PLAYED TENNIS ALL NIGHT

Igår var jag och Sebastian och spelade tennis, det var riktigt skoj faktiskt! Ikväll var vi och spelade partennis med Jennifer och Ulf :) Himla kul är det! Nu ligger jag i soffan och slappar bara, just pluggat lite på ekonomiprovet jag har till veckan. Jag hoppas jag klarar det så jag inte pluggat förgäves. Well well. Snart ska vi ut med bilen och kika runt lite, verkar som att det är mycket folk och fest ute! Förövrigt så taggar jag morgondagen :D woop woop!

AJ MIN ARM

Hemma från läkaren nu, det gick bra. Tror jag? Var tvungen att ta några nya prover dock, alltid lika tråkigt att bli stucken med sprutor. Är jätte sprut/nålrädd men jag har faktiskt blivit mycket bättre på det med tiden! Men jag blir fortfarande jätteöm i armen efteråt och har svårt att röra den, tur det bara sitter i en stund.


SNART UT I DET FINA VÄDRET

Kanonfint väder idag! Just ätit lunch, och gott som tusan var det. Klockan 2 har jag tid hos läkaren, ska dit och få veta provsvaren sen sist jag var där och tog en massas prover. Ska bli intressant att se hur det ser ut! Ska förbi biblioteket också en sväng och lämna igen en bok och hämta ut en ny bok som jag har reserverat :) Lägger upp en bild på den goda lunchen jag åt, chickenrace som pappa kallar det. Fick receptet av honom! MM-M-M


LADDAT UPP MED GODIS OCH CHIPS INFÖR BARNVAKTSKVÄLL

Fick tag på Angelica och Petter så jag tog cykeln och drog dit en sväng, jag och Angelica har snackat länge om att vi måste ses då det var typ hundra år sen vi umgicks. Vilket är lite synd faktiskt, med tanke på hur tighta vi var förut. Det var iallafall trevligt att träffa dom och snacka lite skit :)

Innan jag cyklade hem igen så åkte jag upp på ICA och köpte lite godis, pringels och dricka :) Så nu har jag så jag klarar mig för kvällen! haha. Lillebror ligger och sover och jag sitter och kollar på 99 saker man måste göra innan man dör, nu ska jag hugga in på mina pringels! mmm!


BARNVAKT

Jahapp.. då var man i Åsele. Tandläkarbesöket imorse gick bra, det var ett stygn som inte hade lossnat så det fixade dom. Annars såg det bara bra ut och det hade det läkt fint.

Hade mina förhoppningar om att få åka tillbaka hem till Lycksele efter besöket men det gick inte då både mamma och Henrik jobbar natt och jag får hoppa in som barnvakt åt lillebror, nån måste ju vara hemma under natten så det fick bli jag. Kände mig inte sådär jätte peppad på att stanna i tråkiga i Åsele, finns ingenting att göra här. Brukar bli så att man bara ligger i sängen framför datorn.. vilket i längden är jäkligt tråkigt. Menmen, vad gör man inte för mammsen. Så många gånger hon har ställt upp för mig så får jag faktiskt lov att ställa upp för henne också då det behövs.


HEJHEJHALLÅ

Varit och kört ett zumbapass med Jennifer, och jävlar vad svettig jag blev! Vi körde en annan skiva än den vi brukar, den var mycket jobbigare men roligare var den dock! :) Sen gick vi även en promenad med Ucas, känner mig så hurtig! haha. Så nu har jag gjort mitt för ikväll, nu ska jag bara slappa i soffan med lite chips och dipp (det förtjänar jag:p), sen blir det väl sängen. Måste upp tidigt imorgonbitti för att sätta mig på bussen till Åsele. Ska till tandläkaren för att kolla så att det läkt bra sen operationen och så att stygnen har försvunnit.

Ne hörrni.. nu ska jag äta chips. Tjao!


