CLEAN UP THE LAST AND THEN WE'RE OFF TO LYCKSELE

Imorgonbitti åker jag, Sebastian och mamma till Vännäs för att städa det sista i lägenheten så den är klar för att bli besiktad sen. Är inte så taggad, aldrig kul att städa.. helst inte när man måste vara så jävla noga :P haha. Plus att jag har världens träningsvärk sen igår då vi bar och flyttade alla möbler. Kan lova att det känns i armarna och benen idag, är så jävla otränad haha. Menmen. Tack och lov för att vi har mamma med oss iallafall :)

Så imorgon kommer vi bli HELT klara med lägenheten i Vännäs, och kunna lämna igen nycklarna till Vännäs bostäder. Vilket betyder att imorgon bor vi på riktigt i Lycksele :D No more Vännäs!


BLACKANDWHITE


NU BÖRJAR VI FLYTTA 4REAL

Snart åker vi till Vännäs för att hämta alla kartonger, möbler osv och köra dom vidare till Lycksele. Jag och Jennifer tar en bil, och Sebastian och Ulf tar en bil. Så förhoppningsvis får vi med oss en hel del då vi har två bilar, plus ett släp. Vi har hämtat ut nycklarna till nya lägenheten idag, så när vi kommer tillbaka ikväll ska vi börja bära upp allt - i vårat nya hem :D Gud vad skönt det ska bli när allting är klart och uppställt så vi kan flytta in på riktigt!

Tack Jennifer och Ulf som hjälper oss :) Vad skulle vi ha gjort utan er! ♥


CONGRATZ LITTLEBROTHER

Igår fyllde lillebror hela 7 år! Han växer så det knakar :) Så jag, Jennifer och Sebastian drog till åsele en sväng för att kunna vara med och gratta honom med resten av familj och släkt. Det var trevligt, mycket tårtor och annat slisk att äta och fina paket till lillkillen! Sen rörde vi oss tillbaka till lycksele, och när vi väl kom tillbaka så såg vi på Inception och hade det mys. Dock tyckte jag inte att den var så jäkla bra.. Men nu har jag iallafall sett den! :b

Grattis i efterskott
bästa lillebror :)



TJOBRE

Är i lycksele hos syster, kom hit för en timme sen ungefär. Snart kommer Sebastian och Ulf hem från jobbet, först ska de bara förbi Frasses och hämta middagen för idag :P Sen ikväll ska vi se på I rymden finns inga känslor, har typ taggat den filmen i över ett halvår och fortfarande inte sett den.. men ikväll så! :D woho!




VÅRAN HELG

God eftermiddag! Sitter i sängen och slökollar på Projekt Runaway. Sebastian är i lycksele eftersom han jobbar, och jag är i vännäs eftersom jag hade skola idag. Känns lite tråkigt att vi inte kan vara med varandra på våran 2årsdag, men vi ses ju imorgon så jag klarar mig :) Angående helgen så var den underbar! Vi bodde på ett jättefint hotell, åt supergod mat, såg på bio, bara umgicks och myste i massor! Ja det var helt enkelt perfekt. Precis som min Sebastian ♥


haha, en bit av väggen in till badrummet var i glas så man såg rätt in.

Och som ni ser så är det just så man kan se in i duschen ;)

Enda som fanns var ett vitt skynke, som den på utsidan styr :p










++++


IM HAPPY

2 underbara år tillsammans med älskling idag! Och jag
har aldrig varit lyckligare :) Tack för att du finns Sebastian ♥


Tänkte att jag skulle ta och lägga upp några bilder ifrån lördags då vi var i umeå och hade det mysigt! Men har inte riktigt tid med det just nu, så jag gör det sen idag. Anyway, livet leker! Till veckan ska vi börjar köra möbler,flyttkartonger osv från vännäs till lycksele. Förhoppningsvis så blir vi klara till helgen, vilket betyder att om mindre än en vecka så bor vi i lycksele! Fan vad taggad jag är :D

hahaha.. så jävla snygga! I love u ;)


SEBASTIAN <3

IMORGON ÄR DET LÖRDAG!! :D Gud vad jag har längtat :) Kommer bli så mysigt att bo på hotell, äta gott och bara ha det mysigt. Och på måndag firar vi två år! Livet är underbart! :D


<3


TVÄTTARN

Har varit duktig och tvättat massa kläder nyss, ska nog slänga in en tvätt till innan jag ger mig. Även tvättat och bytt sängkläder i våran säng :) Kommer bli skönt att sova helt ny&renbäddat inatt! Nu ska jag unna mig en låång varm dusch, det tycker jag att jag förtjänar! (efter att jag slängt in en tvätt till:b)





GODMORGON VÄRLDEN

Igår såg vi på My sisters keeper, och precis som jag hade förväntat mig så slutade det hela med gråtkalas för mig :p Jag tycker den var bra! Kanske hade liite för höga förväntningar på den men den var ändå jäkligt bra.

