VETERINÄREN OCH TVNÖRDEN

Idag var vi med katterna till veterinären för att se så att allt stod rätt till. Och det gjorde det! Alla såg ut att må bra och dom trodde att dom nu var 3½ vecka gamla. Dock hade en ögoninflamation, vilket vi misstänkt då den inte sett lika pigg ut i ögonen som dom andra. Så vi fick en salva som vi ska använda i en veckas tid och sen ska det försvinna. Småkissarna!

Ikväll ska jag se på Bonde söker fru och Ensam mamma söker, om jag har tid dvs. Rätt var det är så ska kissarna ha mat precis då. Isåfall får jag ta och se det på internet sen bara. Och imorgon är det tisdag, vilket betyder TOP MODEEEEL! Haha, jag är sån jäkla tv nörd :P


FINA SMULAN

Måste ju också visa vår fina kattmamma. Kan inte förstå hur folk bara överger sina djur.. och en sånhär fin och mysig katt. Hon är verkligen hur gosig och snäll som helst! Vi har döpt henne till Smulan :) Våran lilla Smula!


KISSEBEBISAR

Tänkte att jag skulle visa hur dom små bebisarna ser ut :) Dom ligger och sover för fullt just nu. Klockan halv ett ska dom ha mat igen och kissas och bajsas. Sen blir det sängen fort för oss och upp igen klockan fyra för att köra samma process. Som tur är hjälper ju Jennifer och Ulf till. Så imorgonbitti får vi sova ut för första gången! Dom har lånat våran nyckel och ska komma hit klockan sju imorgon och ge dom mat sen få dom att somna igen. Vilket betyder att vi kan sova till åtminstonde klockan elva! Känns hur skönt som helst då jag inte kunnat sova ut på morgnarna och känner mig som en ungefär som en zombie :P Men som sagt,vad gör man inte för dom små liven!



THE TWO BLUE PAINTINGS

La ju upp en bild på en ungefär likadan tavla i min kategori "Made By Me" för någon dag sen. Här kommer kompisen till den! Gjort två stycken i samma stil som ska få hänga bredvid varandra på vår sovrumsvägg :) ↓



Såhär ser dom ut bredvid varandra. Dock ska dom nog inte få hänga precis bredvid varann som dom ligger på bilden, utan sätter nog ena lite högre upp och den andra lite snett nedanför :) Blir nog super! Försöker gå i blått i sovrummet också, så dom kommer nog passa perfekt där inne!


KATTDRAMA

Har inte hunnit berätta för er att vi har fullt upp här hemma! Vi har ju fem små kattungar hemma hos oss nu som vi tar hand om, dom är pyttesmå! 2-3 veckor kanske. Jättelång historia alltihopa. Kan försöka dra allt i stora drag.

Vi (jag, jennifer, sebastian och ulf) har försökt fånga in en kattmamma och hennes kattungar (inte dom kattungarna vi har hemma) i 2 månaders tid som varit på bildemonteringen och sprungit, lyckades få in kattungarna för någon vecka sen. Sen lyckades vi fånga in mamman också. Överlyckliga blev vi och tänkte att dom skulle bli så glada att få se varandra! Men icke sa nicke. Mamman har redan förskjutit kattungarna och ville inte ha med dom att göra. Fräste åt dom och var inte alls nöjd. Sen upptäckte vi att kattmamman hade jätte svullna juver med mjölk i. Och kattungarna vi hade fångat in var rätt så stora, säkert 2-3 månader gamla. Så det var ju länge sen hon diade dom. Vi åkte till vetrinären där dom konstaterade att hon förmodligen fått en ny kull ute någonstans. Panik tänkte vi! Bara ut och leta efter nya kattungar då!

Och eftersom mamman hade stött bort dom kattungarna vi redan hade hemma så tog djurskyddet dom till ett jourhem i Fredrika, en jättesnäll tjej som tog hand om dom. Kändes bra! Gick ju inte att ha dom här, var både synd om mamman och dom. Ja, sen var vi ute och letade efter den nya kullen i flera timmar. Inget resultat. Och vi var så ledsna och tänkte att nu ligger dom och fryser ihjäl någonstans.. Tappade hoppet mer och mer.