GODMORGON PÅ ER

Sitter och kollar på ett gammalt avsnitt av The Tyra banks show och just ätit en kycklingfajita, hur gott som helst var det! Hade några kvar sen middagen igår så jag passade på att ta en till lunch, så nu är magen glad! Igårkväll hade vi besök av Marina och Emil en sväng, det var trevligt.  Och idag ska vi köra hem dom till vännäs för en liten slant.

Btw, fan vilket underbart väder det har varit de senaste fyra dagarna!
Helt awesome :D Är ju rena sommarvärmen ute, and i looove it! woop woop!


GRILLVÄDER

Vilket kanonväder det är idag! :) Riktigt härligt! Så Idag ska jag och Sebastian grilla, M-MM-M! Blir fläskfilé och klyftpotatis. Baby håller på lägga köttet i marinad nu sen ska vi åka och handla lite sallad och sådär. Åh vad jag taggar middag! Ska bli så jäkla gott!

I LOVE PARENTHOOD

Igår såg jag och Sebastian sista avsnittet på säsong 2 av Parenthood :( Känns så tråkigt att vi sett klart allt nu och måste vänta jättelängeee på nästa säsong! Parenthood är typ det bästa som finns och jag vet inte hur jag ska klara mig utan det.. haha. Får kanske ta och se om hela säsongen igen, kollade ju igenom säsong 1 två gånger om i väntan på att säsong 2 skulle komma ut. Så kanske får göra likadant denna gång med :P Serien är ju bara så jäkla bra!! Skulle kunna se det om och om och om igen!

Ni som inte sett/ser Parenthood har verkligen missat något säger jag då bara! Lätt en av dom bästa serierna som gjorts, sådeså! :) I LOVE PARENTHOOOOOD ♥


++++


TREVLIGHETER

Blev ingen zumba i måndags men ikväll så drar till Jennifer och dansar medan baby är på thaiboxningen :) Ska bli skönt att få svettas lite! Imorgon åker vi till nordmaling för att hälsa på pappsen min, ska bli riktigt trevligt då vi ses så sällan. Blir kvar där tills på fredag och sen åker vi vidare till åsele för att träffa mammsen och resten av familjen, då blir det att äta påskmat och påskmysa!


MMM, SICKEN GODING!


SJUKLING MEN PLUGGIS!

Hade egentligen tänkt köra zumba med Jennifer ikväll, men jag känner mig inte riktigt pigg än så det blev inget för min del. Har dragit på mig nån jävla skit som vägrar försvinna. Halsont och täppt i näsan till tusen :( Trodde det var på väg att släppa igår då jag kände mig mycket bättre och hade ingen halsont alls.. men icke sa nicke! Idag är den tillbaka, och om inte värre dessutom. Suck. Så jag tänkte att det kanske är lika bra att stanna hemma och vila istället så att jag blir helt frisk nångång! Heal me someone?

Har varit duktig och svarat på en massa instuderingsfrågor till ekonomiprovet som jag har efter påsklovet. Så nu är det bara att plugga in alla svar så jag kan dom utantill och hoppas på ett godkänt iallafall! Nu ska jag fortsätta plugga lite, sen klockan åtta blir det Projekt runaway :) woho!




PÅSK OCH BIO

Då var det ny vecka! Är ju påsklov nu dessutom så imorse slapp jag kliva upp halv fem och sätta mig på bussen mot vännäs, vilket kändes otroligt skönt! Är ledig nästa måndag också, wiiho!

Igår var jag och Jennifer på bio, vi såg Hur många lingon finns det i världen. Den var bra! :) Och tack till bästaste finaste Jennifer som bjöd mig, annars hade jag inte kunnat gå. Riktigt snällt må jag säga! I love u sis! ♥




GRILLNING PÅ G

Idag blir det grillning i det fina vädret hemma hos Jennifer och Ulf!
Alltid lika trevligt att bli bjuden på middag hos dom :)
God mat och trevligt sällskap. Riktigt lördagsmys med andra ord!


