rent:D

Wosh! Nu är det strålande rent i lägenheten :D gud så skönt att man har gjort bort det och nu är det äntligen rent och städat! Vi har torkat ur kylskåp och skafferi, torkat alla skåpluckor, diskat upp allt, tvättat, STORstädat hela badrummet, dammsugit och skurat hela lägenheten, och typ dammtorkat allt. Clean apartment - i like! Nu händer det inte så speciellt mycket, slappnar av efter allt städande. Kollar lite på biggest looser och älsklingen min gick över till Jonas en sväng. Åhjuste, Kit (sebastians bror) kommer på Torsdag :D om det inte blir några ändringar.

Igår hade vi besök av frida och vicce en sväng sen var max förbi också och sa hej, trevligt med lite besök! Är så sällan vi får det :p Har förresten fått en tid att fixa naglarna hos frida i stan imorgon. Så jag tar bussen till umeå direkt efter skolan och drar hem till henne :) Skönt att äntligen få åka och fixa igen! Känns som att de behövs!

22.00 - so you think you can dance!



godmorgon

Blev en sen kväll igår, kom nog inte i säng förren klockan var kring fyra typ. Jag och sebastian var på sega igår och köpte godis och hyrde film, blev "en galen natt" eller "date night" som den egentligen heter. Den var inte så särskilt bra.. fast ändå helt okej! Vi har massor med godis kvar sen igår, najs! då blir det att svulla godis idag med då :D

Åhh asså är det bara jag som är sjukt taggad på att se Toy story 3!!? Blir nog att åka in till stan och se den då sebastians bror kommer hit :) woop woop! Också MÅSTE jag se "I rymden finns inga känslor" som har premiär den 3 september. Jag bara måste, måste, MÅSTE se den! Tror den kan vara sjukt rolig!




Ne nu ska jag klä på mig och försöka få liv i världens sötaste kille som fortfarande ligger och sover som en stock :p han är bra söt då han sover! Vill ba äta upp han! haha :*

usch

..vilken jobbig hicka jag fick! finns inge jobbigare än att ha hicka, och när det typ gör ont i hela bröstkorgen varje gång man hickar. Menmen. Idag skulle jag egentligen ha bild på morgonen men jag ringde min bildlärare och frågade om jag kunde jobba hemma eftersom jag hade min tavla hemma lix och jag behövde ingen hjälp, så det var okej tyckte hon! Kändes skönt somfan, var enda lektionen jag hade idag så då slapp jag gå upp till skolan överhuvudtaget :D  Så efter jag hade snackat med min lärare så gick jag och la mig och sov igen, &FAN VAD SKÖNT DET VAR ATT FÅ SOMNA OM!!

Målat lite på min tavla idag, inte länge kvar nu tills den är klar :) Slänger troligtvis upp en bild på den då jag är färdig. Taggar sjukt att få klart den så jag kan börja på något nytt :) Har så mycket ideér i mitt huvud som jag vill förverkliga! Idag blev det kycklingfajitas till middag. Nog för att vi åt det här om dagen bara men det är ju såå himla gott, så jag klagar inte. Helgen blir lugn, blir kvar hemma i vännäs. Ska fortsätta att fixa och dona i lägenheten så det är fint här då svåger kommer och hälsar på! Sebastians storebror Kit ska komma och hälsa på oss snart, kommer nog bli riktigt kul. Vi har aldrig träffats förut så det blir spännande :P hoho

..ne nu tycker jag att min hicka kan försvinna!:(


back in school

Hejdär. Idag var det första skoldagen efter sommaren, har ju egentligen tagit studenten men eftersom jag gick florist från början och bytte tilll barn&fritid senare så missade jag vissa kurser som jag därför ska ta igen nu som ett fjärde år/halvår beroende på hur snabb jag är. Iallafall, idag när jag kom upp till skolan så fick jag mitt schema och det var inte alls så slappt som jag hade tänkt mig! Men egentligen så får jag se det lite från den andra sidan, att om jag har ett tuffare schema så blir jag fortare klar med alla kurser än om jag hade haft ett slappt schema. Efter att jag hade fått mitt schema så fick jag gå hem, så det var en väldigt kort första dag! Men imorgon blir det nog andra bullar. Usch jag vill inte ens tänka på det. Jag har historia, pedagogiskt ledarskap, matte och arbetsliv och lärande imorgon. Jag tror jag spyr. Plus att varken jennifer eller sara kommer att vara där imorgon:( buhu.

