HAHAHAHAHAHA JAG DÖR!!






+++++

so damn fine


TVÄTTAR,PACKAR & SNART ÄR DET NYÅR

Tvättar kläder och packar för fulla muggar. Imorgon beger vi oss (jag&sebbe) mot Vännäs där vi ska hämta lite räkningar och andra grejer, sen på fredagsmorgon tar vi bussen till Nordmaling! Vi ska fira nyår där med pappsen och Mona, var riktigt länge sen jag och pappa sågs så jag ser verkligen fram emot att få åka dit :) Kommer nog bli jätte trevligt! Blir väl mest troligt där hela helgen, sen på måndag fyller jag 20!!!! :D Känns jävligt najssss!


ONCE UPON A TIME I WAS LITTLE

En liten tomtejessica:)


HAPP

What the fuck.. jag som trodde jag hade med mig min sladd till kameran så jag kunde föra över bilder till datorn men det hade jag tydligen inte. Så bilder på mina julklappar och annat från julhelgen får vänta tills jag kommer till Vännäs och kan hämta sladden. Bjuder på en skönt låt istället


PUSTA UT

Nu är julhelgen över, både skönt och lite trist. Varit väldigt mycket spring hela helgen så nu kan man äntligen slappna av och pusta ut. Vi har hyrt film och köpt chips&dipp, ikväll blir det bara att mysa framför tv'n med älskling och familjen. Så nu ska jag gå och blanda dipp och förbereda inför våran film/myskväll :)
Oh, before i go.. ↓

synd att vi ses så sällan,
du är bäst pappa!

-


HÄRLIGA JULAFTON

Dagen har varit alldeles super! Och att jag fick fira julafton tillsammans med Sebastian var helt underbart! Plus att vi firar 1år och 11månader idag också <3 Iallafall, dagen började med att vi klev upp imorse och åt julfrukost med hela familjen, tomtegröt,julskinka och annat gott. Sen efter vi hade smält frukosten och gjort oss fina så åkte vi till Henriks föräldrar där hela tjocka släkten väntade. Vi åt jättegod mat och hade det trevligt! Och jag är så jäkla nöjd över mina julklappar som jag fick :D Fick en bärbar dator som jag önskat mig, trodde aldrig jag skulle få det så jag blev jätte chockad och glad! Började typ nästan gråta då jag såg att det var en dator, så glad blev jag :p SÅ NU ÄR JAG ÄGARE TILL EN BÄRBAR DATOR :D woop woop!! Fick även saker som;

- presentkort på Make up store och Kicks
- smycke till mitt berlockarmband
- lite tillbehör till datorn som jag fick
- en asbra hårspray (som luktar apgott)
- en tshirt som jag jätte länge velat ha
- en crimpwell som jag också önskade mig
- en klocka som jag också önskade mig

så jag känner mig verkligen supersupernöjd! :)) Och jag känner mig även jätte nöjd med presenterna som jag gav bort. Gav Sebastian ett armband som han blev jätteglad för! Ska försöka ta lite kort på mina presenter nåndag snart och visa hur allt såg ut, och en bild på Sebbes armband :) Kanske kommer upp några bilder från själva julaftonsfirandet sen också, tog dock inte så många bilder.. Men nån bild fick jag iallafall. Åh juste, en grej till! Mamma&Henrik hade köpt ett kinect till hela familjen som en julklapp också, så hela kvällen sen vi kom hem har spenderats framför tv'n :p Mja, nu orkar jag inte skriva mer. Hujj&God Jul :D


:D


UPPESITTARKVÄLL

Myskväll deluxe! Sitter med baby och hela familjen och spelar bingolotto :) Första bingon har nyss varit och jag vann ingenting, bara hoppas att nästa runda går bättre! Sebastian har iallafall bestämt att han ska vinna en bil ikväll :D haha, hade ju passat perfekt nu när han snart har körkortet! Mja. Jag har inte tid att skriva så mycket mer för nu ska jag gå till vardagsrummet och fortsätta mysa med massa julbak och glögg! Och imorgon är det äntligen julafton!!!