MEN! Så fick jag veta igår av min kompis att hennes kusin Camilla som bor här i lycksele hade tagit hand om två borttappade kattungar, som hon hade fått från en gubbe som hade hittat 5 stycken i sitt garage! Och han bodde tydligen just vid bildemonteringen, så jag tänkte direkt att det måste ju vara hennes ungar! Fick kontakt med hennes kusin och gubben som hittat dom. Och ja, resten orkar jag inte dra. Nu är iallafall kattungarna här! Vi hoppas att kattmamman ska ta sig an dom och börja tvätta dom osv. Men eftersom dom varit utan varandra så pass länge så går det väldigt sakta framåt! Hon har varit och nosat på dom lite, och tvättat liiiite. Men inte mer än så hittils. Men har ju bara haft dom sen imorse så vi måste ha lite tålamod och hoppas att det ger sig med tiden! Tills dess måste vi aggera surrogatmammor. Mata, tvätta, få dom att pinka och bajsa osv. Lär inte bli mycket sömn inatt! Men det är sånt man får ta. Dom små liven är ju bara för söta!

Ojdå haha, sorry. Blev inte i stora drag direkt, men hoppas ni hängde med och förstod allt ändå. Juste. Sen när kattungarna är tillräckligt stora för att lämnas iväg så ska Camilla få ta dom två hon hade, och hennes kompis skulle ha en, och gubben som hittat dom ville ha en, och mest troligt tar vi då den sista :) Plus att vi behåller kattmamman! Oj vad jobbigt långt det här inlägget blev, var inte tänkt. Ni förtjänar en medalj om ni orkat läsa allt! Hehe. Jaja. Nog om detta! Nu vet ni läget iallafall!

MAT <3


CREATIVITY

Gjort en ny kategori idag som heter "Made By Me" :) Här kommer jag lägga upp bilder på tavlor och annat kreativt som jag har skapat! Här kommer första ↓


HÅLL TUMMARNA

Jag tävlar hos Millah om en härlig goodiebag! :)


SNACK OM SNÖ

Imorse när jag vaknade var det snö ute! Den första snön är ju alltid så mysig. Fick ett sånt där myspirr i hela kroppen och började tänka på julafton, min födelsedag och allt annat mys som väntas. Ser fram emot dom kommande månaderna! Hur som helst. Jag och Sebastian hade tänkt gå ut på en promenad i den nyfallna snön. Känna hur det knastrar under skorna, göra snöänglar och busa. Men så drog det ut lite på tiden och nu är den lilla snö som kom borttinad :( Så det blev ingen promenad. Vi får vara snabbare nästa gång! :>

Visst, jag kan hålla med om att vintern är riktigt tråkig. Med denna förbaskande kyla och allt vad det nu är! Jag är egentligen en sommartjej, men just den första snön och någon månad framåt är det faktiskt helt okej. Det är ju typ där i mitten och slutet av vintern som är värst, då man är så less och bara vill att snön ska försvinna men det känns som att den aldrig gör det. Menmen. Snö betyder ju förresten snowboard! Hur najs är inte det?? Verkligen något jag längtat efter! Så lite positiv får man väl lov att vara ;)


TÄVLING

Jag tävlar om ett smink-kit hos getfitordietryin.blogg.se

Var med och tävla du också vettja :)



IN MY EARS RIGHT NOW


TEMPTATION SUMMER FRUITS

Alltså. Jag måste bara få berätta hur otroligt konstigt det här teét smakar. Vid första klunken tyckte jag ändå att det smakade helt okej, men när jag tog den andra och tredje klunken så insåg jag hur äckligt teét var! Jätteskum smak. Och jag är en riktig tédrickare som oftast inte är kräsen och gillar de flesta tésorterna. Men ne, inte den här! Fy, jag får rysningar bara jag tänker på smaken :P Sebastian tyckte inte heller om det, så nu åker förpackningen i soporna!


