SOME GORGEOUS BLACK SHOES, GIVE ME PLEASE?


SÖTASTE TYSON


NYTT FRÅN MARABOU

Marabou kommer med en massa nya grejer och smaker nu så man knappt hinner med att upptäcka dom :p Såg dom här i affären för någon dag sen, alltid kul med nytt! Jag köpte Crunchy Hazel och god som tusan var den! Måste testa Daim Rocks också, gillar man daim så är den nog hur god som helst :)

Crunchy Hazel - Hela hasselnötter täckta med vit choklad,
vetekrisp och len mjölkchoklad

Crispers Raisin - Saftiga russin, krispig cornflakes
och len mjölkchoklad

Daim Rocks - Bitar av daim, krispig cornflakes och len mjölkchoklad

MORSDAG



SOME QUESTIONS

någon du saknar: pappa, vi ses alldeles för sällan.
någon du beundrar: min mamma, hon är bäst.
någon du facineras av: lillebror, han får mig att häpna varje dag.
någon du älskar: sebastian! älskar honom otroligt mycket ♥
någon du ser upp till: storasyster Jennifer.

senaste gången du grät: för sex dagar sen, i söndags dvs.
senaste gången du hade skoj: igår då vi var i umeå.
senaste personen du kysste: sebastian
senaste personen du sov med: sebastian

vem är din bästa vän: marina, jennifer och sebastian ♥
vem är din idol: hm.. har ingen speciell idol. I artistväg blir det nog Sam-e, annars mamma&pappa!

vad är det bästa du vet: oj, skulle kunna skriva mycket här. Men om jag ska hålla det kort blir det väl familjen, sebastian, att få vara med dom jag tycker om, sommar och sol :)
vad är ditt bästa resemål: haha, ja eftersom jag aldrig varit utomlands så får det väl bli stockholmsresan med klassen som vi gjorde i gymnasiet.
vad gör du om 10år: om 10 år.. oj. Ingen aning faktiskt. Jag hoppas iaf att jag är lycklig, har ett bra jobb som jag trivs med, bor fint och kanske till och med har en liten knodd :)

planer inför sommaren: roadtrip söderut och hälsa på massa folk, åsele sommarmarknad, festa och bara njuta av att det är sommar!

TREVLIG GÅRDAG, NU BLIR DET CHICKENRACE

Blev ingen uppdatering igår, hade tänkt skriva något från mobilen efter bion men orkade inte :P Kom hem till Lycksele runt ett på natten och kände mig riktigt trött! Somnade i soffan nästan på en gång och blev väckt klockan fyra av Sebastian som hade suttit vid datorn sen jag somnade :p den lilla datanörden!

Gårdagen i Umeå var iallafall hur trevlig som helst! Åt riktigt god mat på Allstar, och bion var bra! Riktigt fredagsmys må jag säga :) Anyway, nu ska vi göra käk! Jag var sugen på pyttipanna med ägg men Sebastian har blivit torsk på chickenrace sen pappa bjöd oss på det, så det fick bli chickenrace då han var så himla sugen på det :P Men det är ju faktiskt ritkigt gott, så det funkar det med!


MAT OCH BIO

På väg till umeå med älsklingen, jennifer och ulf. Vi ska ut och käka på Allstar och sen blir det bio :) Vi ska se på nya Pirates of the caribbean i 3D. Så våran fredagskväll kommer bli riktigt trevlig och mysig:) Uppdaterar igen senare. Ha det!