SPARKLE


IT'S CHRISTMAS TIME


UTVILAD&SNART ÄR DET JULAFTON!! :D

Godmorgon. Har verkligen fått sova ut idag, vilket har varit apskönt! Klev upp för inte alls så länge sen och jag känner mig riktigt utvilad och pigg. Igår åkte jag och Sebastian till Åsele eftersom både mamma och Henrik jobbade kväll/natt så vi var tvungna att vara barnvakt åt lilla Oscar, som inte är så liten längre! Han fyller ju fan 7år nu i Januari.. tyckte han nyss var 4-5! Storkillen :)

Åh!! Nu är det bara onsdag, torsdag och sen JULAFTON :D Gud vad jag längtar! Kommer bli så underbart att få fira den tillsammans med min finaste Sebastian ♥ &min älskade familj såklart :)

i just love Christmas

MÅNDAG

Gud det är så skönt med jullov! Helgen har spenderats med finaste Sebastian i Vännäs, har börjat packa ihop några flyttkartonger så nu känns det som att flytten börjar närma sig! :) Taggad som en tok på att flytta! Juste, också var vi och hälsade på Frida&Victor en sväng i helgen med, och deras lilla bebis!! Huuur söt som helst är hon, kunde inte slita ögonen ifrån henne när vi väl kommit dit :p sötlillbebisen!

Jag och Sebastian var tvungen att ta 06.00 bussen imorse ifrån Vännäs till Lycksele, eftersom vi missade bussen igår som vi egentligen skulle ha tagit, pga att Vännäs Taxi inte kan sköta sig jobb. Bara en jävla massa strul hela tiden. Blir så less. Jaja, nog om detta. Nu är vi iallafall i Lycksele! Sebastian är och jobbar och jag sitter i systers lägenhet och slappar. Ska ner på stan en sväng idag hade jag tänkt, frågan är bara hur jag ska ta mig dit. Är en bit att gå om jag säger så.. men jag har inte ha så mycket att välja på, så det får nog bli en promenix i det kalla vädret!


JULLOV!!!

Allt pluggande var inte förgäves, fick veta idag att jag fick VG i pedagogiskt ledarskap! :D woop woop! Så nu är jag helt klar med den kursen,känns förbannat skönt! Också har jag gjort klart och lämnat in det sista i arbetssätt&lärande så nu är jag även klar med den kursen också! Jag trodde verkligen aldrig att jag skulle hinna lämna in allt den här veckan, men det gjorde jag! Fan vad grym jag är! :d

Och nu är det äntligen jullov, och om en vecka är det julafton, och om sjutton dagar fyller jag 20!! Kan det bli bättre? :) happyhappyhappyyy!!







SEBASTIAN, VÄRLDENS FINASTE SEBASTIAN


MASSA SKOLA, 500KR RIKARE OCH BEBIS!

Åhh.. känner mig så jäkla stressad. Har två skriftliga inlämningsuppgifter jag måste vara klar med imorgon och en muntlig redovisning som jag också ska kunna tills imorgon. Känns som att jag inte gör annat än att plugga, får bara mer och mer läxor och prov hela tiden. Men men, snart är det slut på den skiten! Har bara ett litet tag kvar nu att plugga sen är jag helt klar. Fan vad skönt det ska bli! Men jag är fortfarande jätte nervös inför imorgon.. hur ska jag hinna med allt? :/ Ska sätta mig och fortsätta råplugga och ba hoppas på att allt löser sig.

Juste jag är i Lycksele för ni som inte vet, jag åkte hit i tisdags. Igår erbjöd Ulf mig 500kr om jag städade deras lägenhet, och jag tackar väl aldrig nej till pengar :D Så nu är jag 500 kronor rikare! Och det behövdes verkligen med tanke på hur fattig jag var. Jaja, nu måste jag sätta mig och plugga.

