskerad och utgång på hotellet ikväll med Jennifer och Anna :D Kommer bli awesome! Ha en jävligt bra kväll allihopa, för det tänker jag ha!! Shoo!

TIME FOR A CHANGE

Nu försvinner mina älskade lila/rosa effekter i håret. Sitter i värmen nu med en ny färg i håret, ska snart skölja ut det och se hur det blir, spännande! :) Lägger väl upp en bild sen. Tänk vilken tur jag har som har en syster till frisör! :)

EN LÄXA MINDRE

Goddagens! Idag har jag har varit på Villaryds dagis och gjort en liten intervju med personalen och en observation över hur och vad barnen leker. Så nu ska jag bara sammanställa alla svar och skicka in till min lärare, skönt att ha gjort bort ännu en skoluppgift! Sen drog jag och Jennifer och käkade lunch på Lilla Bageriet, fick bli en kycklingtoast :) Den var god! Nu ska jag leta fram några bra låtar och bränna en skiva som vi kan poppa i bilen ikväll då vi drar ut och snurrar :b Det har som blivit våran nya hobby nu då vi har bil haha.. illa. Hejpåer!


:)


SIBYLLA OCH ZUMBA

Vi fick rabattkuponger på Sibylla här om dagen med posten, tyckte det var snällt att dom skickar ut såna :) Dom är ju ändå hur värda som helst att använda, jag och sebastian kan äta varsitt mål för bara 50kr med kupongerna, annars hade det typ kostat dubbelt så mycket att käka där. Så idag blir det middag på Sibylla! Kändes sådär smidigt och enkelt.

Sen efter vi har smält maten så ska Sebastian dra på thaiboxningen och jag drar till Jennifer och kör lite zumba! Hon har nyss köpt det så nu har vi besämt att varje måndag och onsdag då grabbarna är på sin träning då ska vi köra zumba samtidigt :) Så nu jävlar ska vi dansa röven av oss och bli kung på zumba!


^__^


GUL BIL!!

Juste! Sebastian och Ulf var och hämtade en bil i fredags så nu har vi en bil :D Det känns så jäkla skönt att vi slipper gå överallt och kan ta bilen istället. Det är en himla frihet också, att bara kunna åka vars man vill när man känner för det :) Igårkväll drog vi ut med räcern och snurrade runt lite här och där, hade även bränt en skiva som vi poppade! Och jag måste då säga det, jag är riktigt nöjd med ljudet i bilen! Det är typ det viktigaste för mig, att det ska vara bra ljud, och de var det! :D Jättefin invändigt var den också, också har den 280 hästar :P

Jag vet att jag sagt det förut men jag måste bara säga det igen - Jag är så himla stolt över Sebastian som lyckades ta körkortet! Och dessutom på första försöket. Min baby är bäst! ♥


IT WAS FUN UNTIL I LOST IT

Jag hade jättekul i lördags, vi började kvällen hos Jennifer och Ulf och sen drog vi ut på hotellet och fortsatte festa! Det var verkligen en skit rolig kväll tills vi var på väg hem och jag blev dyngrak och odräglig.. Usch vilken ångest jag hade när jag vaknade på söndagmorgon, jag grät och grät och ville bara sjunka genom marken. Hela kvällen var ju så jäkla bra och rolig tills den sista halvtimmen då jag flippade ur totalt. Jag minns knappt hälften av allt jag gjorde och sa.. gud jag känner mig så himla pinsam. Men jag bad alla om ursäkt dagen efter över hur jag hade betett mig och det var lugnt och så. Men alltså snacka om pinsamtjej.com!


LÖRDAG :D

Ikväll vankas det öl och trevligt sällskap :)
Kommer bli awesome! woop woop!


LOVE IT


MAMI ON HER WAY

Imorse då jag vaknade och kollade ut genom fönstret så ser jag en massa snö?! wtf.. Jag som trodde att våren var på ingång :( Orka att det ska komma snö nu... åhh, denna jävla vinter.

Well well. Mamma är på väg hit från åsele, hon borde vara här när som helst. Hon har inte sett våran lägenhet ännu, så hon ska hit och kika och hjälpa oss att få iordning lite. Sätta upp lite hyllor och sånt där :) Sen ska vi dra till Jennifer där vi är bjudna på middag allihopa. Trevligt trevligt!