SNYGG TATUERING OCH ÖRONPROBLEM

Nu ska jag göra mig redo för sängen, ska ju upp och jobba imorgon! Sebastians tatuering blev grymt bra, han blev jättenöjd och det förstår jag. Galet snygg! Lägger väl upp en bild sen då den har läkt och så :)

Igår på thaiboxningen fick Sebastian en smäll över örat och då han kom hem hade han typ lock för örat osv, massa knas. Och idag hade det inte gått över så vi drog till akuten för att kolla vad det var, där konstaterade dom att han hade spräckt trumhinnan. Den stackaren! Så han fick några örondroppar och ska på en remiss till umeå hos öronläkaren om två veckor och se om det har läkt till sig. Lillsebben min, inge kul att ha problem med öronen. Puss på dig S




TATUERING

Sitter i studion hos Emmoth, Sebastian har lagt sig under nålen igen. Tror det kommer bli jäkligt bra! Hade tänkt lägga upp en bild men vettefan hur man gör det från mobilen här på bloggen. Kanske inte går? :S aja. Fan vad avis jag är på sebastian som tatuerar sig! Jag vill också!! :p Är sååå sugen!

SORRY MEN JAG ÄR TRÖTT

Ursäktar för den dåliga uppdateringen. Har ju börjat jobba nu på dagarna, förut låg jag ju bara hemma hela dagarna och hade tid att blogga. Och när jag kommer hem från jobbet är jag så jäkla trött att jag orkat inte ens sätta mig vid datorn :P Men nu kände jag att jag var tvungen! Haft lite dåligt samvete över att det är fyra dagar sen sist jag skrev något. Men så kan de va ibland!

Våra kanaler har fuckat upp, bara typ 4an och 6an som funkar.. blir tokig på det! Ringde tvbolaget eller vafan det är och frågade vad som hänt, de skulle fixa till det men kanalerna skulle inte komma tillbaka med en gång utan kunde ta någon dag. Suck! Vill ha tillbaka kanalerna nu! Missar ju en massa som går på tv som jag ska se :o gah!

LIMITLESS

Såg på Limitless igår med Sebastian, och den var grymt bra måste jag säga. Den levde upp till mina förväntningar och mer därtill :) En av dom bästa filmerna jag sett på länge! Alla borde se den!


JOBB

Igår hade jag min första dag på jobbet! Fått jobb på bildemonteringen, där Sebastian också jobbar. Fast han jobbar med att skruva i bilar osv, jag jobbar uppe på lagret och inventerar, fixar m.m :)

Det känns riktigt skönt att ha nånting att göra på dagarna faktiskt :) Fast jag kan ju lova att det känns i kroppen idag att jag jobbade igår. Är alldeles mör och öm i hela kroppen :P Men då vet man att man har gjort något iaf!

Yey, i got a job!!


EXCITED BUT NERVOUS

Tomorrow is a big day! waahh :o

MAKE SOME CASH

Ska till Jennifer och Ulf nu och tjäna lite pengar! Får 500 kronor om jag handskrubbar alla deras lister och hörn, lätt värt! Har dock redan tagit ut 300 kronor i förväg, så jag får bara 200 då jag är klar. Men vi behöver alla pengar vi kan få! Time to clean!

AQUA

Aqua is back! Dom lyssnade man ju jättemycket på när man var liten :P Såg på vakna med The voice här om dagen och såg att de har gjort comeback, de har tydligen släppt en ny låt som heter How R U doing. Lyssnade på den och tycker faktiskt att den är riktigt skön :D Trodde aldrig att man skulle sitta och lyssna på Aqua igen, haha. Men den är faktiskt bra :) Lyssna själv ↓


TRÄNAT OCH GB'S NYA GLASS

Zumban var superkul som vanligt! Körde även lite situps och ryggups efteråt, eller lite och lite, blev ganska många. Sen stretchade vi en del också. Skönt somfan var det! Sen blev jag hämtad av Sebastian, vi drog förbi kiosken och köpte GB's nya glass med nogger smak :) mmm! Jag tror att den är god! Snart blir det att hugga in och smaka! Finns också päronsplitt och lakritspuck. Måste ta och smaka alla! Roligt med lite nytt :)