LIVE YOUR LIFE TO THE FULLEST


MATDILEMMA! HJÄLP?

Alltså jag har verkligen noll fantasi då det kommer till mat. Tror jag tagit upp det här förut men jag säger det igen. Tycker det är jätte tråkigt att laga mat då man inte har någon inspiration och då det jämt slutar med att man äter samma gamla tråkiga mat som man alltid gör. Så snälla ni där ute, dela jätte gärna med er av olika goda recept! Please help me. Jag behöver inspiration! Tipsa om olika matbloggar också om ni vet några. Tack på förhand :)

HAMBURGARE MED MASSA LÖK

Sebastian skulle stanna kvar en stund extra på jobbet idag. Han var tvungen att städa ur och tvätta rent bilen. Vilket behövs! Så det var ju ett klokt beslut av honom. Oj vad min mage kurrar. Blir att äta middag själv idag, undra vad man ska hitta på för skoj? Blev tvärsugen på hamburgare och pommes. Yepp, så får det bli! Gott, snabbt och enkelt :) Åhå! Och en massa lök ska jag ha på! Sådeså! Mm!

Taggar förövrigt att klockan ska bli åtta. Guess why? Jo precis. TOP MODEL! :D


YOU MAKE MY DAY!

Sebastian står och lagar mat ute i köket och jag ligger i soffan ute i vardagsrummet och kollar på tv. Så hör jag hur han ropar på mig och ber mig att komma. Kliver upp ur soffan och går ut till köket där jag möts av en busigt leénde Sebbe som nöjt pekar på fönstret. Åhh! Men sötnos! Blev värsta glad. Såna där små saker som gör ens dag :)  I ♥ U TOO!



MAKEOVER



Tänk vad lite smink och en ny frisyr kan göra!

NÖRDJAG OCH FILMTIPS

Blev ingen bild på skorna igår heller. Ska försöka fixa det när jag har tid. Nu ska jag se reprisen av Bonde söker fru på tv4 play, jag är nörd, jag vet :P Missade det igår då jag istället låg och kollade på en film. Waiting for forever hette den, och den var faktiskt himla bra! Hade egentligen inga speciella förväntningar på den. Men oj så bra den var! Grät några skvättar också. Jag rekomenderar den :) Slänger upp trailer på den för er som vill kika!


RÅKNULL

Hahahaha! Det var billigt, och för 2 till och med! ^^

 


RÖDA KORSET

Uppe med tuppen! Varit vaken sen klockan sex. Ska iväg till Röda korset klockan tio, var ju och anmälde mig som frivilligarbetare förra veckan :) Känns bra! Nu ska jag värma mig en kopp te och och göra några mackor. Har Njalla hemma, mmmm! Jag älskar tunnbröd! Sen efter fikat ska jag slänga på mig några vettiga kläder och lite mascara och göra mig redo för att dra. Röda korset here i come!


FAN, SLUT PÅ BATTERIER :(

Fan också! Tänkte ta några bilder på mina nya skor som jag glömt att visa er, men så hade jag inga batterier i kameran så det sket sig :( Det sög. Aja ni får se dom en annan dag! Kan då avslöja att dom är gryyymt snygga! Ska se om jag kan fixa batterier imorgon och fota dom.

Nu ska jag invänta på att klockan ska bli åtta, för då börjar Top model! Sen klockan nio blir det 99 Nya saker med Erick&Mackan. Ba mys framför tv:n!

