FREDAG!

Tjo! Waddup ppl? Själv gör jag inte mycket, kom hem från Work for you för ett tag sen. Juste, har jag ju inte nämnt. Det är ett ställe jag går på där vi är en blandad grupp arbetssökande människor, vi får peppning och hjälp att söka jobb, gör studiebesök, olika övningar osv. Rätt drygt att behöva kliva upp tidigt varje morgon men samtidigt skönt att få in lite rutiner. Både Milla och Pekka går även där, så det är nice! Så man känner någon lite bättre :)
 
Har även börjat fundera på att plugga upp min matte. Måste ändå göra det nångång, och är jag ändå arbetslös kan jag lika gärna göra det. Sen har jag lite funderingar på vad jag ska göra efteråt då jag fått godkänt i matte, men det berättar jag senare ;) Dags att börja göra något av sitt liv känner jag.. Blir ju snart  22! Usch. Nu måste det börjar hända något!
 
Innan jag avslutar måste jag bara säga att jag gillar Sala så mycket! Jag trivs verkligen som fisken i vattnet här :) Men självklart saknar jag min underbara familj och fina vänner ♥ Men nu är det inte länge kvar tills vi ses! :)
 

TJARÅ

Hej! Det var inte igår. Haha, "det var inte igår" börjar bli en standard kommentar i början av mina inlägg då jag är sämst på att uppdatera :P Det har hänt en hel del sen sist. Jag och Anna har flyttat ihop till en trea på 82kvm, ligger precis bredvid ICA också så det är riktigt nice! Nära och bra! Ett annat stort plus är att vi bor i samma trapphus som Milla :)
 
Skorpan har även fått sig en liten kompis då Anna skaffat sig en kattunge. Hon ser exakt ut som Skorpan fast mindre, jättesöt :) Katla heter hon. Blev som bra då vi redan hade en Skorpan. Skorpan och Katla, som i Bröderna Lejonhjärta. Dom leker och har sig hela dagarna :)
 
Mja. Vad annars, det har blivit November. Helt galet vad fort tiden går. Snart vinter ju! Snön har till och med redan kommit hemma i Åsele. Och om lite mer än en månad åker jag hem till mitt kalla Norrland för att fira julafton, nyår och min födelsedag tillsammans med min fina familj och världens bästa vänner ♥