AFTONBLADET :o

Juste! Fick ett samtal idag mitt i all stress när jag var i Umeå, från Aftonbladet?! haha, tror ni jag blev lagomt chockad eller. Tydligen så hade dom läst mitt inlägg som jag skrivit om dom där nya Kellogs tresor flingorna med nougat i och tyckte det var bra typ, så dom frågade om de fick citera från min blogg till ett repotage om flingor :P Fick svara på en massa frågor om vad jag tyckte om dom osv. Också frågade de om jag hade kvar flingpaketet hemma och ville
ställa upp på en bild, de skulle skicka en fotograf isf. Men allt blev så tight med tid eftersom jag var i umeå.. så något foto blev det inte av. Lite synd, annars hade jag varit med i tidningen imorgon! Men några citat från bloggen är ju inte heller helt fel faktiskt :)

Nu - zumba hos Jennifer! Hej

SKUMT VÄDER OCH CHEESEBURGARE

Regnar och är soligt om vartannat ute. Kan inte bara solen få stanna? Är ju jätte skönt så länge den är framme. Är hemma i Lycksele nu iallafall, hann med 11.10 bussen till stan och åkte sen därifrån med Jennifer :) Hann springa förbi Mcdonalds med så jag fick i mig nått att äta, blev bara två snabba cheeseburgare men magen blev då väldigt glad för det!


PÅ SKOLAN

Klev upp tidigt imorse och fick skjuts till vännäs av Jennifer, hon skulle till Umeå så jag åkte med henne istället för att ta bussen. Kändes riktigt skönt! Tanken var att jag skulle träffa min bildlärare och visa henne en tavla jag gjort och be om lite hjälp, men så var hon såklart på nån konstgrej i italien. Så nu måste jag släpa på den i onödan :p do'h!

Ska iallafall träffa Anita (historielärare) klockan halv 11 och prata lite. Se hur det går för mig osv. Jag hoppas att det går ganska fort så jag hinner med 11.10 bussen in till stan, annars måste jag sitta på skolan och inte göra nånting till 13.30.. kändes inte sådär jättepeppigt. Plus att jag glömde mina hörlurar hemma, vilket betyder att jag inte kan slå på nån film ifall jag måste vänta:( Jaja. På tal om nånting annat, fan vad jag är hungrig!! Skulle kunna äta vad som helst nu, magen ba skriker efter mat! :o give me food!

NYTT I KÖKET

Goddag. Igårkväll var jag och körde ett zumbapass med Jennifer, känns i kroppen idag kan jag då säga :P Efter zumban rensade Jennifer ut några av sina köksskåp, hon ska ge bort en massa till kupan (röda korset). En hel del av det hon rensade ut tyckte jag var fint och förstod inte alls varför hon skulle ge bort, så det slutade med att jag fick ta med mig det hem istället :) Fick bland annat med mig fem skålar, två stekpannor, en muffinsform, sex djuptallrikar och elva glas :)

Tack Jennifer!


BLIR ALDRIG DÅLIG


ISHOCKEY

Varenda statusuppdatering på facebook handlar om hockeyn :P Sverige förlorade med 6-1, synd för oss men inge mer med det. Är inte särskilt intresserad av hockey och bryr mig faktiskt inte ett dugg. Förstår inte hur folk orkar bli så upprörda och arga? Småkul tycker jag om jag ska vara ärlig ^^ haha.. hade tänkt skriva en uppdatering på facebook, typ YES FINLAND VANN bara för att vara dryg men jag sket i det :P

haha, aja. Nu blir det sängen! Godnatt :)

SETT FILM OCH MÅLAT LITE PÅ TAVLAN

Igårkväll då vi kom hem bestämde vi oss för att se på I am number four, men Sebastian somnade efter typ 30 minuter in i filmen så jag stängde av den och målade lite på min tavla istället. Egentligen borde den vara klar för länge sen men är så seg ibland, tar alldeles för lång tid mellan gångerna. Plus att jag har påbörjat en ny tavla mitt i allt, när jag inte ens hunnit bli klar med den första :P Typiskt mig! Men jag ska se till att bli klar med den snart, då kommer det upp en bild på den också :)

Anyway. Vi såg på I am number four imorse då vi vaknade, jag tycker inte alls att den var särskilt bra! Blev nästan lite overkill. Trodde ändå att den skulle vara småbra, men icke sa nicke! > Besvikentjej, ja.


