KEXCHOKLAD OCH FINA VÄNNER

Godkväll! Sitter hemma hos kusinen Camilla och chillar sen några timmar tillbaka (älskar att vi bor i samma trapphus, nära och bra). Sandra och Lollo var här tidigare och hälsade på också. Dom bjöd på cocacola och kexchoklad :)
Typ hur länge sen som helst jag åt kexchoklad så det gjorde typ min dag, haha.
 
Imorgon åker min fina kusin till Norrland för att hälsa på lite vänner, och på fredag åker min bästa rumskamrat Anna också till norrland för att vara med sin pojkvän. Vilket betyder att jag blir ensam i lägenheten/trapphuset i fem dagar.
Men jag har ju Skorpan och Kattla som sällskap så jag överlever nog!
 
Måste strax gå hem och sova, ska upp tidigt imorgon och gå ner på stan för att göra lite ärenden. Hoppas det är lika soligt och fint imorgon som det var idag! Börjar få riktigt mycket vårkänslor nu. Vååååren, komsi komsi!
 
Här är den goooooda kexchokladen jag fick ;]]

TILLBAKA I SALA

Jahapp. Ska man ta och skriva ett litet kvällsinlägg bara för att jag inte har något bättre för mig. Vistelsen hemma i Norrland var awesome! Hann träffa många fina vänner, fira min födelsedag, festa, äta god mat, skratta och mycket därtill. Dålig som jag är så tog jag typ inga bilder, vilket jag borde ha gjort. Hur som haver! De femton dagarna jag var hemma i Norrland var femton frickin awesome days!
 
Men jag kan inte heller klaga på hur jag blev välkomnad när jag kom tillbaka till Sala. Kom hem sent på fredagen, då var det bara till att sova. På lördagen hade mina underbara vänner ordnat en överraskningsfest för mig som började med pizza tillsammans med brudarna, sen hade de hyrt in ett sexparty! Så det var en kvinna här och visade massa roliga leksaker. Och eftersom jag fyllde år och var utsedd till värdinna så fick jag en gratisgåva :) nöjd chey! Sen blev det party för hela slanten och det kom fler folk. Jag hade riktigt kul!
 
Jag har då för fina vänner ♥