SO YOU THINK YOU CAN DANCE



wow!


SOLIGA TISDAG

Vilket kanonväder det har varit idag! Och igår med för den delen. Riktigt skönt, har ju bara varit regn och mulet i flera dagar. Men nu fick vi äntligen lite sol :D Det behövdes!

Ligger i soffan och degar och tittar på Halv åtta hos mig, och klockan nio ska jag se So you think you can dance :) Är ju så kul att se, helst då det är auditions. Tycker det är fett ballt att kunna dansa, jag vill kunna dansa. Eller alla kan väl dansa, men dansa sådär som dom gör! Ja gud åh, tänk vad dom kan! :> haha



En bild från igår då jag och sebbe var och körde gokart:)


NÅGRA BILDER FRÅN MIDSOMMAR





GOKART

Idag efter jobbet drog jag och Sebastian till gokartbanan och körde gokart, hur kul som helst var det ju! Faktiskt första gången jag kör gokart :P Var lite feg med att gasa i början, men efter ett litet tag så jävlar! Var skitroligt, och grym var jag dessutom ;) Verkar som att jag har skills då det kommer till att köra saker, går alltid sjukt bra. Säger som pappa brukar säga "det ligger i generna" :> Ne men det var superduperkul, absolut någonting vi ska göra om!



Wtf.. Kan fortfarande inte ladda upp bilder?! Samma knas som
det var igår. Happ, då får bilderna vänta ännu en dag då..

JAHAPP.... SUCK

kan inte lägga upp bilder av någon konstig anledning?! När jag försöker ladda upp någon bild kommer det bara fram nån skit på engelska, error nånting :s Hade ju tänkt lägga upp bilderna sen midsommar, aja får väl bli en annan gång då. Imorgon borde det funka!

MIDSOMMAR

Igår åkte vi till Åsele för att fira midsommar med familjen + Anette&Elias. Det var himla trevligt! Vi åt god mat, umgicks och drack några öl och sådär :) Senare på kvällen drog jag, Sebastian, Jennifer och Ulf hem till Dragan sen vidare till Jon där vi fortsatte att dricka. Blev ganska full där på slutet, men som tur var så var jag smart nog att dricka vatten innan jag la mig, tack&lov. Var inte ett dugg bakis imorse :) Hur skönt som helst! Well, jag hade en riktigt trevlig kväll :)

Jennifer hade med sig sin kamera så jag tog några bilder under dagen, dom kommer väl upp här om någon dag skulle jag gissa på. Nu ska jag återgå till mitt tvtittande, sen ska jag och baby se på film och mysa ♥

ÄLSKADE KAMERA, VART ÄR DU?

Har verkligen ingen lust att blogga. Tänkte bara berätta att jag inte hittar min kamera.. den låg tydligen inte i bilen!? Jag blir tokig, hur kan den bara försvinna sådär? Åhhh.. alla mina bilder.. Fan fan fan. Faktiskt riktigt ledsen över att den har försvunnit, så himla tråkigt :( Blir väl så att jag får ta och investera en ny kamera, suck. Får bli mobilbilder och så tills vidare, boring! Aja inte mycket att göra åt saken. Buhuu :<

TRÖTT SOMFAN, SÅ BJUDER BARA PÅ EN BILD


SÖNDAGKVÄLL

Yey! Pappa fyllde just på min mobil med 300kr! Varit utan pengar på den i flera dagar nu, har fan känt mig handikappad då jag inte kan ringa eller smsa. Så pengar på mobilen behövdes! Äntligen :)

Haha juste, det har jag ju glömt att berätta. I veckan då vi skulle åka till jobbet så glömde Sebastian nycklarna i lägenheten, och vi har en sån där dörr som låser sig av sig själv. Som tur var kunde man tydligen ringa lycksele taxi och be dom komma och öppna åt en (hade jag ingen aning om att man kunde göra, varför har taxi dom nycklarna?!). Aja, en taxi kom iallafall och låste upp och det kostade 180kr, sved lite i hjärtat. 180kr i sjön bara för att man glömmer nycklarna, menmen :p Får väl glädja mig med att det kostade 500kr i Vännäs att få dörren upplåst, så 180kr är ju egentligen inte mycket.


Va på väg hem från statoil och himlen var jättefin,
stannade och tog en bild från bron:)


<3


KATTVAKT OCH FORTFARANDE UTAN KAMERA

Trodde ju att jag skulle kunna hämta min kamera igår som låg i Jennifer och Ulfs bil, men då hann ju dom såklart dra till Stockholm innan jag ens hann tänka på att jag skulle hämta den. Dom ska vara där över helgen så jag får vänta tills på söndag helt enkelt. Vi är anlitade som kattvakter medan dom är iväg, varit och tittat till dom små liven tidigare idag, gett dom lite sällskap och mat. Ska dit en gång till ikväll och se hur dom har det, dom är ju så söta :)




VILL SHOPPAAAAA



Ursäkta för den dåliga bilden, man ser typ knappt vad det är för kläder. Anyway, jag är så jäkla sugen på att handla nya kläder nu! Lite sommarkläder och sånt där! Känns som att det behövs. Massor med rea i stan nu också.. åhh, vill shoppa! Hittat massor som jag vill ha.. jag vill till umeå och handlaaaa!