OHHHH!!, Innan jag går måste jag bara säga grattisgrattisgrattiissssssss till Frida&Victor som fick en liten flicka igår! Så himla mysigt! Vi kanske ska träffa dom och bebis ihelgen då vi är i Vännäs :) Ihhh!! Spännande:D Åter igen, STORT GRATTIS TILL ER BÅDA TVÅ :)


hihi, ett litet kort dom fick från oss för ett tag sen som sitter på deras kylskåp:) och bredvid är beeebiiis som äntligen har kommit ut!! :D


KUSHHH


HAPPY BIRTHDAY TO ME


BIGGESTLOSER

Haha, alla klagar på att jag brukar kolla på Biggest loser :P Men det är faktiskt bra! Jag lovar, det är det! ;p Ganska häftigt att se hur fort och mycket dom går ner i vikt. Nu är den här säsongens Biggest loser slut iallfall, finalen var igår& i fredags. Här är de tre finalisterna som stod i finalen tillsammans, Michael, Daris och Ashley. Och det blev Michael som vann hela skiten, vilket var bra! Tyckte att han skulle vinna :) Ja ni ser ju själv hur mycket dom gått ner, helt sinnes


ISKALLT

Brrr! Inte mysigaste vädret nu, fan -23 ute. Imorse när jag gick till skolan drog jag på mig hur mycket kläder som helst :p typ baslinne, dubbla tröjor, långkalsonger,byxor,täckbyxor, fet jävla halsduk, mössa osv. Kände mig inte som den smidigaste, och inte den vackraste heller för den delen haha.. Hela jag var bara en boll av kläder kändes det som :p Men jag frös då inte! :) Det enda som blev kallt var mina fötter, hm kanske man måste inskaffa sig ett par riktiga vinterskor? Jaja, nog om denna kyla.




13 DECEMBER OCH JULMYS


MASSA SKOLA:(

Plugg plugg plugg och ännu mera plugg.. Usch vad jag har pluggat på provet nu! Tittar jag i boken en gång till så spyr jag nog :p Nu lägger jag undan läxböckerna för ikväll och hoppas på det bästa imorgon då jag ska göra provet! Jag hoppas verkligen att jag pluggat på rätt saker och att jag minns det mesta tills imorgon.

Har även ett historieprov tills på tisdag som jag måste plugga på.. suck.. Jag är inte taggad för fem öre. Historia är väl inte direkt mitt favortiämne heller om jag säger så. Men men, what must be done must be done!

TRAMPHÄST

Blä det sög ju, Sebastian blev just upphämtad av Jennifer&Ulf för att åka mot Lycksele. Bra iofs för att han fick åka gratis men tråkigt att han åkte tidigare än tänkt.. Men vi ses ju på tisdag, om inte på måndag redan om vi har tur! :) Har prov imorgon i arbetssätt&lärande, inte det roligaste ämnet. Jag hoppas att det kommer gå bra! *håller tummarna*

Helgen har varit jättemysig tillsammans med baby<3 Jag mår så bra av att vara i hans närhet. Ska bli så underbart med ny lägenhet, och snart firar vi 2år! 2år och ny lägenhet :D Allt är bara så perfekt nu. Och snart är det julafton, och att vi ska få fira den tillsammans gör mig alldeles pirrig och glad i hela kroppen. Längtar som ett litet barn tills jag får vakna upp bredvid dig (Sebastian) på julaftonsmorgon och veta att det är julaton, och 1år&11 månader för oss :) Hela dagen kommer bara vara mys mys mys myyyys!


JAY SMITH!!

YES! Fan va bra att Jay vann igår :D Kändes bra! Mja. Idag är det Lördag, vi ska snart på ICA och handla lite sen blir det väl bara att ta det lugnt hemma resten av kvällen. Blev ingen visning på lägenheten idag, vi fick aldrig tag på dom som ville kolla så det får väl bli nån annan gång. Anyway, HURRAAYY JAY!! :)

SNART ÄR VI LYCKSELEBOR!