.


WILLOW SMITH GÖR DET IGEN

Först kom hon med låten Whip my hear som faktiskt var ganska bra! Och nu har hon släppt en låt som heter The 21st century girl, helt okej den med faktiskt :) Jag älskar hennes stil och attityd! Jag menar, vilken 11åring går sådär coolt och med den närvaron som hon har? Det ska bli riktigt intressant att få se hur hennes musikkarriär kommer gå!


ARTIKEL

Hittade den här artikeln imorse då jag satt och läsa Aftonbladet. Och jag måste bara säga det, hur söt är han inte egentligen?? :D Erkänn, lite söt är han! Sitter där och ser värsta busig ut ju! haha.. :P Eller är det bara jag som tycker det?


 

Junrey - Snart kortast i världen

 

 

Junrey Balawing kan knappt gå själv och kan inte stå upp särskilt länge. Han måste tas omhand av sin familj och kan inte gå i skolan som sina tre småsyskon. Men en sak ser han fram emot:

 

Den 12 juni fyller han 18 år och då kommer han att överta titeln som världens kortaste man. Han petar då ner den nuvarande titelinnehavaren, 67 cm korte nepalesen Khagendra Thapa Magar, till en andra plats.

 

– Om jag blev världens kortaste man skulle det vara väldigt coolt, säger Junrey Balawing till The Sun.

 

– Han älskar när jag säger att han är världens kortaste man, då ler han av stoltet, säger hon.

 




RÄDDTJEJ.COM

Åhh.. min tandläkare ringde just och sa att dom bokat in en tid för en operation angående min visdomstand. Hon frågade om jag ville ta det den 24e mars eller 7 april, jag sa direkt att jag ville ta det den 7 april. Ju längre bort desto bättre! Gah.. alltså ni förstår inte hur jäkla nervös jag är. Jag som typ dör bara av att laga ett vanligt litet hål, och nu ska jag fan cutta upp tandköttet och operera bort hela visdomstanden... Jag får seriöst panik av bara tanken :(



ONEPIECE

Jag har alltid sagt att jag aldrig skulle kunna ha på mig en såndär OnePiece Jump in, har tyckt att dom är ganska fula. Men nu på senare dagar så har jag börjat tycka om dom mer och mer.. ser dom inte ganska mysiga ut ändå? Jag skulle nog fan glida omkring i den hela tiden då jag är hemma :P Från att ha varit jätte anti OnePiece så vill jag plötsligt ha en egen.. haha. Fast det kommer väl aldrig hända, dom är ju svindyra:/

Den här lila tillexempel skulle jag lätt kunna ha! Den ser ju hur mysigt ut som helst! Men den kostar ju 1500kr.. sååå.. det lär ju inte hända, sad but true.


FETTISDAG

Juste, det är inte bara internationella kvinnodagen idag. Utan det är ju även fettisdag! Nog för att jag hatar semlor och egentligen inte bryr mig ett dugg :P Men ni som tycker om semlor borde unna er en eller två idag!


Ikväll ska vi bara ta det lugnt, poppa nå popcorn och se på tv. Fast jag vet inte än vad vi ska se då både Den hemliga miljonären och 99 saker man måste göra innan man dör går samtidigt på teven.. hm.. i-landsproblem i-landsproblem.. haha ne, får ta och se nått av dom på internet bara. Det löser sig! :) Ha en bra kväll allihopa!

INTERNATIONELLA KVINNODAGEN

Idag är det Internationella kvinnodagen, och dagen till ära så tänkte jag bjuda på ett litet videoklipp där James Bond (Daniel Craig) uppdateras om kvinnors situation. Alla kvinnor förtjänar en extra tanke denna dag.




ADORABLE VIDEO

I slutet då han säger "take a good look world, if they can do it what's our excuse?" fick mig verkligen.


GÄVLE PIC

Jag och Jennifer tog några bilder på torget då vi var i Gävle, första bilden blev inte så lyckad då en unge plötsligt kom springandes från ingenstans :P haha..







