GRÖTHUVUD

Äsch, nu skiter jag i det där jävla provet för ikväll! Orkar inte med historia längre, är som en enda gröt i huvudet på mig. Så nu lägger jag undan böckerna och hoppas på det bästa imorgon! Har inget annat imorgon på skolan än provet så det är najs :) Får en liten sovmorgon också! Sen såfort jag är klar så drar jag med bussen mot Umeå för att sedan byta buss mot Lycksele :D Blir där hela veckan, tjockt nice!

Det är väldigt tomt och tyst i lägenheten utan Sebastian.. som vanligt. Och det är bara skit på teven. Tror snart jag går och lägger mig i hopp om att somna såfort som möjligt! Mja så får de bli, hejdå.

Kan man önska sig sommar i julklapp? Jag längtar såå
mycket till sommaren!! Jag vill ha sommar NUU!

BLÄ PÅ HISTORIA

Åh vad less jag blir! Har historieprov imorgon och jag är hur otaggad som helst. Har försökt att plugga men det är så jävla ointressant att det bara går in och ut lika fort. Historia måste vara ett av dom tråkigaste ämnena som finns! Känns som att provet kommer gå dåligt.. menmen. Nu ska jag inte vara sån! Får hoppas på det bästa bara.

... jävla prov.


ÖNSKELISTA

Gjorde en liten lista för ett tag sen över några grejer som jag önskar mig i julklapp, men nu tänkte jag göra en lite längre då jag har kommit på mer saker jag vill ha allt :)

1. Likadant puder och puderborste från makeup store som Jennifer har:b &rougeborste!
2. Presentkort på massage, min rygg är i såå stort behov av en massage!
3. En Björn axén tång, eller en såndär som gör minivåfflor
4. Smycken i alla dess former
5. 2 tröjor från junkyard
6. Parfym och mascara
7. Klocka - helst den lila
8. Ny vinterjacka
9. Bärbar dator
10. Pengar&presentkort

Och du "tomten".. om du ser det här så finns tröjorna att beställa på www.junkyard.com ;)



FÖRSTA ADVENT

Nu har baby åkt med bussen till Lycksele:( Men vi ses igen på tisdag så det är ju egentligen lugnt, går ju jätte fort! Helgen har varit lugnt som vanligt, bara varit med varandra och myst. Idag lagade Sebastian köttfärslimpa med potatis och brunsås :) Min lilla kock! De är tur att jag har en pojkvän som gillar att laga mat, då slipper jag göra det :d haha. Idag är det ju förresten första advent! Nu börjar julen verkligen närma sig! :D:D:D Jag och Sebastian ska dessutom fira julafton tillsammans i år <3 Det gjorde vi inte förra året, så jag är jätte glad och taggar ännu mer därför! Kommer bli så underbart, plus att vi firar 1 år och 11 månader på julafton. hihi!

Sitter och kollar på Ensam mamma söker finlen nu, och Petra valde varken nån av dom två killarna som var kvar. Värt att man har suttit och kollat på nånting aslänge och sen blir det inte ens av något :p haha.. ne men. Känner man inget så gör man väl inte det, men ändå boring. Nu ska jag se hur dom andra väljer och fortsätta mumsa godis! MMMm!


:)


HIHI

WEY:) nu är baby här!!


HAN SOM KAN


101126

Nu har jag varit uppe på skolan och gjort provet! Det kändes som att det gick hyffsat bra ändå.. lyckades svarade på alla frågor. Också fick jag även igen en skriftlig uppgift som jag lämnat in för några veckor sen, som jag tydligen fick vg på :D woop woop! Inte dåligt!

Idag kommer Sebastian hit och blir här över helgen :D I JUST LOVE THE WEEKENDS! Ne nu ska jag kolla på reprisen av Biggest loser och äta portelloglass! :) Ha det!