SUPERTREVLIGT

Nu är vi på väg hem till lycksele, var en väldigt trevlig kväll igår hos Robin och Maria :) En bra kväll med bra sällskap! Det får vi ta och göra om tycker jag :) Well well, ha det bra allihopa! Nu ska jag leka lite billekar med sebastian haha :p

THUMBS UP!

Idag åker vi till umeå för att hälsa på Robin och Maria :) Blir att sova där tills imorgon. Ska bli himla trevligt att få umgås med dom, var länge sen sist! Kanske tar oss några öl, får se vad som händer. Vet iallafall att vi ska dela på en familjepizza då vi kommer dit, yummi! Min mage skriker efter mat! Anyway, det ska bli riktigt skoj :)



FREDAG DEN 13:E

Myt eller verklighet? Själv tror jag att folk - medvetet eller omedvetet intalar sig själva att det verkligen ska bli en otursdag och att inget kommer gå som man tänkt, vilket gör att man tillslut hamnar i situationer där det inte alltid går så bra.

 

Vad tror DU om fredag den 13e? Myt eller verklighet?



CHOKLAD <3


EFFEKTIVA JAG

Har känt mig riktigt effektiv idag! Klev upp klockan 7, promenerade bort till vårdcentralen, kom hem och åt lunch, bokade tvättid, dammsugat och skurat hela lägenheten, diskat upp all disk, skurat toaletten och handfatet (så nu är det skiiiinande rent), och nu håller jag på att tvätta för fullt! :) Det är så skönt när man har hinner med så mycket nytta! Nu ska vi börja med maten, blev en lite sen middag idag. Det blir iallafall chickenrace :D MM, det är så gott!

Bjuder på en bild sen jag gick på
gymnasiet, då vi var i stockholm med klassen:)

VITA LÄTTA SOMMARNAGLAR


GODMORGON

Varit vaken i ungefär en timme, sitter och äter lite yougurt och kollar på Vakna med the voice. Om en kvart drar jag på mig skorna och vandrar bort till stenbergska. Dags för ännu ett möte! Är lite nervös men det går nog bra. Bokat tvättid ikväll också, vilket behövdes kan jag säga! Har en hel del att tvätta upp innan helgen. Ne nu måste jag äta upp och göra mig iordning. Vi hörs!

KATEGORI NAGLAR

Ni har väl inte glömt bort min kategori Naglar? Kommer upp lite nagelbilder då och då. Ta gärna en titt! :)

:P


WHAT THE FUCK??

Har länge tänkt på att jag ska använda Fujis erbjudande då det gäller att framkalla foton, man får framkalla 100 bilder och bara betala för frakten, som då ligger på 25kronor eller nå sånt. Hur värt som helst ju för 100 bilder! Har en del ramar att fylla ut så det hade ju suttit perfekt.

Men så loggar jag in på min Fuji nu och då står det att jag redan förbrukat kampanjen?! Vilket jag inte har?? Fan vad ledsen jag blir, jag som blev så glad då jag hörde om det och tänkte men "men shit det måste jag ju göra", men så har jag tydligen redan förbrukat kampanjen??! Vilken jävla skit. Får se om Sebastian kanske kan göra en användare och se om jag kan göra det från hans konto isåfall.. hoppas! Jag vill ju ha mina 100 bilder :(

FILM

Ätit potatismos och varmkorv till middag, riktigt mätt blev jag! Nu blir det att se film och mysa ner sig i soffan bredvid älsklingen min. Vi ska se på The next three days, hoppas den är bra! Den verkar då bra då man ser trailern :)


VILL HA!

