MUSIC


HEM TILL ÅSELE OCH GRATTA VÄRLDENS BÄSTA MOR!

Japp. Då var man inne på sjätte dagen uppe i Norrland. Sex dagar kvar tills jag är hemma i Askersund igen. Saknar Skorpan till tusen! Gud vad mycket uppmärksamhet han ska få när jag kommer hem, massor av mys också ska jag lyxa till det för han med lite tonfisk på burk som han älskar :) Min lilla kisse ♥

Idag tar jag bussen hem till Åsele. Ska bli riktigt skönt att äntligen få träffa familjen, har som sagt inte setts på över två månader. Ska dit och äta god mat och såklart fira min fina mamma på morsdag! Blir att sova där tills imorgon och sen ta bussen tillbaka till Lycksele för att fortsätta ta hand om dom tre små grisarna jag är kattvakt åt.

Kommer nog bli en kanondag idag! Och på det hela är det otroligt fint väder ute :) Tummen upp!
AWESOME SONG

Blir aldrig less på den här låten!


BACK TO NORRLAND!

Godkväll mina vänner. Tidigt igår morse klev jag upp och packade det sista som skulle ner i väskan och gjorde mig redo för min resa hem till Norrland. Tog bussen till Hallsberg, tåget till Stockholm och därifrån flyget till Umeå. Så nu är jag här! Shit. Två månader sen jag var här uppe :) Luften här uppe är så himla mycket friskare än i södra Sverige. Dock kan jag erkänna att jag saknar vädret i söder, där är det verkligen sommar! Vilket jag inte kan påstå att det är här än.

Hursomhelst. Varför jag ens åkte upp hit är för att jag ska vara kattvakt åt Jennifer&Ulfs tre katter. Dom är i Turkiet och ska vara där till den 30e. Så nu är man Lycksele bo igen! Åtminstonde för en vecka :P Ska försöka träffa mamma och lillebror nån dag också, känns som att det var hundra år sen vi sågs så det skulle verkligen vara jätte trevligt.

Måste också nämna att jag saknar ihjäl mig efter min älskade lilla kissebebis ♥ Min lilla bebis. Och såklart min fina pojkvän! Ska inte hem förrän den 2a Juni igen. Gud vad långt bort det känns. Ska ge dom världens mys när jag kommer hem igen!


ONE OF MY FAVORITE RINGS


EVERYDAY I'M INSTAGRAMMING

Följ mig på instagram så följer jag dig :) @ EjergardDET VAR INTE IGÅR!

Hej på er. Usch får nästan ångest när jag inser att jag inte skrivit på två veckor och fem dagar... illa. Men jag har varken haft lust eller ork att blogga helt ärligt. Har tänkt i flera dagars tid att jag ska ta tag i det och iallafall skriva ett litet inlägg om att jag tänkt lägga bloggen på is en stund och komma tillbaka när jag har mer motivation. Jag sitter knappt vid datorn längre. Använder mest telefonen till allt :b mobilnörd.se

Jag tänker nog trots allt inte lägga bloggen på is, men jag kommer nog inte heller att uppdatera så ofta som jag gjort förut. Jag kommer skriva ibland, ibland oftare ibland mer sällan. Så är det! Blir inge kul när man nästan känner att det är ett måste att uppdatera sin blogg, utan att man egentligen vill uppdatera. Så nu tänker jag skriva när jag vill skriva! :) Och strunta i ångesten och det dåliga samvetet som kryper på när jag vet att jag inte uppdaterat tillräckligt ofta!


Hur som helst. Jag tycker det är jätte kul att vissa fortfarande ens går in och kikar på min blogg!
Även fast jag knappt skriver längre. Massa kärlek till er! <3