VI HAR EN LÄGENHET I LYCKSELE NU! :D En 2a på Villaryd! Känns fett najs :) Jag snackade ju först om en annan lägenhet som jag även la upp en planlösning på i ett tidigare inlägg, vi var och kollade på den men jag gillade den inte alls! När jag såg planlösningen över internet tyckte jag att den verkade as najs och skit bra! Men ack så fel jag hade. Inte alls så stor och fin som den verkade vara på bilden. Men så fick vi ett samtal från Lycksele bostäder om att det fanns en till lägenhet som vi låg först på, så vi for och kollade på den och direkt när vi klev in i hallen så kände jag att det var rätt! Lite mindre i kvadratmeter än den andra och så men mycket mysigare, kändes som att vi skulle trivas bätte där. Så till veckan ska vi skriva på några papper och sen är den vår!!

Nu gäller de bara att få bort våran lägenhet i Vännäs. Vi kanske har en visning på den i helgen för ett par som var intresserade, bara hoppas dom gillar den och vill ta den på en gång! VILLARYD HERE WE COME!! :D


NY MÄNNISKA!

GUD VAD SKÖNT! Idag har jag färgat och klippt håret på storasysters salong :) Hade verkligen världens hemskaste utväxt, och då skojar jag inte. Har typ gått i mössa i flera veckor för att jag inte orkat göra något med mitt hår då det sett ut som det gjort. MEN NU! Äntligen har jag gjort nånting åt det! Och jag känner mig som en helt ny människa :D

Även varit på stan idag här i Lycksele en sväng, hittade två julklappar till baby! Har en till att köpa till honom sen är jag helt klar med alla julklappar :) skönt!

Nu - Kommessarie Späck&popcorn!

STARS


JAY OCH MINNAH!?!

Alltså vad är det jag ser?? Hade inte Jay flickvän redan? Jag fattar ingenting, orka gå och bli tillsammans med Minnah då. Orka bli tillsammans med henne överhuvudtaget, jag har ogillat henne från första stund! Frågan är ju om det stämmer eller inte.. men det gör det säkert. Aja, ska bli spännande att se dom i final nu på Fredag. Jag håller tummarna stenhårt för att Jay ska vinna hela skiten! HEJA JAY HEJA JAY!

- http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/idol2010/article8250303.ab
- http://kandisnytt.msn.se/index.cfm?objectid=101256


FUCKING HATE IT

Aj :( Vaknade med världens mensvärk idag, inte kul! Ska ta mig en varm lång dusch nu och hoppas att det blir bättre. Har så jävla ont. Please kill me.


101207

Såja. Då har man varit upp på skolan och haft prov! Skönt att det är jullov snart :)  Nu ska jag värma en pizza i mikron så att magen blir glad och sen börja packa och göra mig iordning för att åka till Lycksele. AWESOME!

+ snart klar med alla julklappar
+ fick mvg på provet i veckan
+ final i Biggest loser den här veckan!
- less på allt i garderoben! lite nya kläder hade inte suttit fel



MVG!!

Haft historia nu på morgon, är hemma nu och väntar på att klockan ska bli två för då har jag matte! Usch, gillar inte matte! Inte historia heller för den delen :p haha. Iallafall, jag fick igen mitt prov idag som jag gjorde i pedagogiskt ledarskap för någon vecka sen och gissa vad jag fick!? :O MVG!! Kändes fan askul att få ett mvg :) Så nu ska jag ringa mamma och skryta lite om hur duktig jag är! haha..


+++++


SKIT TV!