KLIPPT OCH KLISTRAT LITE





SNART SKA..

jag åka till Vännäs, bussen går 19.40.. känns lite boring, men imorgon kommer Sebastian också är det ju helg då så jag ska egentligen inte klaga! Har prov imorgonbitti så det är därför jag måste åka ikväll, annars hade jag kunnat åka imorgonkväll med sebbe. Jag har pluggat som ett cp på provet idag, men jag känner mig fortfarande inte helt säker på det. Det är så jäkla många sidor att plugga på, så jag måste typ välja ut det viktigaste och plugga på det för annars kommer jag bara glömma allt. Men då är ju frågan, vad är det viktigaste att plugga på? Ja, jag vet inte. Jag har jätte svårt för att välja ut bara vissa saker, då känns det som att jag missar massa annat viktigt. Äsch, vad jag babblar. Bara att hålla tummarna och hoppas jag klarar det!  

22:53

Idag har jag och Sebastian varit tillsammans i 1 år och 10 månader :) Inte länge kvar tills vi firar 2 år nu! ihh, kommer bli så underbart. Vi ska göra något speciellt då, men vad har vi inte riktigt bestämt. Men något som vi aldrig kommer glömma iallafall! Det enda vi har bestämt är att vi ska sova på hotell. Åh vad jag längtar :) :)

Har prov på fredag i pedagogiskt ledarskap så mestadels av dagen har bara gått till att plugga. Ska fortsätta att plugga imorgon, är ett viktigt prov som jag MÅSTE få godkänt på för att klara kursen. Så jag ska stenplugga tills på fredag så att allt verkligen sitter! Wish me good luck. Mja.. jag har inte så mycket mer att skriva om så jag gör en snabb plus och minus lista över vad som är bra och mindre bra för tillfället.

+ får pengar imorgon
+ snart helg
+ sebastian
+ snart julafton
- inte köpt en enda julklapp än
- hittar ingen lägenhet i lycksele
- mitt hår


MEDINA DEN FINA

Medina är fan underskattade,vilket är jävligt synd. Sam-e och Alibi tillsammans - kan inte bli bättre. Jag måste nog säga att Medina är en av dom bästa grupperna i Sverige! Dom lägger allt så cleant. Lyssna&njut.


SOVA LÄNGE,LYCKSELE&JULAFTON

Känns fortfarande väldigt tomt i min mun.. haha. Sitter och leker med tungan hela tiden och kommer på mig själv att jag inte har någon piercing kvar :p Anway. Imorgonbitti ska jag sova lääänge, var så jäkla trött imorse och jag ville verkligen inte kliva upp ur sängen men gjorde det ändå, så imorgon förtjänar jag fan att få sova ut!

Sen klockan två ska jag ta bussen från stan till Lycksele :) Blir nog skitbra. När jag kommer fram ska vi se på nästa avsnitt av The walking dead som kom ut idag :D Tycker det är så kul att vara på besök i Lycksele. Och nu har syster även julpyntat lägenheten för hela slanten så det ska bli mysigt att få komma dit och få lite julstämning :) Är ju bara 30 dagar kvar nu!! :o

Haha,hittade en nedräknare till julafton som jag la in här på bloggen! Då slipper jag tänka i huvudet hela tiden hur länge det är kvar, kan jag bara gå in här och kika! Längtar såååå tills julafton! :))


PIERCING:/

Imorse tog jag det stora beslutet att ta ut min tungpiercing som jag haft i snart sex år. Känns riktigt tomt och konstigt i munnen när man är van att ha något där. Hade riktigt stor beslutsångest över om jag skulle ta ut den eller inte, men nu är det gjort och nu går det inte att ångra sig. Jag kommer säkert att sakna den med tiden men samtidigt känns det skönt att slippa den. Blandade känslor! Förhoppningsvis så blir iallafall min tandläkare glad :p Plus att jag kanske får billigare tandvård utan piercing,bara hoppas! Fyller ju fasiken 20 om 42 dagar (wohh,tagga!!) så det här blir mitt sista år som jag får gratis. Så om det nu skulle bli en slant billigare så hade ju inte det varit helt fel!