What else. Det är fortfarande skit dåligt väder ute vilket är sjukt tråkigt! fan, ge oss lite sol nu! Man blir så mycket piggare och gladare med lite sol :) Och jag har fortfarande inte städat lägenheten heller, har väl börjat plocka lite smått, knappt. Måste se till att ta tag i städandet snarast så jag slipper tänka mer på det. Ne nu ska jag umgås med sebastian :* hujj!

btw, jag och sebastian firade 1 år och 7 månader igår (L)




happy birthday!

Gäsp.. nyvaken somfan, sitter inkurad i ett varmt täcke just uppkliven från sängen. Blev en ganska sen kväll igår innan jag och sebbe kom till sängs. Igår var baby över till jonas en sväng sen när han kom hem då hade han varit förbi frasses och köpt mat :D det satt där det skulle! var riktigt gott! Idag vet jag inte riktigt vad vi ska göra.. får väl se vad dagen/kvällen för med sig, just nu vet jag bara att jag måste börja städa (vilket nog blir idag), och boka tvättid. Annars så tar jag väl kvällen som den kommer. Juste, skolan börjar imorgon.. suck :p Känns drygt att man har tagit studenten men ändå måste upp dit igen nu efter sommarlovet, fast samtidigt känns de ändå rätt skönt. Känner för att plugga lite till så det gör inte så mycket faktiskt, kommer nog ha ett jävligt slappt schema också. Plus att jag har jennifer.f där också! då är jag inte ensam iallafall :) så yey, tagga skola 8.25 imorgon då ..eller?

Annars har jag inte så mycket annat att skriva, förutom ett stort jäkla grattis till den underbaraste och finaste jennifer som fyllde 24 år igår!! :D Du är världens bästa vän och storasyster. Du är min inspiration, nån jag ser upp till. Jag är så glad att just du och ingen annan är min syster. Jag kan alltid fråga dig om hjälp, be dig om råd. Och jag vet att du alltid finns där, att du lyssnar och framförallt att du bryr dig. Min storasyster är bäst! sådeså.




(klicka på bilderna för att få dom större)


good news

Woho sebastian behövde inte jobba imorgon så han åker inte ikväll, däremot kanske han ska jobba ifrån onsdag till fredag men hellre tre dagar än en hel vecka som det kanske var tänkt ifrån början. Så det var skönt att höra, då får jag tillbringa några nätter till med min baby :) Gud vad klockan är mycket ser jag.. har typ tjatat på sebastian sen klockan nio om att jag ville sätta mig vid datorn tvärt bara för att jag skulle skriva ett nytt inlägg. Men han har varit helt inne i något skit dåligt jävla onlinespel som suger i ett tag nu så det var inte det lättaste att få bort honom från datorn, men nuså! bara sådär 3½ timme efter.. haha. Har annars inte gjort så mycket ikväll, ätit en jättestor pommes tallrik, upptäckt att det verkligen BARA är skit på tv på söndagar. Och det är fortfarande dåligt väder ute. Menmen, så är det. Nu ska jag gå mysa med mitt hjärta, min finaste sebastian :*


home again!

Godmorgon godmorgon! Vaknade för en liten stund sen och hade hoppats på sol men så kollade jag ut och såg att det var ett jävla pissväder ute.. menmen, efter regn kommer solsken får man hoppas. Inatt sov jag som en stock, fick sova i vår egen säng för första gången på länge! Känns rätt skönt faktiskt att vara hemma i vännäs igen efter hela sommaren tillbringad i åsele. Vi kom hit i fredags med bussen från lycksele, sen skulle vi egentligen vänta i 40 minuter på hemberget för att byta buss. Men vi kände att men vafan, orka stå här i 40 minuter!? nja. Så sebastian ringde en taxi som stod och väntade där på oss då vi kom fram, var rätt soft! hoho:D 