Idag är det torsdag. Vilket betyder en dag närmare lördag och att min baby har namnsdag idag! *grattis sebbeboy*. Insåg imorse då jag vaknade att det bara är TVÅ dagar kvar tills vi ligger på ett fint hotell och myser med varandra.

Jag älskar dig Sebastian


I'M SUCH A WIMP

Woshh.. nyss sett klart på A walk to remember, och fytusan så jag bölade. Början var rätt seg men sen när den väl kom ihåg så kunde tårarna inte sluta rinna på mig.. haha. Jag är så jävla blödig då det gäller filmer, gråter jättelätt :P Men jag tycker de kan vara ganska skönt att få se en film som berör, få släppa lite tårar och bli känslosam för en stund. Kommer förmodligen bli gråtkalas ikväll då vi ska se på My sisters keeper :P Har läst och hört att den ska vara skit sorglig. Nu ska jag hänga upp tvätt och sen slänga in en ny maskin så man har rena kläder till helgen!

(klicka på för se större)


FILMNÖRD

Nu ska jag se på A walk to remember, fått tips om att den ska vara bra! Först ska jag bara göra mig några goda mackor som jag kan äta till filmen :) Ska se på My sisters keeper ikväll med Sebastian också, skulle egentligen ha sett den redan i måndags men det blev aldrig av. Så ikväll blir det en liten film/myskväll :) Även fått hem filmen Brothers, som Marina tipsade mig om. Kollade trailer på den och var bara tvungen att ladda hem den, tror den kan vara riktigt bra, och sorglig med för den delen. Jag har blivit värsta filmnörden :P Brukar inte kolla på film så ofta men sen jag fick min bärbara så har jag börjat kolla asmycket på film!

Så har ni några filmtips där ute så får ni gärna bjuda på några :)


DU ÄR UNIK OCH DET FINNS BARA EN SOM DU

Tänk att en applikation på facebook kan göra en så glad, även fast det bara är bullshit och en ren slump vad man får, så blir jag ändå på nått sätt lite småglad när jag lyckas få såna där fina meningar. Vi är alla unika och värdefulla! :) Glöm aldrig bort det. Du är också unik&värdefull.


FREESTYLE MED PASE&AKI

Aki är grym. Han lägger sin vers så fett

TURKISK PEPPAR <3

Mmmmmm, sitter i sängen med bärbara och äter turkisk peppar :) Fan vad jag älskar dom godisarna, M-M-MM! Idag ska jag och sebastian äta ute, för mamma skulle göra nån äcklig middag idag.. haha. Sen kanske det blir en sväng förbi André också om han pallar. Annars vet jag faktiskt inte alls vad mer som händer idag, kanske ta tag i någon skoluppgift man har, så har man en mindre läxa att bry sig om sen. Well well, först fortsätta äta turkisk peppar och lata sig en liten stund till ;)


MÅNDAG

Vi hade ingen matte idag! Så jäkla skönt, så jag slutade tidigare idag :) Just kollat på Fröken Sverige, nån film jag laddade hem igår men den var inte så bra. Klockan halv 5 tar jag bussen hem till Åsele! Fett najs att jag kan ta med mig bärbara på bussen, blir att kolla på film på resan! Tar ju ungefär 2 timmar innan jag är framme så då hinner jag exakt se en film typ :) Ikväll när jag kommer hem ska jag och baby se på My sisters keeper, men först ska jag se på Top model som börjar klockan åtta! Ny säsong och allt :D woop woop!


22:40

Happ. Imorgon är det skola, jag är inte ett dugg taggad. Fast det brukar jag väl aldrig vara på måndagar iofs. Drygaste med imorgon är att jag har matte... suck.. någon som vill byta? Jag avskyr matte, värsta jag vet! Men eftersom matte är ett obligatoriskt ämne så har jag väl inte så mycket mer till val än att gå dit så jag får bort den där jäkla kursen nångång!

Har laddat ner hela andra säsongen av Parenthood på datorn i helgen :D Så nu har jag och Sebastian det vi gör! Har också laddat ner My sisters keeper, som tydligen ska vara jättebra har jag hört. Så kanske dags att se den själv och se vad man tycker! Slänger upp en trailer på den för er som vill se.