FLOWERS


GÄVLE OCH MARKNAD

Igårmorse drog jag, Sebastian, Jennifer och Ulf till Gävle en sväng. Grabbarna skulle på något möte för bildemonteringen medans jag och Jennifer gick på stan och shoppade! :) En riktigt trevlig dag på stan med syster om jag får säga det! Kom hem till lycksele igen klockan ett på natten, slocknade direkt då jag la mig i sängen. Var nog ganska trött efter allt bilåkande och gående på stan :P

Men nu är jag pigg igen! Ska strax ut på marknaden här i lycksele med Sebastian, Jennifer och Ulf :) Ser ut att vara fint väder med, härligt!



 


GRINOLLE

Var till skolan en sväng idag och gjorde matteprov, jag hoppas verkligen att jag får ett godkänt. Fast det kändes inte sådär jättebra då jag gick därifrån.. menmen, nu är det gjort iallafall! På bussen hem satt jag och kollade på film, Everybody's fine hette den. Den var bra! Och lite sorglig. Mes som jag är så slutade det med att jag satt och grät till filmen på bussen. Gubben som satt bredvid mig kollade fundersamt på mig ett antal gånger och undrade nog varför jag plötsligt satt och snyftade och torkade tårar :P haha..

Nu ska vi laga mat! Blir hamburgare och pommes :) *mums*

22:11

Det har blåst somfan idag! Jag och Jennifer var på stan tidigare idag och jag trodde fan att jag skulle blåsa bort :P Inte alls mysigt väder att vara ute i. Men jag får väl vara glad över att det iallafall varit plusgrader, kanske snön smälter bort nångång. Men nu verkar det som om blåsten har avtagit, var upp på kiosken för en liten stund sen och då var det jätte härligt väder ute. Helt vindstilla och plusgrader :) Ne, nu ska jag äta fruxo och dricka coca cola!




DUDE


SATANS VISDOMSTAND...

Det gick bra hos tandläkaren idag, gjorde bara en undersökning för att kolla vilken prisklass jag hamnade i. Det ända som sög var att jag fick veta att min visdomstand tydligen var jätteknas och var tvungen att tas bort, men dom kan inte dra ut den eftersom den knappt kommit fram så därför måste dom cutta upp tandköttet och opperera bort den :O Vet inte än när det blir men jag är redan skit nervös! Jag vill verkligen inte :( Men jag antar att det inte finns något val, hellre det än att få världens tandvärk sen. Men jag är verkligen jätte rädd.. jävla visdomstand!

När vi kom tillbaka till Lycksele hämtade vi upp Sebastian och drog på Jysk en sväng. Kom hem med nya täcken, ny toaborste (en fin, inte en såndär vanlig tråkig i plast), massor med galgar så jag kan hänga upp mina kläder och en jättemysig stor filt :) Riktigt nöjd!


TANDLÄKARBESÖK

Snart kommer Jennifer och hämtar upp mig. Hon ska köra mig till Åsele för jag har tid hos tandläkaren klockan tjugo över tre. Om inte hon hade varit så snäll och kört mig så hade jag varit tvungen att sova kvar i Åsele tills imorgon eftersom det knappt går några bussar emellan. Hon är så snäll så, vad hade jag gjort utan henne :)

Juste, igår överaskade Jennifer&Ulf Sebastian med en trerätters middag på hotellet för att fira hans körkort! Det var himla trevligt och gott :)


TJENA GLASÖGONORM


GRATTIS ÄLSKLING

Sebastian klarade uppkörningen och har nu körkort!! :D Är så himla glad för hans skull, så nervös som han var. Men jag visste hela tiden att han skulle fixa det! ;)

Stort grattis till körkortet älskling ♥


MÅLARN

Bestämde mig för att måla om våra två hyllor till svart innan vi sätter upp dom på väggen. Tyckte att dom var så tråkiga i den där fula träfärgen som var innan, dom blev mycket finare i svart. Har just blivit klar med den ena hyllan, så nu är det bara att börja måla den andra! :) Kommer nog bli jättebra när vi fått upp dom!


DUKTIGA SEBASTIAN

WOHO!!! Sebastian klarade teorin och har bara uppkörningen kvar, som är idag klockan halv två :D Så nu är det bara att hålla tummarna och hoppas på att han lyckas! Min duktiga baby :*