Igår var jag och sebastian och storhandlade, jonas följde även med:) Sebastian fick ju sin lön i fredags, så vi passade på att handla hem lite käk! Blev en del påsar att bära hem. Kändes bra att packa in och se vad mycket mat man hade köpt, vi som annars inte brukar vara så särskilt ekonomiska och nyttiga när vi handlar :p Kjell var också förbi en sväng och sa hej sen när han hade dragit gjorde jag och baby middag tillsammans, blev kycklingfajitas!! och fyfanken va gott det var! M-M-MM!! Sen hade vi köpt lite chips, godis och andra onyttigheter som vi tog fram när maten hade lagt sig :p kort sagt så var det en rätt lugn kväll med mycket gott och mycket mys med världens bästa kille <3

Och förresten, sebastian kanske ska jobba i lycksele hela denna vecka.. och det är ju faktiskt bra för vi behöver alla pengar vi kan få men samtidigt suger det lite för jag börjar ju skolan på onsdag och stannar isåfall hemma här i vännäs och blir ensamen i en hel vecka, men det ska nog gå bra, jag överlever nog :p Men vi vet inte än om han ska jobba eller inte, han väntar på ett samtal och efter det så vet han. Bara hoppas på att han inte behövs, men blir det så att han måste jobba så blir det så. job equals money!


fredag:)

Godmorgon! idag är det freeeeedag :D gud va skönt! Varit kattvakt sen i söndags och idag är sista dagen plus att det är helg och vi ska hem till vännäs, de gillar vi! Nu är baby på jobbet och jag sitter mest och gör ingenting.. slökollar lite på tv, men det är typ bara skit den här tiden på morgonen. Har en del saker att göra innan vi åker hem idag.. måste städa lite här innan vi drar, plocka ur diskmaskinen, cykla ner på stan och köpa kattsand (är en ganska bra bit till affärerna) så de lär väl ta sin lilla tid, sen måste jag hinna packa,bädda sängen osv osv. Plus att jag måste GÅ sen till busshållplatsen där våran buss går ifrån, vilket tar typ ännu längre tid än vad det gör att cykla till stan, stress!

Men det ska nog gå bra bara jag tar tummen ur arslet och sätter igång snart istället för att sitta här :p Kan ju glädja mig med att det är hur fint väder som helst ute vilket gör att det inte känns så jobbigt faktiskt att cykla ner på stan och att jag måste gå till busshållplatsen :)
- sun is shining, the weather is sweet! -

 
Storebror&lillasyster :) sötaste katterna!


do you want some popcorn

Jahapp, så sitter jag här igen då. Gjorde bloggen idag och skriver redan mitt andra inlägg, går bra än så länge iallafall! hehe:p Idag när sebastian kom hem från jobbet gjorde vi middag tillsammans, fick bli så enkelt som stuvade makaroner och korv, men gott var det! Blev proppmätt och råkade slumra till i soffan men nu är man vaken igen! Älsklingen min jobbar imorgon och måste kliva upp klockan sex imorgonbitti så det blir väl inte en allt för sen kväll ikväll. Men innan klockan blir för mycket så blir det popcorn och mys med världens bästa kille :) vi har inhandlat såndär jättegod popcornkrydda med smörsmak, hur gott som helst! och btw, imorgon är det HELG! vilket betyder att vi kan åka tillbaka hem till vännäs, wwey! och vet ni vad som väntar i vännäs? en jätte stökig lägenhet som vill bli städad.. hm kanske inte lika kul menmen! a woman gotta do what a woman gotta do :p haha..

mmmm, såndär jätte god popcornkrydda med smörsmak som vi köpt. helt awesome att ha på! popcornkryddan får fem av fem toasters!:D


damn it

Jag som alltid sagt att jag aldrig ska skaffa mig en blogg.. men nu sitter jag här och har just registrerat mig lix förbannat :p vet inte riktigt om blogga är min grej, jag tycker ju om att skriva och de kan ju även vara kul att ha möjlighet att kunna gå tillbaka och läsa vad man har gjort osv. men som sagt, jag är inte riktigt säker på hur det kommer att bli än. Jag kanske upptäcker att jag inte har ett skvatt att skriva om? :p men det återstår att se! nu är jag iallafall ett steg på vägen - mitt allra första inlägg!

well, i give it a try ;9


Välkommen till min nya blogg!