NYÅRSNAGLAR




NY DAG, NYA MÖJLIGHETER

Gäsp.. nyss vaknat. Inte ens klivit upp än, ligger med laptopen i sängen :P Jag är så jävla nöjd över att jag har en bärbar! Det är så jävla skönt. Idag kommer pappa hit på besök, han ska kolla lite på min dator och installera några bra program osv sen ska han också hjälpa oss lite i lägenheten, ska försöka få iväg våra bokhyllor nånstans.. och förhoppningsvis åka till ICA och fråga om dom har några fler kartonger vi kan få. Sen drar vi nog ut och käkar något gott med innan han åker hem :) Blir nog trevligt! Ne, upp ur sängen och på med lite kläder!


NU DRAR VI

BYE BYE LYCKSELE, VÄNNÄS HERE WE COME!
Också bjuder jag på en väldigt fin bild på mig själv,haha..

nu måste jag dra, hejpåer!

 


++++


GODKVÄLL

Najsnajs. Ätit tacogratäng för en stund sen och känner mig väldigt mätt och belåten! Snart ska vi se film och svulla chips&dipp, spelar ingen roll hur mätt man är - lite chips får man alltid ner! haha ;) Imorgon är det helg och då drar jag och Sebastian till Vännäs. Måste verkligen försöka röjja det sista nu i lägenheten innan vi flyttar, så de är väl ungefär det våran helg kommer att gå till, städa packa&fixa!

Juste :) Idag när jag kom till Lycksele så fick jag lite försenade födelsdagspresenter av Jennifer, fick bl.a en borste (som bara finns på salongen där hon jobbar, den är grymt bra att tupera med). Har redan en sån sen förut men den är typ helt trasig så det var bra och skönt att jag fick en ny :) Också fick jag lite andra hårgrejer och ett par jätte söta sockar också ett par örhängen. Och inte vilka örhängen som helst, utan ett par örhängen med äkta swarovski kristaller av märket Rock by Sweden som är designat av Åsita och Laila Bagge. Sjukt snygga var dom! Jennifers salong har tydligen fått in hela deras smyckeskollektion, ska dit och kika någon dag!

Här är dom örhängena jag fick ↓


HUJJJ


:)


BIG BROTHER


Storebror skickade en liten julhälsning till oss här i Sverige ifrån Afghanistan. Fick det egentligen kring jul men jag har totalt glömt bort att lägga upp bilden men nu så :)

Finaste storebror, ta hand om dig!
Vi saknar och tänker på dig varje dag.

HALLÅ ALLA GLADA

Just ätit en köttfärspaj till lunch, det var gott! Så nu är magen mätt och belåten! :) Inatt stannar Sebastian kvar i Lycksele och sover över hos jennifer&ulf, han har nämligen halkbanan imorgonbitti så de är därför. Jag håller alla tummar och tår för att det ska gå superbra för honom!! :) Kommer bli så jäkla skönt när vi har möjlighet att köra själva till olika ställen än att man hela tiden måste passa tider och ta bussen. Kommer bli riktigt najs!
LYCKA TILL BABY, DU ÄR BÄST! ♥




GREAT


HEJ

Hallådär! For till stan en sväng igår, hittade dock inga snygga kläder men kom däremot hem med en ny sminknecessär, två par trosor, nagellack, leggings, två par strumpbyxor, fyra armband, puderborste, puder och concealer från Make up store också en till concealer fast ifrån Kicks  :) Sen efter en massa springandes på stan satte jag mig på bussen hem mot Åsele! Så nu sitter jag bara i åsele och degar, får se vad dagen/kvällen för med sig.. har då inget planerat så jag tar helt enkelt dagen som den kommer!



Frida,Victor&Fanny var förresten förbi och hälsade på mig i söndagskväll, det var riktigt trevligt :) Passade bra då Sebastian just hade åkt och jag kände mig lite ensam och uttråkad. Också var det ju ett stort plus i kanten att jag fick träffa Fanny! Alltid lika mysigt med bebisar :) hihi. Ne nu ska jag dra och göra något vettigt! Hujj!

SÖNDAG - BACK TO SCHOOL

Då var jullovet slut och man är tillbaka till samma gamla vanliga, Sebastian har nyss (eller för 1timme sen typ:p) åkt med bussen hem till Åsele. Han jobbar imorgon och jag börjar skolan igen.. suck. Jag önskar att lovet kunde vara längre! Menmen. Imorgon efter skolan ska jag förhoppningsvis in till stan och shoppa lite :) Velat in till stan i flera veckor nu men aldrig haft tid, men imorgon så!!