CYKLA ÄR MYSIGT

Ska strax sätta mig på cykeln och trampa mig upp mot stan. Har möte med min jobbcoach klockan fyra. Hoppas det går hyffsat snabbt idag så jag kan få komma hem och äta i normal tid. Juste! Ikväll är det Top model, det får jag inte glömma!:)

Ska snabbt plocka undan lite här hemma bara sen
göra mig redo för att dra! Hörs senare :>


BILDER FRÅN TJEJFESTEN

Orkade inte lägga upp alla bilder, men här kommer några iallafall :)

 

Såhär såg mitt smink ut för kvällen ↑

 


KAN INTE VARA UTAN

Är det något jag inte kan vara utan så är det dom här två fantastiska produkterna! Jag brukar aldrig använda foundation, tycker att det känns som en enda tjock mask i hela ansiktet. Jag nöjer mig med lite conealer och puder. Och då tänkte jag tipsa er om den här underbara concealern. Min bästa vän i sminkväskan! Täcker allt från blåa fula ringar under ögonen till röda små fläckar här och var. Och den täcker som en gud! Jag bara älskar den. Den heter Cover all Blue och finns på Make Up Store för 175 kronor.

Sen har vi ju även Make Up Stores underbara Loose powder som finns i flera olika färger och nyanser. Jag kör på Natural. Den är bara hur bra som helst! Eftersom att det är ett löst puder så ger det en väldigt tunn och osminkad känsla vilket jag gillar. Man får en riktigt fin, jämn och slät yta. Den gör under helt enkelt! Ett stort plus är också att det är väldigt mycket i den, så den räcker lääänge! Jag tycker helt klart att den är värd sitt pris på 235 kronor :)


FINNER INGA ORD :O

Hur grym är inte snubben??! Helt sinnessjukt vad ballt! :o Ni måste kolla på den!
Och btw, bilderna från igår kommer upp imorgon nångång
under dagen. Har kameran hos Jennifer.



TJEJFEST

Hade sjukt kul igår! Följde med Jennifer på tjejfest hos Elise. Fick goda välkomstdrinkar, lekte massa roliga lekar, träffade nytt folk, skrattade och dansade. Sen drog vi ut på krogen och fortsatte festa! Kom hem klockan fyra inatt och däckade rätt så hårt med en gång :P Jag mår hyffsat bra idag dessutom :) Skönt! Bara hoppas att det håller i sig. Anyway, tack tjejer för en kanonkväll!

Bilder från kvällen kommer upp inom kort! :)

:)


FIKA PÅ STAN

Var och fikade på Indo café med Jennifer tidigare idag. Det var riktigt trevligt, och mycket syskonprat blev det. Såntdär som man bara kan prata med sin syster om ni vet? Det var välbehövligt :) Åh justeeeeee! Min borttappade ring som jag skrev om tidigare låg tydligen hemma hos Jennifer!!! Oj så glad jag blev då hon sa det. Så nu är det mysteriet löst! :)



FREDAGSTÄVLING

Nu håller Tanja i en tävling där man kan ha chansen att vinna den här fina Angel FLAME paletten :) Alltid kul med tävlingar! Klicka på länken för att komma till tävlingen. http://glossmagazine.se/beatubytanci/


VAR ÄR DU FINA RING?

Jag har tappat bort min ring :( Min favoritring som jag nästan nyss har köpt. Hunnit ha den i ungefär två veckor och nu är den spårlöst borta. Letar efter den varje dag utan resultat. Åh.. sadface! Någon som har sett min ring?? Den som hittar den får en jättestor kram! .. Kom tillbaka fina ring! Mitt finger saknar dig ♥


DRÖMMEN OM ETT BARN

Snart börjar Drömmen om ett barn på 3an. Måste ta och se det tror jag. Förstå vad hemskt om man skulle få veta att man inte kunde få barn? Usch vilken känsla. Kommer säkert komma någon tår under tiden då jag tittar på det. Jag blir värsta cry-baby såfort det blir lite sorgligt. Har jätte lätt för att börja böla till filmer osv :p


YEY, IT'S FINALLY HERE!