 





PORTELLO ICE CREAM

Idag på ICA såg jag att dom hade portello glass, aldrig sett den förut och tyckte det var coolt att det fanns en sån glass så jag var tvungen att köpa den och smaka! Och den var faktiskt god :) Något annat jag upptäckte som jag tyckte var ganska roligt var glassens innehållsförteckning som fanns på två "språk", Svenska och Norrländska :p haha fyndigt!


KÖTTFÄRSÅS <3

Mmm!! :) Sebastian håller på göra köttfärssås och spagetti, blev en sen lunch idag :p Min mage kurrar så det ska bli gott med mat! Sen när vi har käkat ska vi fortsätta fixa och städa i lägenheten, har ju sagt upp den så det kan bli visning på den när som helst och då vill man ju gärna ha det rent och fint hos sig. Jag hoppas någon vill ta våran lägenhet snart så vi kan flytta.. Orkar inte 3 månaders uppsägningstid! Jag vill flytta nu ju! NU NU NU!

Men finns inte mycket att göra åt saken, bara att vänta och hoppas att nån hör av sig snart. Sen måste vi också gå och handla innan klockan blir för mycket, måste ha hem något gott tills ikväll :) Jag ska ha TV-myskväll ikväll! Massor med bra på tv ikväll ju. Top model, Ensam mamma söker, Veckans kanin (missade det i torsdags), också såg jag att filmen Och så kom Polly gick ikväll så jag lär väl slökolla på den klockan nio också.

Woho, nu är käket klart så nu ska jag äta! HEJ PÅ ER

NAGLAR


Älskar blingnageln! :d

BACK ON TRACK

Ursäkta den dåliga uppdateringen. Men jag har varken haft lust eller ork att sitta vid datorn på senaste. Jag trodde jag höll på att bli bättre i onsdags men ack så fel jag hade! Har mest bara legat hela veckan och mått piss.. Igår kunde jag inte somna för jag mådde så illa och var tvungen att spy hela tiden. MEN IDAG! Idag känner jag mig faktiskt piggare, och jag tror jag är helt frisk nu. Bara hoppas jag får fortsätta må bra nu, är ju helg och allt! Inte så kul att ligga sjuk då.

Iallafall. Idag åker jag och Sebastian till Vännäs :) Jennifer och Ulf ska till Umeå så vi ska snålåka med dom så vi slipper ta bussen, vilket känns himla skönt! Åh, juste! Vi (jag,sebbe,jennifer&ulf) har börjat se en skit bra serie! Det är typ värsta zombie serien.. Och jag hatar sånt som är läskigt egentligen men alltså den där serien är så sjukt spännande så jag kan bara inte sluta titta! Nog för att jag kollar bort eller gömmer mig bakom en kudde då det blir för läskigt ;] Ni som gillar skräck och sånt kommer nog gilla den! Men även ni som inte gillar sånt borde faktiskt ge det en chans och kolla. Jag var fast efter första avsnittet! Den har premiär nu i USA så alla avsnitt finns inte ute än. Har bara hunnit se fyra avsnitt, taggar Måndag då nästa avsnitt kommer ut! :D Lägger upp en liten trailer.

The walking dead



FOOD POISONING

Jag har inte skrivit något sen i söndags, jag vet. Åkte till Lycksele i måndags, åt en dålig baugettekorv och åkte på en matförgiftning. Så jag har inte fått mycket gjort, bara legat i sängen och spytt och försökt sova fram tills idag. Idag känner jag mig mycket piggare! Fått i mig lite yougurt och det verkar som att jag får behålla det :)

Ne usch, inte kul alls. Aldrig mått så konstigt förut! Alltså helt sinnes, nu är första gången jag är uppe från sängen på 36 timmar! Skönt att man kan göra nånting igen iaf. Nu ska jag fortsätta försöka bli piggare, ett till glas yougurt och en varm dusch kanske hjälper på traven! Skriver sen när jag är helt återställd.  