Hittat en klänning som jag blev helt kär i! Tänk vad fin nu på sommaren till ett par söta ballerinaskor. Kostar 450 kronor.. åh, vill så jättegärna ha den! Nån snäll själ där ute som vill köpa den till mig? (A) Den finns isåfall på www.nelly.com ^^

 

 


GADDAD

Nu har Sebastian legat under nålen i tre timmar! Just kommit hem från tatueringsstudion, älsklingen sitter bredvid mig med en inplastad arm och jag sitter här och är avis! Jag är sjukt sugen nu på att bygga ut den lilla som jag har på sidan av ryggen, göra något asfett med den. Får se till att spara lite cash nu så det blir av nångång!


INGEN SKOLA SÅ SNART BLIR DET ZUMBA!

Ingen bussresa till Vännäs idag. Hade fått ett mail av min lärare om att hon var iväg på studiedag idag och därför fick vi jobba själva, på skolan eller hemma. Självklart valde jag att stanna hemma och arbeta, ingen mening att åka buss 11 mil för att sitta där och jobba då det ändå inte finns någon lärare i närheten. Har gjort lite instuderingsfrågor och påbörjat en uppsats om berlinmuren. Känner mig så duktig! Snart ska jag ut i det fina vädret och promenera bort till Jennifer för att köra ett zumbapass med henne! :) yey!


BUGG

Finally! Försökte uppdatera hela kvällen igår utan resultat, la upp två inlägg men inget av dom ville synas. Höll på bli tokig! Men nu för bara en liten stund sen så kom mina inlägg upp, yey! Snacka om bugg.. sånt där kan jag verkligen go crazy på! haha. Men nu är allt som det ska igen! :)

SKITPROGRAM

Alltså gud vad jag stör mig på programmet Fenomen med Uri Geller som går på 5an. Det är ju ett jävla skämt! Kan inte göra annat än att skratta åt det. Har läst en massa om det på aftonbladet med, att det rasat i tittarsiffor och att det blivit ett fiasko osv. Sen läste jag en annan artikel där Uri Geller skyllde allt på kanal 5, att dom låga tittarsifforna berodde på att dom lagt programet på en dålig tid och allt va det nu var :p haha.. Herregud säger jag då bara. Det har ingenting att göra med vilken tid det sänds, ingen tittar på det för att det är värdelöst! Vem som helst förstår väl att allt bara är fejk och uppgjort. Lägg ner skiten säger då jag!

B)


LÖRDAGKVÄLL

Ut och snurra med bilen och se vad som händer ute en lördagskväll! Tydligen nå fest på hotellet och mycket folk. Har man tur får man se nå fyllisar som vinglar och skämmer ut sig, kanske något fylleslagsmål? :p hm. Ja vi får se vad kvällen har att erbjuda helt enkelt! Ibland är det bra skönt att vara nykter :)


LITE BILDER FRÅN WHEELS N SMOKE

Vi möttes upp på Statoil och åkte tillsammans mot Vilhemina, vi var fem bilar och tre motorcyklar. Dagen var väldigt trevlig. Är egentligen inte ett dugg intresserad av bilar, men bara att få komma ut och göra nånting var kul! Ett plus var ju även det fina vädret :) Imorgon skulle det också bli fint! woho












ROADTRIP TILL WHEELS N SMOKE

Snart bär det av till Vilhemina! Ska följa med Sebastian och Ulf på nån bilgrej :p Blir säkert trevligt, är strålande fint väder ute också. Bara hoppas att det håller i sig och att det är lika fint borta i Vilhelmina. Ska slänga i mig några mackor nu sen klockan 10 blir det avfärd från statoil med en drös människor. Woop woop! :D

MMM, CHIPS&DIPP!