INSPIRATIONSKVÄLL PÅ BERGS HÅRTEAM

Lite bilder från gårkvällen som var riktigt trevlig! Vi hårmodeller visade upp de senaste trenderna och smycken från Rock By Sweden :)













KANON JU

Kommit hem från en riktigt lyckad mingelkväll! Det var verkligen hur trevligt som helst, och mycket folk kom det :) Förhoppningsvis får jag bilderna som togs under kvällen imorgon, så dom lär väl komma upp under dagen nångång! Så håll utkik ;) Tack för ikväll alla som var med! Riktigt trevligt!


INSPIRATIONS OCH MINGELKVÄLL

Ikväll gäller det! Mingelkväll på Bergs hårteam, jag och Sebastian ska ställa upp som modeller :P Kommer nog bli skitkul, hoppas det kommer mycket folk! :) Kanske har turen att ha en fotograf där, isf kommer det upp bilder sen! Hoppas! Hade varit kul att ha lite bilder. Ne hörrni, nu hinner jag inte sitta här nå mer, måste göra mig iordning och grejer. Ha det!

Kom kom kom :) kommer bli jätte trevligt!


MEETING WITH THE DOCTOR

Uppe med tuppen! Klockan 10.00 har jag tid hos en läkare, ska dit och ta lite blodprover och sånt. Jag är hur spruträdd som helst, så jag är inte direkt taggad. Men jag tror ändå att det kommer gå bra! Efter att jag klarade av att operera bort visdomstanden och allt så känns det mesta som bagateller faktiskt. Lite nervös får man lov att vara, men jag vet ändå att det kommer gå bra!



KOM KOM KOM :)


WOHO :D

Skönt! Det är 14+ ute och klockan är inte ens tio än :) Hoppas det stiger och blir varmare under dagen! Det känns så himla skönt att våren äntligen är på väg. Som jag har längtat! Längtar tills man kan lägga undan jackan och ha på sig ballerinaskor, uppvikta jeans och solglasögon! Jag blir som en helt ny människa då vintern försvinner :) Allt känns så mycket roligare med lite sol och asfalt!


SEBASTIAN ♥


KÄNNER MIG BÄTTRE I MUNNEN OCH GANSKA SÅ SMART

Woho! Om jag äter försiktigt och bara tuggar på ena sidan så går det ganska bra att äta. Lite jobbigt dock att bara tugga på ena sidan.. får som inte med hela smaken, men jag är glad ändå! Bara det att jag kan gapa och tugga känns enormt skönt :) Svullnaden i kinden har gått ner bra också, imorgon eller övermorgon borde den vara helt borta! Så det känns himla skönt att det är på väg bort. Längtar så tills jag kan äta helt normalt och bara få vräka allt jag varit sugen på de senaste dagarna! :P

Haha, jag sitter och kollar på Vem vet mest på 2an.. värsta nörd jag är, men det är ju småkul och intressant ändå måste jag säga :D Sitter och gissar på frågorna dom får och känner mig värsta smart då jag har jag rätt :P haha..








PUT A SMILE ON YOUR FACE


BUBBLES


SOPPA OCH EN MASSA TV

Får bli soppa till middag idag, det är flytande föda som gäller nu! Är egentligen inte så förtjust i soppor men vad gör man inte då man inte kan tugga, nånting måste jag ju få i mig. Kvällen kommer spenderas framför tv'n med älskling och bara ta det lugnt. Är en massa bra program som vi ska se. Blir väl att knapra alvedon för min del med och hoppas på att smärtan i kinden minskar en aning.

Tv-schema för kvällen
19.00 Äntligen Fredag
20.00 Talang 2011
21.00 Varning för barn
+ senaste avsnittet av Parenthood
som jag har på datorn:)

SVULLEN OCH JÄVLIG

Operationen av min visdomstand igår gick faktiskt jättebra. Gjorde inte alls så ont som jag hade förväntat mig. Fick lugnande då jag kom dit och en jävla massa bedövningssprutor så jag inte skulle känna nånting, fick dessutom hålla en annan tandläkare i handen medans så det kändes bra, haha. När jag kom hem var jag fortfarande lite dåsig och öm i käften så jag hann inte mer än att lägga mig i sängen så däckade jag. Senare då jag vaknat till liv fick jag skjuts av Henrik tillbaka till Lycksele.