DADDY





SUNDAYS SUCKS

Varit en underbar helg med massa gott och världens bästa Sebastian. Men så kommer den här tråkiga söndagen som inte alls är lika kul som helgen. Just lämnat av baby på bussen :( Lika tråkigt varje gång. Men förhoppningsvis syns vi rätt snart igen!

Så resten av kvällen kommer jag spendera själv framför datorn och teven med glass och godis! Åh juste, jag har sovmorgon imorgon :D Inte dåligt! Men nu ska jag fortsätta kolla på Ensam mamma söker, inte många kvar nu! See you later ;9


I LOVE IT


LÖRDAG

Så var det Lördag. Igår när Sebastian kom så köpte vi popcorn,godis och dricka också kollade vi på Idol och Circus möller, det var mys! På tal om Idol, jag tyckte det var bra att Elin åkte igår! Fast jag hade iofs inte brytt mig om det hade blivit Linnea som fick åka, tycker inte hon är så bra :s Menmen. Blev ganska sent igår, jag vaknade typ tolv men Sebastian ligger och sover fortfarande, den tröttisen! Fast han har ju jobbat hela veckan så det är väl kanske inte så konstigt. Har tänkt försöka få liv i honom snart tror jag.. Klockan är ju fasiken halv tre!

Fast innan jag väcker honom ska jag bara titta på honom en liten stund till, han är så förbaskat söt när han sover! Jag vill bara äta upp han ;9 hihi.

I DID IT! :D

Fick veta att vi inte hade någon samhällskunskap idag eftersom 2orna har praktik i tre veckor. Så samhällskunskapen börjar inte igen försen vecka 48. Där ser man! Så nu sitter jag hemma bara, och jag skrev ju tidigare att jag inte skulle kunna sitta något på internet för att våran dator&internet krånglade somfan. MEN HÖR OCH HÄPNA(!!), jag lyckades fan fixa det själv :o Helt utan Sebastians eller någon annans hjälp! Helt förvånad över mig själv som fick ordning på det :P Jag är verkligen ingen teknisk människa om jag säger så. Och absolut inte när det gäller datorer, är helt lost när det gäller sånt. Men se på fan! JAG LYCKADES FIXA DET :D


BACK IN THE TOWN

Tjo alla glada. Nu är jag back in Vännäs! Sitter på bilden uppe på skolan och gör så lite som möjligt, började fixa med min nya tavla men de gick inte som jag ville så jag tog en paus.. men ska fortsätta snart istället och se om det går bättre då. Ibland blir jag så inne i det jag gör också tänker jag och överanalyserar allt så det bara blir en enda röra i huvudet på mig :p Men det ska nog gå bättre om ett tag. Måste bara vila tankarna lite, haha :)

Efter bilden har jag samhällskunskap, wey!! (not). Fast sen slutar jag och får gå hem :D Så det är ju ett plus iallafall! Också kommer ju sebbe hem idag med! Så jag ska inte klaga. Också äre ju heeeeelg :)) gud va skönt! Många plus ju :) woop woop!

Enda sugiga är att vårat internet i lägenheten har knasat :s Så jag kan inte sitta på internet något nu då jag är hemma för tillfället, får hoppas på att Sebastian kan fixa det ikväll då han kommer hem. My handy man! ;) haha. Jaja, hej på er. Nu ska jag göra någon nytta!

SNOW EQUALS SNOWBOARDING

Jennifer tyckte Slumdog millionaire var bra! :) Iallafall, vi har just ätit mat från Frasses som grabbarna kom hem med, blev utekäk idag med! Gott vare :) Juste, jag hade ju egentligen tänkt ta bussen till Vännäs ikväll men nu är det ändrade planer, stannar tills imorgon istället och tar 05.45 bussen. Då måste jag dock hoppa av på Hemberget och vänta där, men blir nog att beställa en taxi så jag tar mig hem snabbare och slipper stå och vänta ute i kylan :p

Nu är vintern här för att stanna tror jag! Det har snöat och töat bort, snöat och töat bort men nu tror jag bennemej att snön kommer stanna. Har inte snöat lite dom senaste dagarna om jag säger så. Varit jävligt otaggad på vinter ett tag, men nu kan vintern faktiskt få komma tycker jag :) Tycker att nån backe här uppe kan öppna snart så man kan få åka snowboard! Jag och Sebastian har bestämt att vi ska åka mycket snowboard i vinter, blev typ ingenting förra vintern ;( Så jag är jäkligt taggad på att få åka igen!