Alltså Idol i fredags.. blir irriterad bara jag tänker på det. Jag förstår inte vad Minnah fortfarande gör kvar i tävlingen?! Hon är nog den sämsta idol-deltagare som tagit sig till Globen. Hon har ingenting speciellt utan är en typisk medelmåtta. Visst hon kan sjunga men hon låter ju som vem som helst. Till skillnad från Jay och Olle som har unika röster! Jag fattar inte hur Olle kunde åka hem framför Minnah?! Jag var helt säker på att Olle skulle gå vidare, Olle är ju grym! Han borde ha kommit till finalen istället för den där jävla Minnah! Åhh vad less jag blir. Linnea var också mycket bättre än Minnah men åkte ändå ut framför henne förra gången, också helt sick.

Nu måste ju Jay ta det här i finalen och vinna! Annars vet jag inte vad jag gör.. Minnah får bara inte vinna!


PÅ VÄG TILL VÄNNÄS

Nu sitter jag och Sebastian på bussen på väg hem till Vännäs :) Känns riktigt skönt att det är helg! Juste, det blev aldrig någon visning på lägenheten igår utan det blir till veckan istället. Det var lite tråkigt eftersom jag hade taggat somfan på att få se.. Men men, tagga visning till veckan istället då! :) Nu ska jag plugga in hörlurarna och lyssna på musik tills vi är framme. Ni får ha en trevlig fredagskväll allihopa, för det tänker jag ha :) hujj!

STUPID ME :P

Middagen med familjen igår var trevlig, men självklart var det lite ledsamt samtidigt eftersom Mathias åker på Måndag. När vi kom fram till Åsele så hade mamma gjort ett mini-julbord, eftersom Mathias är i Afghanistan på julafton.. så då hade vi våran egna lilla julafton igår! Också fick han lite paket av oss :)

Haha juste! Jag måste fan berätta vad som hände igår sen efter middagen. Just innan jag och Jennifer var på väg att bege oss tillbaka till Lycksele så hittade jag såna hära glow sticks hemma. Tyckte dom var lite roliga så jag tog med mig en i bilen på vägen. Ja så var det inge mer med det, den lyste grönt&fint och vi satt och pratade om allt möjligt. Sen efter ett tag då vi har kört en bit och är mitt ute i ingenstans så börjar jag fundera på om man kan sätta ihop den till ett armband, för det stod på förpackningen hemma att man kunde göra det. Så jag och Jennifer börjar fundera på hur tusan man ska få ihop den till ett armband;

Jag - Tror du inte man ska ta bort den här pluppen
så sätter man in ena änden där?
Jennifer - Jag har ingen aning, men testa INTE här i bilen utan
vänta tills vi kommer hem isf!
Jag - Mm.. okej.

Sen blir det tyst en stund tills jag med panik i rösten säger;
- JENNIFER?? och kollar på henne skiträdd.
- MEN GUD JESSICA! VAD HAR DU GJORT?! ännu mer panikslagen.

Då har jag lixförbannat försökt få upp den där pluppen med tänderna, och den gick ju självklart sönder när jag hade den mellan mina tänder och jag fick sån där sörja i hela munnen och på händerna och hela jag var grön självlysande. Och det smakade riktigt äckligt. Tror ni Jennifer blev lite rädd eller? Tror ni jag blev lite rädd eller?!

Jennifer - MEN GUD! DU LYSER I HELA MUNNEN!! :O
VI MÅSTE STANNA SÅ DU KAN SPOTTA UT!
Jag - Nej förhelvete, KÖR!! Vi måste fort komma fram till dit det finns folk!

Jag trodde på fullaste allvar att jag skulle dö eller något,haha. Jag var så jävla rädd och hela min mun och tunga började sticka och domna bort. Så tillslut tog vi det smarta beslutet att stanna så jag fick spotta, sen var jag tvungen att proppa munnen full med snö och spotta ut för att skölja ur så bra som möjligt (vi hade inget drickbart med oss i bilen). Efter att jag hade fått skölja och tvätta av mig så lyste jag inte grönt längre iallafall. Men tungan kändes fortfarande lite avdomnad och det smakade SKIT i hela min mun och hals.