Men idag alltså! Jag ser ut som ett marsvin, eller som att jag skulle ha stoppat en golfboll i ena sidan av kinden. Är så jävla svullen och öm. Kan knappt öppna munnen, inte äta normalt, inte skratta etc etc. Känner mig seriöst handikappad. Jag är så sugen på riktig mat, vill bara kunna äta det jag vill äta. Vill inte behöva ha ont och bara sitta tyst mestadels av tiden.

Satt och funderade på hur lång tid det tar innan svullnad lägger sig, så jag sökte runt lite på internet.. vilket kanske inte var så smart, blev bara nojjig. Hittade en sida där det stod att svullnad kan bero på infektion och att man genast ska kontakte sin tandläkare?! Medan några skrev att det var helt normalt och att det försvinner eftersom. Hm.. ja, jag hoppas inte att det är en infektion iallafall! Tror jag får ta och ringa tandläkaren och se vad dom säger.. bara för att vara på den säkra sidan. Är nog bäst så :P

AVFÄRD MOT ÅSELE

Snart drar jag till Åsele. Måste dit redan idag eftersom det går så dåligt med bussar imorgon. Kommer inte hinna träffa Sebastian något heller innan jag drar, vilket är lite trist.. hade gärna gett han en hejdåpuss :] Men vi ses ju redan imorgon igen så jag dör nog inte :P haha. Tråkigt dock att sova ensam inatt och inte bredvid myskillen min! Men som sagt, gäller ju bara en natt :)

Btw, jag kan inte sluta tänka på att jag ska till tandläkaren imorgon och operera. Får ont i magen av bara tanken på det, men ändå kan jag inte bara släppa det och sluta tänka på det. Gah, poor little me! I'm so damn scared to do it :(

TOOTH SURGERY

Happ.. då var det onsdag. Onsdag den 6 April, vilket betyder att imorgon är det den 7 April. Dagen som jag fruktat i flera veckor är nu kommen! :( Imorgon gäller det, då ryker visdomstanden. Jag önskar att jag kunde slippa, men jag har tyvärr inte så mycket att välja på. Bara att åka dit och få det bortgjort! Kommer nog gråta som ett litet barn.. Åhhh, det kommer säkert göra jätteont! Jag vill bli sövd eller få lustgas, men de gick ju typ inte. Jag får nöja mig med en lugnande tablett och vanlig bedövning. Suck.. Tänk på stackars mig imorgonbitti klockan åtta då jag ligger där och har ont!


PÅ BESÖK I VÄNNÄS

I helgen var på vi på besök i Vännäs hos Frida, Victor och lille Fanny. Vi tog bilen dit på lördag och sov över tills på söndagen. Vi hade det riktigt trevligt, åt gott, umgicks och skrattade massor :) Vi ses ju så sällan nu för tiden då vi bor i Lycksele så det var jättekul att få träffas igen! Kort sagt så tycker jag helgen var kanon! Det får vi verkligen ta och göra om :)





A GOOD DAY

Godmorgon godmorgon! Gårdagen var riktigt trevlig. Mathias har ju kommit hem från Afghanistan för att göra högskoleprovet sen åker han ner igen, så vi passade på att göra något allihopa nu då han är hemma i Sverige. Först var vi och åt lunch bara jag, Jennifer och Mathias. Det var riktigt gott, och mysigt med lite syskontid! Var länge sen! Också följde dom med mig hem en sväng för Mathias ville kika lite på vår lägenheten, han tyckte den var fin :) Sen åkte dom bort till Jennifer.

Framåt middagstid så åkte jag och Sebastian bort till Jennifer och Ulf där vi åt gott allihopa, kollade på lite tv och bara umgicks! Vi skulle egentligen se en film, men vi kunde inte bestämma vilken :P Men de gjorde ingenting, för vi hade det hur trevligt som helst ändå :) Jättekul att få träffa storebror, händer ju inte varje dag om man säger så.

En lyckad dag helt enkelt!