Nu börjar Biggest loser, HUJJ!


SLUMDOG MILLIONAIRE

Idag måste jag åka hem till Vännäs :( det suger lite, men men. Sebastian kommer ju som sagt på fredag så jag får väl trösta mig med det! Nu ska jag och Jennifer se på Slumdog millionaire, hon har aldrig sett den förut(!!??!?) Jag blev helt chockad då hon sa det, så gick den tydligen på tv så nu ska vi passa på att se den! :) Tycker den filmen är galet bra!!

Oj, nu börjar visst filmen. Hade tänkt skriva ett lite längre inlägg men hinner inte, får uppdatera senare istället! Tjohej.



I'M HUNGRY, GIVE ME SOME FOOD

MUMS! Snart kommer grabbarna hem med käk från Golden bar :) Ska bli riktigt gott med mat känner jag! Och från det ena till det andra så har Sebastian provat ringa till Lycksele bostäder för att höra om vi skulle kunna få kolla på någon lägenhet, men dom verkar inte veta hur man svarar där?? :S Fan ringt flera gånger men inget svar. Så någon titt på lägenhet blev de aldrig av :( menmen.. får väl ta det någon annan gång helt enkelt.

Imorgonkväll åker jag tillbaka till Vännäs igen, sen på fredag kommer Sebastian dit :) Härligt! Mja.. vad mer.. Igår var jag och Sebastian ute med Ukas (Jennifers&Ulfs hund) på en långpromenad, var faktiskt ganska skönt att ta sig ut och få promenera lite! Blir nog en promenad med vovven ikväll med om Sebastian orkar :p

Nu ska jag se på The Big bang theory med Jennifer och vänta på att maten kommer! Ha det.


TUESDAY

Kom till Lycksele igårkväll, bussresan var dryg men jag överlevde! När jag kom fram så for vi och köpte chips och massa annat gott också hyrde vi en film. Den hette typ Familjen jones.. den var sådär, varken bra eller dålig typ :p haha. Den var lite sådär halvseg.. Men jag tyckte vi hade det ganska mysigt ändå! :)

Sitter mest och gör ingenting just nu.. Sebastian är och jobbar, likaså Ulf och Jennifer. Så jag sitter mest bara och filosoferar i min tystnad.. haha ne, nu ska jag duscha och sen invänta hem folket! 


Jag älskar dig, Sebastian Ljung ♥


MOT LYCKSELE

Yey! Det var okej för Jennifer att jag kom till Lycksele idag så jag tar bussen till stan klockan 16.15 också ska jag byta buss där sen klockan 17.20 :) Framme i Lycksele 19.10, taggar inte bussresa men vad gör man inte för att få träffa sin baby ♥ hihi. Ne nu hinner jag inte skriva mer, måste packa och sen börja röra mig mot busstationen!


TYDLIGEN LEDIGA EN DAG TILL?

Hej hej, hemst mycket hej! Imorse då jag vaknade började jag göra mig iordning för skolan, men så ringer min lärare och säger att vi är lediga en extra dag till. SUCK, då hade jag klivit upp helt i onödan så jag gick och la mig på en gång efter vi hade snackat, sov fram till tolv ungefär, så vaknade inte för allt så länge sen.

Kanske drar till Lycksele idag, hälsa på Jennifer&Ulf. Sebastian är där också så det blir ju perfect! Ska bara först höra med Jennifer så det är okej att jag kommer. I hope so :) Så jag slipper vara själv här! Kanske vi kan passa på att dra och kolla på nån lägenhet när vi lix är där. Har hittat tre stycken än så länge som vi skulle vilja kika på! waahh, va spännande och kul med ny lägenhet! :D Ne nu ska jag hoppa in i duschen!