Och för att vara på den säkra sidan så ringde Jennifer till sjukvårdsupplysningen där hon förklarade vad som hade hänt och frågade om det var någon fara eller om det bara var att åka hem, och det hade dom ingen aning om så vi blev kopplade vidare till giftinformationen där dom sa att det är ett väldigt irriterande ämne i dom där, och att få i sig en större mängd var inte bra. Dom sa att symptom som att bli yr, kräkas och illamående och sånt kunde förekomma. Men att annars var det ingen fara. Så allt gick bra tillslut, vi kom fram till Lycksele, jag drack massa vatten och fick som tur nog må ganska bra resten av kvällen :)  Haha, jag kan tänka mig vad roligt det måste ha låtit för dom som jobbar på giftinformationen.

Jennifer - Jahej, min lillasyster har råkat bita sönder en sån där glow stick och lyser nu i hela munnen och på händerna. Och jag undrar om det är farligt? Vad ska vi göra?
Giftinformationen - Hur gammal är din lillasyster?
Jennifer - Ja, hon är ju ganska stor. Hon är 19 år :b

Hahahaha. Jag och Jennifer satt och skrattade bra länge åt det där sen! Jag är då tammefan som ett litet barn, är så nyfiken och kan inte låta bli att pilla på saker. Och även fast Jennifer klart och tydligt sa "ja, men gör det inte i bilen utan vänta tills vi kommer hem" så måste jag ändå börja pilla och hålla på :p haha. Jaja. Det var jätte läskigt då det väl hände men såhär efteråt är det en ganska kul grej som vi bara skrattar åt.


Usch, en såndär grön var det! haha.. Tänk att jag lyste sådär grönt i
hela munnen :o vi skulle fan ha tagit en bild! menmen, inget vi direkt
tänkte på i den stunden. Var så jävla rädda båda två! haha :P


BIG BROTHER

Klockan börjar närma sig tre, då slutar Jennifer jobbet och kommer hit och hämtar mig :) Vi ska gå på stan en sväng och se om vi hittar något kul! Kanske jag hittar någon julklapp om jag har tur. Sen efter att vi gått på stan en stund så ska vi ta bilen hem till familjen i Åsele. Min storebror som är soldat ska ner till Afghanistan på måndag och blir där i sju månader, vilket inte känns sådär jätte kul. Så vi ska dit och ha en liten "hejdå-middag" med hela familjen innan han åker iväg.



Älskade storebror. Var rädd om dig där nere!
Vi kommer att sakna dig allihopa.


:D GLAD

WOHO! Så jävla najs :D Vi fick tag på Lycksele bostäder igår och vi låg tydligen först på nån lägenhet som låg ute nu, så vi ska få se den ikväll och säga vad vi tycker! Jag hoppas den är fin så vi kan ta den :) Jag gillade planlösningen iallafall, men sen vet man ju inte hur själva lägenheten ser ut innuti. Iallafall, det känns superskönt att det äntligen börjar hända saker! :) Det gör mig bara ännu mer taggad på att börja packa och flytta!

Här är en liten bild över hur planlösningen ser ut, det är den gula. Fast båda ser typ likadana ut egentligen, förutom att den rosa är lite spegelvänd bara. Jag gillar att hallen är ganska stor och lång och att vardagsrummet är rätt så stort med! OCH att det finns en balkong där! Fasiken vad skönt det hade varit att ha en lägenhet med balkong.


IDAG ÄR JAG BUSIG



APARTMENT

Hallådär! Sitter i lycksele och gör ingenting. Ska snart ta mig en dusch och sen bara vänta på att folket ska komma hemma från sina jobb :p Har förresten hittat tre lägenheter här i Lycksele, så jag har försökt få tag på Lycksele bostäder hela morgonen men det verkar inte vara det lättaste. Ska prova ringa dom snart igen och se om jag får något svar då! Åh fatta vad kung det hade varit om vi hade fått fara och kolla på nån av lägenheterna i veckan?? :D hade varit fucking awesome!

JAG ÄR SÅ TAGGAD PÅ ATT FLYTTA!