CHILL FRAMFÖR TV:N

Då var det fredag! Snart åker älsklingen iväg på träning, jag och Jennifer hade egentligen tänkt spela tennis medan grabbarna är iväg och tränar men hon hann inte ikväll. Men det gör ingenting, blir att bänka sig framför tv:n med en påse chips och trocadero istället :) Funkar lika bra! Ska se på lite Family guy, Talang och Bonde söker fru :D Som jag har väntat! haha,woho!


CRACKED EFFECT


INGEN TENNISBILD:(

Var och spelade tennis i 1½ timme :) Skoj vare! Hade tagit med mig kameran och allt för att jag skulle ta en bild som jag skulle lägga upp här sen, men med min otur så la kameran av precis då jag skulle fota.. skapligt less. Så det får tyvärr bli ett inlägg utan någon tennis bild, tråkigt nog. Sebastian är iväg och köper lite käk just nu, så snart blir det mat och film! Det är ju positivt iallafall :) mumsfillibabba!

SPELA TENNIS

Om lite mindre än två timmar så ska jag och Sebbe iväg och spela tennis med Jennifer och Ulf. Tycker det är så himla kul att spela tennis :) Skulle bara ha varit lite finare väder ute. Men hörde att det kanske skulle komma till helgen? Hm. Ja, man får väl hålla tummarna på det! Vill ha den där sköna sommarvärmen igen som vi hade runt påsk, var ju underbart! Håll tummarna med mig folket, så kanske vi har turen att få lite sol! :D


WE ARE ALL UNIQUE


EN BRA DAG HELT ENKELT

Godkväll! Det var väldigt trevligt att få träffa Angelica en stund idag, nog för att det inte blev sådär jättelänge. Men vi hann gå på stan en snabbis och hem till mig för att kika på lägenheten. När hon drog så promenerade jag bort till Jennifer för att köra ett zumbapass med henne, alltid lika roligt! Nu sitter jag hemma och väntar på att Sebastian ska komma hem från thaiboxningen, då blir det mackor och o'boy framför tv'n! :) Mys!

NER PÅ STAN

Angelica ringde för ett tag sen, hon ska tydligen till lycksele en sväng idag. Hon skulle ringa mig då hon närmade sig så ska jag ner på stan och träffa henne :) wiiho! Om det hinns med så ska vi kanske hit en sväng med så hon får se på lägenheten våran. Anyway, trevligt ska det bli att få träffa henne!

SNACKAT TATUERING OCH BA MYST

Igår var vi förbi Emmoths studio och pratade lite tatueringsmotiv och sånt, Sebastian är riktigt taggad nu! :) Så glad för hans skull att han ska få tatuera sig igen! Fixa till och bygga ut den har redan har, kommer bli superbra! Vi åt även jättegod middag igår och kollade på filmen Paul som vi väntat på att få se i år och dar. Den var bra och vi hade det riktigt mysigt där mot kvällskvisten;) hihi.

 


CONGRATZ ♥


ÖVERRASKNINGSKALAS

I lördags hade vi ett litet överraskningskalas för Sebastian, vi lurade iväg han på bildemonteringen med Ulf och när han kom hem stod hela familjen innanför dörren med kalastutor i munnen, ballonger och tårta. Riktigt chockad blev han då han såg oss alla! :) Det var nog inte alls vad han hade förväntat sig, så det var riktigt kul! Först åt vi supergoda små smörgåstårtor som Jennifer hade gjort, och sen tog vi in födelsedagstårtan och sjöng ja må han leva :) Han fyller egentligen inte år förrens imorgon, men vi firade han i helgen då familjen hade lättare att åka hit. Det var iallafall hur trevligt som helst! Hihi, min födelsedagskille som blir 22år! ♥

Han fick ett presentkort för tatuering på 2000kr, så länge som han har

pratat om att han vill bygga ut den han har på armen. Nöjd blev han!