MY BABY HAS GONE

Nu har Sebastian åkt till Lycksele för att jobba. Eller nu och nu, för ett tag sen vare väl. Iallafall, tomt i lägenhet.. as usual. Men får väl nöja mig med att vi faktiskt fick vara med varandra i tio dagar i streck, när vi normalt sett bara brukar kunna ses på helgerna nu för tiden. Så det var ju faktiskt helt underbart :) Sen om vi har tur så ses vi igen redan imorgon eller på tisdag? Eller senare i veckan, hoppas på så fort som möjligt. Jag mår så himla bra tillsammans med min Sebastian, han är den finaste jag vet <3 Är så lycklig som har honom.

Imorgon är det slut på höstlovet och back to school! Känns väl inte sådär jätte peppande men. Får ju faktiskt börja plugga på distans eller plugga flexibelt om jag ska säga så kanske :p iaf, så jag har bara skola i imorgon, resten av veckan kan jag vara hemma :) gött!


JUST LAYING IN THE BED

Imorse när jag stod och diskade så skulle jag ställa ner en bestick i en sån där rund plåtburk som man kan köpa på ikea, haha ja iallafall.. Så råkade jag skära mig på en kniv som stod där i uppåt. Och jag lyckades skära mig typ just under tumnageln, jävligt lyckat ställe. Gjorde faktiskt inte så ont i början då jag just hade gjort illa mig men nu såhär efteråt så svider det som satan såfort jag nuddar i något. Så jävla drygt ställe att ha sår på :p Men nu ska jag sluta babbla om mitt sår haha, kanske inte så intressant. Anyway, ligger i sängen och kollar på simpsons.. Rätt så seg känner jag mig, blir nog en tidig kväll ikväll. Nu ska jag fortsätta kolla på tv och vänta på att klockan ska bli 21.00, Pensionärsjävlar börjar då :) missade det i måndags nämligen, tur att det går repriser :) Hoppas det är roligt! Ne, hare bra allihopa! Haha förresten, shit vilket ovanligt långt inlägg jag pallade skriva med tanke på att jag skriver ifrån mobilen :p haha, jaja hej på er.

HE IS ON HIS WAY HOME

Gäsp.. trött som ett ägg. Theodor ska ju åka hem idag och självklart är Sebastian ute i sista minuten och upptäcker att det inte går några bussar in till stan så han kommer med sin buss som går 8.20. Den enda som gick hade redan gått vid klockan 05.00 typ. Så vi fick ju världens panik, men det löste sig med taxi tillslut. Jävligt mycket dyrare än buss men eftersom det inte fanns några andra alternativ så fick det bli så :) Så nu ska vi styra upp lite fika som han kan ha med sig på bussresan sen vänta på att taxin kommer!


BLEV INGEN BIO

Blev ingen bio idag, kanske lika bra det. Kändes lite jobbigt att åka in till stan idag faktiskt, har åkt fram och tillbaka hela tiden känns det som :p Så istället blir det en mysig fredagskväll hemma bara! :) Sebastian och Theo är och handlar hem lite chips och godis och så, blir att käka på frasses med! Vi slår på stort ikväll :D haha. Sebastian hade tydligen också The last airbender på datorn, så vi se den hemma istället. Vilken tur och vad passande att vi köpte en HD kabel så vi slipper se på dataskärmen och kan se på teven :) skönt!

Mja, så kvällen blir bara lugn med gott att äta och trevligt sällskap! Idol, Circus möller och bra film! Blir nog perfect. Ni får iallafall ha en fortsatt trevlig fredagskväll för det tänker jag ha! :)

BIO - KANSKE, KANSKE INTE?