SEBBBEEE, MIN SEBBE


IDAG HAR JAG ÅKT PAKETHÅLLARE

Då var det det torsdag. Idag åkte Sebastian till umeå, han hade en tid hos öronläkaren som skulle kolla på hans trumhinna. Ni som inte redan vet så spräckte han den ju för några veckor sen, thats why. Det gick hur som helst bra där, det skulle läka ihop av sig själv inom högst två månader. Han har lite nedsatt hörsel just nu men det skulle också gå till sig.

Så idag kunde jag inte åka bil hem som jag brukar göra, eftersom sebbe inte var i lycksele. Kände mig inte peppad på att gå hem, men hade inte så mycket att välja på. Men det hela slutade med att jag fick skjuts på pakethållaren av Magdalena (hon som sommarjobbar), det var snällt tyckte jag :>

FILM, SOMMARJOBBARE OCH GRYMT BRA LÅT

Snart ska jag och Sebastian se film, blir Gone baby gone, tror den kan vara riktigt bra! Nu har det kommit sommarjobbare på jobbet btw. En tjej som är 14 är uppe på lagret och hjälper mig, kul att ha någon att snacka med, som är tjej dessutom! Är i stort sett bara killar där annars :p

Låten som jag la upp i inlägget tidigare är för övrigt asbra! Skönt att Labyrint äntligen släpper något nytt. Är en riktigt bra grupp men som sällan släpper något nytt, därför blir man värsta glad när de väl gör det! woop woop :> I love the song! Lyssna på den :)

Lägger upp en trailer på filmen vi ska också, ta gärna en titt på den med! Den är från 2007 dock, men de gör ju ingenting :) Har totalt missat den, aldrig ens hört talats om den. Anyway, den verkar galet bra!

NY LÅT MED LABYRINT, RIKTIGT SKÖN


MIDDAG OCH SO YOU THINK YOU CAN DANCE

NO :( min kamera var tydligen i åsele.. det sög ju. Hade den nämligen i Jennifers och Ulfs ena bil, och den står i åsele. Får helt enkelt vänta tills på fredag, då kommer bilen hit. Sad but true.

Ätit middag för en stund sen, så nu är man mätt och belåten! Blev spagetti och köttfärssås, riktigt gott var det! Om lite mindre än en halvtimme börjar So you think you can dance, woop woop! Fett najs med ny säsong och allt! Som jag har väntat :D Då blir det att ladda upp med chips och slänga sig i soffan :)


UTAN KAMERA OCH DET SUGER

Tre dagar sen sist jag uppdaterade. Får nästan lite ångest då det går dagar mellan att jag bloggar.. haha, illa. Men jag hade tänkt att mitt inlägg efter "FYNDAT I SOMMARVÄRMEN" skulle bli ett inlägg om grejerna jag köpte, lägga ut bilder på hur allt såg ut osv. Men kom på att jag inte har min kamera hemma, så det blev inget inlägg eller bilder. Trodde jag skulle få igen den rätt snabbt, men jag är så seg på att hämta den :P Nu orkar jag inte längre vänta på kameran, får ta och skriva ett sånt inlägg sen då jag har kameran istället!

Känner mig lite handikappad utan min kamera om jag ska vara ärlig, ska se om jag kan hämta den ikväll. Har jag otur så ligger den kanske i Åsele till och med. Då lär jag ju inte ha den än på ett tag. Jag hoppas verkligen inte att den är i Åsele!

FYNDAT I SOMMARVÄRMEN

Varit ute och flängt med Sebastian och Jennifer idag. Bestämde oss för att dra på loppis, fanns tre i lyckselebladet så vi drog och kikade på alla. Jag lyckades faktiskt fynda lite! Kom hem med en ny lamphatt till min fina golvlampa (min har gått sönder, har sagt jättelänge att jag ska köpa en ny). Så jag kände att jag var tvungen att köpa den, kostade bara 10kr dessutom! Också köpte vi en ljusgrej för 30kr, en bordslampa för 30kr, helt nya gardiner för 20kr och två svarta glasbollar eller vad man ska kalla det, prydnadsgrej som kostade 10kr styck. Känner mig riktigt nöjd faktiskt! Lite nytt här hemma är alltid kul, och att man får det för billiga pengar är väl inte heller fy och skam :) Sen var vi även förbi på Jysk och köpte utemöbler till våran balkong, så nu har vi bord och stolar där  :D Är ju iaf en början! Också var vi på lilla bageriet och åt mjukglass i solen, riktigt gott och trevligt :)