Imorse när jag klev upp låg det ett paket i hallen. Lycka! Har väntat på den här tröjan i mer än tre veckor. Ivrig som jag var slet jag upp paketet och drog på mig den med en gång. Jag tycker om den jättemycket, gillar att det är lite spets på ena armen och på ryggen. Den hade dock kunnat få vara några centimenter längre. Men det gör ingenting, i love it anyway! :)


TUMMEN UPP FÖR LDB, TUMMEN NER FÖR FACEBOOK

Ibland kan jag få torr hy, speciellt kring näsan och pannan. Ibland när jag sminkar mig kan jag som flagna lite just därikring, vilket inte är så smickarande. Testade den här LdB lotionen hos en kompis förra veckan och jag tyckte på en gång att den gjorde skillnad! Så jag var tvungen att gå och köpa mig en egen. Och den har använts flitigt varje morgon och kväll, och jag är absolut inte lika torr i hyn längre! Billig var den också, 45:- på ICA! Helt klart värt det om jag får säga det själv. Tummen upp!

Något som är mindre tummen upp är alla jäkla nya uppdateringar som görs på Facebook. Jag har tack och lov inte fått någon ny uppdatering än men jag vet att det bara är en tidsfråga innan det kommer. Tycker det är lika jobbigt varje gång då dom gör om. Känns bara som att det blir mer och mer onödiga saker på sidan och mer komplicerat. Åhh.. Jag vill inte ha någon ny konstig facebook! Jag gillar den som den är!






GODMORGON ALLA FINA

Imorse var jag faktiskt duktig och klev upp samtidigt som Sebastian drog iväg till jobbet. Tänkte först fortsätta sova några timmar till, men så kände jag bara "ne, jag tar och kliver upp istället!" och så blev det! Tror jag ska klicka in mig på tv3's hemsida och kika på senaste avsnittet av Ensam mamma söker, missade det i måndags så. Yepp, så får det bli. Men först ska jag värma mig en stor varm kopp blåbärste som jag kan smutta på under tiden! :) Morgonmys!


TOP MODEL UPDATE

Sådärja! Då var första Top model avsnittet sett. Tycker dock att det var tråkigt att dom ändrat upplägget lite. Det var ju liksom inga auditions eller vad man ska säga. Då varje tjej kommer in och presenterar sig och berättar lite om sig själv osv, ja ni vet? Utan direkt då det började så var det ju redan en grupp tjejer som var där, sen valde dom ut hälften av dom tjejerna och sen satte tävlingen igång på en gång. Jätte konstigt ju? Aja. jag är hur som helst att det börjat sända igen :) Taggar redan nästa tisdag!

LYCKAN ÄR OÄNDLIG

ÅHH! Vet ni vad som börjar ikväll!? TOP MODEEEEEEL! Jag är helt besatt av det programet. Sett alla säsonger som gått samt alla repriser :P haha. Har väntat hur länge som helst på att det ska börja igen, och nu är äntligen säsong 16 här!! Taggar somfan. Så glöm inte bort att kolla på 3an klockan 20.00 ikväll! :D


DAGENS FACELOOK


oh oh! btw, jag älskar min baseballjacka!:) hihi

HAPPINESS AND FRIENDSHIP

Helgen har varit bra! Hade egentligen inte tänkt göra något speciellt denna helg förutom att gå på marknaden då. Men i fredagskväll impuls bestämde vi tillsammans med Marina och Emil att dom skulle komma till oss i Lycksele och hälsa på. Och så blev det! Sebastian tog bilen och körde till Vännäs för att hämta upp dom och även lilla Persika (Marinas hund). Så vi har haft finbesök hela helgen :) Har verkligen varit supertrevligt att ha dom här. Skönt att få prata lite tjejsnack med Marina också, alldeles för länge sen sist vi sågs. Tycker om den tjejen så otroligt, hon får mig alltid på bra humör. Bästa vän ♥



Vi var och käkade på Golden bar igår innan dom skulle hem, hur gott som helst! Killarna var så tråkiga så dom vägrade vara med på bild. En på Marina fick jag iallafall! Och en på min goda mat, kolgrillad kyckling med pommes! MMMM!!