Hallåhallå. Inte hänt mycket hittills idag, sov rätt så länge, vaknat, käkat nå mackor och sådär. Klockan blir sakta men säkert mer och mer. Vi ska förhoppningsvis in till stan idag och se The last airbender. Theo ville så gärna se den så det får bli den! Har dock fortfarande inte sett I rymden finns inga känslor :o crazy! Jag måste fan se den snarast. Och dumma mej vill jag också se!! :D

Vet inte riktigt säkert om det blir bio eller inte ikväll, får helt enkelt se vad som händer sen. Om det inte blir bio så kommer jag vara bänkad framför teven ikväll! Är ju både Idol och Circus möller :D hoho! 




HEMMA IGEN

Nu är vi hemma i Vännäs igen! Jag klättrade aldrig nånting:p Ja jag vet, jag är tråkig som inte testade. Men kände inte riktigt för det idag, haha.. nästa gång kanske! Om det blir nå fler gånger. Sebastian var då väldigt duktig tyckte jag! Han var som ett litet barn efteråt och tyckte det var jättekul :) Nu orkar jag inte skriva nå mer, lägger iallafall upp några bilder som togs idag.



pic 1; Jonas, Sebastian och Theo :)
pic 2; Jonas, Sebastian och Theo igen :b
pic 3; Jag och Theo, theo låtsas hälla dricka på mig, haha.
pic 4; Sebastian som klättrar

IKSU

Kom till stan för inte alls så länge sen, sitter på iksu och slappar bara med lite godis och trocadero :) Sebastian, Theo och Jonas är och klättrar men jag kan inte se dom någonstans :P haha.. Får se om jag klättrar något ikväll eller om jag bara ska sitta här och njuta av mitt godis;b Vi skulle ju egentligen tagit en tidigare buss till stan så vi skulle hinna gå lite på stan men vi missade bussen med en minut typ så det fick bli en senare buss och direkt till iksu! Men men, det gör väl inte så mycket. Vi ska in till stan igen imorgon också, ska se bio och käka ute så det hinns nog med en sväng på stan då med :) Kanske skriver sen igen då vi kommit hem, om jag orkar :p Det återstår och se. Nu ska jag äta godis och kika efter grabbarna, hujj!

BAD UPDATE, I KNOW

Haha.. kände mig ba tvungen att göra ett snabbt inlägg, blir inte så mycket uppdateringar nu då Theo är här och grejer. Men jag ska försöka bättra mig! hehe:b Idag ska vi in till stan och klättra, blir nog en sväng på stan med :) Annars händer det väl inte så mycket, vaknade för en liten stund sen. Ska få på mig nå kläder snart och nån frukost.. mja. Det är typ det.. haha, roligare blire tyvärr inte!

Åh, jag är i såååå stort behov att färga håret! Har ungefär världens hemskaste utväxt.. tur det är vinter så man kan ha mössa på sig! :p haha. Ska höra med storasyster om hon snart har tid att hjälpa mig :) Tänk vilken tur att jag har henne, vad skulle jag annars ta mig till? :b

Jaja.. ne nu orkar jag inte sitta här längre. Blev ett inlägg iaf, hoppas Jennifer blir nöjd nu ;) haha. Hejpåer.




I HAVE BEEN BUSY IN RECENT

Shit :b Jag har fan inte skrivit något sen i fredags kom jag på. Dåligt av mig! Men har haft fullt upp med massa annat, Theo kom ju i söndags också :) Riktigt kul! Igår var vi inne i stan en sväng, käkade på Mcdonalds och köpte lite grejer :) Annars har vi bara tagit det lugnt, inte riktigt hunnit göra något speciellt än. Men på torsdag kanske det blir bio och klättring! Vore kul. Vet inte om jag är så mycket för klättring? men har aldrig testat så det är ju alltid värt ett försök iaf.

MMMM ÅHH, idag ska vi äta korvstroganoff till middag!! Har varit as sugen på det i flera dagar typ haha, så det kommer nog bli riktigt gott! *taggarrrr käk* :D Btw, fan vad Sebastian sover.. helt omöjligt att väcka honom också:s min lilla segskit! Ne nu ska jag forsätta försöka få liv i Sebastian och få i mig nån yogurt så magen blir glad! :) Hejhej.