Ikväll ska vi till Jennifer och grilla! Tar mig säkert en öl eller två, mmm gott med grillat och en öl när det är såhär skönt och varmt ute. I likeee it :>


PLUGGIS&AVIS

Varit duktig och pluggat idag med! Jag måste hinna med det sista innan helgen är slut. Dags att lägga på ett kol nu när det är så lite kvar! Ska bli så ruskigt skönt när jag är klar och slipper skolan. Är för övrigt avundsjuk på alla som får gå på balen och ta studenten nu, jag vill gå på bal igeeeen! Det var så himla kul! Också vill jag ta studenten igen, det var ju typ också hur roligt som helst. Åh, jag saknar min klass.

Jaja. Skönt med helg. Blir snart att gå och lägga sig, trött efter allt pluggande :p Ska upp tidigt imorgon och fortsätta lite med mitt plugg! Sen får vi se vad resten av dagen har att bjuda på :)

,jag och älsklingen då vi
gick på balen 2010 :) bästa!

EU ÄR TRÅKIGT

Usch vad jag har pluggat idag. Gjort bort ännu en skoluppgift, den handlade om EU. Måste då säga att plugga om EU är inte kul, så jäkla ointressant och långtråkigt ämne. Började med uppgiften kring klockan sex och blev klar typ för 30 minuter sen :P känns ruggigt skönt att ha gjort klart det iallafall! Inge mer tråkig EU skit! Well. Imorgon är det fredag, ska bli skönt med helg och få sova ut lite. Aja, tjobre!:)



ETT INLÄGG SÅHÄR PÅ KVÄLLSKVISTEN

Onsdagkväll. Har just gjort klart ett skolarbete, skönt att ha fått bort en grej! Ska snart göra mig redo för sängen. Ska bara kolla klart på Death sentence som går på 6an, har redan sett den flera gånger förut, men jag blir aldrig less på den. Gråter i samma scener om och om igen, galet bra film! Ni som inte har sett den borde ta och sen den :)

Vet en massa bra filmer btw (som jag tycker är bra iaf) :p Kanske ska ta och göra ett film inlägg nångång, en lista över några bra filmer och sådär. Hm, ja de måste jag tusan ta och göra! Från det ena till det andra, GOD DAMN VILKET FINT VÄDER DET HAR VARIT IDAG! Hur soligt som helst, varit typ 27 grader varmt.. helt sinnes. Synd att man jobbar hela dagarna bara, men den som jobbar tjänar pengar ;) woop woop!


DOTS


BIG BROTHER

Simon vann Big brother finalen igår! Tycker han var en värdig vinnare :) Men vad tomt det kommer kännas nu då det inte längre kommer sändas några mer Big brother avsnitt på tv:n. Lite trist! Menmen, grattis på Simon som kammade hem äran och 500 000kronor!! *hurrahurra*

 


FREDAGS

Bilder sen i fredags då pappa var på besök. Vi grillade hos Jennifer och Ulf,
drack några öl, bowlade och hade det bara riktigt trevligt :)




















DU GAMLA, DU FRIA, DU FJÄLLHÖGA NORD

Idag är det Sveriges Nationaldag! Lyssna på våran fina nationalsång och höj champagneglasen till en skål för vårat Sverige :D



D4DDY

Igår var pappa på besök här i Lycksele, det var riktigt trevligt! Var hos Jennifer och Ulf och åt middag, sen drog vi alla och bowlade och drack några öl. Kul kul! Tog en del bilder, lägger väl upp dom inom snarast i think. Ne men det var iallafall jätte trevligt :) Dåså. Ha en bra kväll allihopa!

BILDER FRÅN 21 MAJ, LITE SENT MEN BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG



BÄSTA

Medina har släppt nytt album idag, Haffla mixtape vol.2! Sjukt bra musik! Ni som inte redan vet så älskar jag Medina, bästa svenska gruppen utan tvekan! Har inte lyssnat så mycket på musik på senaste då jag varit så less på allt jag brukar lyssna på, men nu äntligen kom det lite ny musik, det behövdes! woop woop!

Albumet finns att ladda hem på deras hemsida > www.medinaonline.se



FINBESÖK

Snart får vi besök av mamma och mormor, ska bli himla trevligt :) Var ett tag sen jag träffade mormor så. Jag och Sebastian har städat lägenheten och gjort fint, även varit på affären och köpt vetelängd så vi kan bjuda på kaffe och och gott fikabröd! :)

Är ju Kristi himmelsfärdsdag idag så vi är lediga från jobbet, kändes skönt att få sova ut i morse. Imorgon blir det däremot andra puckar! Då blir det att kliva upp klockan halv sex, yey.. not :p