Happ.. fortsätta att glo på tv och hoppas att man blir trött och kan somna. Måste sova utan Sebastian inatt :( Det suger, alltid lika trist att sova själv. Jag får lukta på min kudde som luktar sebastian och låtsas att han är här helt enkelt! MMm, du är så underbaaaaarrrr! ♥


24/1 - 09 <3

Armbandet som Sebastian fick av mig i julklapp :)

Datumet då vi blev tillsammans! hihi


AND I HAVE ONE


BILDEN SOM KATY VILL GLÖMMA :P

Läste just lite på Aftonbladet och hittade den här roliga artikeln;

"När Katy Perry träffade maken Russel Brand, skrev hon hiten ”Teenage Dream” med textraden ”Du tycker att jag är vacker utan smink”. Det tyckte han också, så pass att han publicerade en bild på henne osminkad på sin Twitter. Det skulle han inte ha gjort. Tydligen ville hon inte att han skulle dela den naturliga bilden med hela världen – och den togs snabbt bort igen.

 

Här intill är bilden Katy Perry inte vill att du ska se. Minuter efter att Russel Brand publicerat den osminkade sanningen plockades den bort från hans Twitter. Enligt Daily Star efter ett tydligt ultimatum från hustrun. Men då var det för sent. Nu sprids den på bloggar och i tidningar världen över. Många av hans 1,7 miljoner fans hann se och publicera bilden vidare. Brittisk press var också snabb med att plocka upp den osminkade sanningen.

– Nu har det spårat ur. Stjärnkulturen och kändisarna har länge skapat ett osunt ideal för hur man ska vara och hur man ska se ut. Självklart måste de göra något åt det nu. Det är inte mer än rätt att stjärnkändisarna ställer saker och ting till rätta och visar upp sitt rätta jag, säger trendanalytikern och skönhetsexperten Cay Bond."

KOMMER BLI UNDERBART!

Åhh!! Jag längtar tills den 22 Januari! Egentligen den 24e Januari, det är då firar vi (jag&sebbe) firar två år tillsammans. Men eftersom den 24e är en måndag så jobbar ju Sebastian.. så vi har nu bestämt att vi firar det på lördagen istället! Ringde och bokade hotell igår på Hotell Avenyn, verkar riktigt najs där! Så om exakt sjutton dagar så ligger vi på ett fint hotell och myser jävel, sen blir det även bio och finmiddag på restaurang! :) Kommer bli en dag som vi sent kommer att glömma! Åh vad jag längtarrrrrrr ♥

Såhär kommer vårat rum att se ut :) Plus att Sebastian bokade ett Superior Double Room with Romance package, vilket innebär att rummet inkluderar mousserande vin, fruktkorg och presentkuponger samt frukost på rummet och sen utcheckning. Också har vi både dusch och badkar! Kommer bli så underbart! Jag längtar ihjäl mig :)



FUCKING ASM


HAPPY BIRTHDAY TO ME!

JAG FYLLER JU FASIKEN 20ÅR IDAG!! :D Vaknade imorse av att mamma kom in och sjöng ja må hon leva med ett litet ljus i handen och paket, mysigt uppvaknande! Dock inte lika mysigt för Sebastian som hade försovit sig eftersom hans iphone aldrig ringde imorse och var tvungen att rusa upp ur sängen och iväg till jobbet! Läste sen på aftonbladet att det tydligen blivit värsta iphone buggen och det är massa iphoneägare som försovit sig idag.. :p

Jaja, nog det det. JAG FYLLER ÅR IDAG! Har hittills fått ett nagelset med massa bra och nödvändiga saker i så ikväll ska jag fixa naglarna! Och två stora flaskor schampo&balsam som jag älskar, en lampa till vardagsrummet, tjocksockar och nya varma vinterskor (vilket behövdes!). Dom är till och med ganska snygga! :D

Senare på dagen knackar det på dörren och när jag öppnade hade jag fått ett blommogram, blev jätte fundersam och undrade vem tusan det var ifrån. Så när jag öppnade så stod det "Grattis på 20årsdagen älskling önskar Sebbe" på ett fint litet kort och världens finaste bukett var det med 11 rosor, glitter/snöspray och ett hjärta :) Har jag inte världens underbaraste pojkvän så säg!! ♥


LITE SENT MEN, GOTT NYTT ÅR!

Halloj! Har inte blivit så mycket uppdateringar på senaste eftersom det har varit nyår och vi har varit hos pappa hela helgen så har inte riktigt haft tid med att sitta vid datorn. Så jag tänkte bara snabbt och i stora drag berätta hur min&Sebastians nyår såg ut. Vi firade den ute i Nordmaling hos pappa och Mona, där vi blev bjudna på en jättegod potatisgrattäng och oxfile till middag :) Det var supergott! Sen efter att vi hade ätit så spelade vi poker och massa annat roligt, skrattade, drack och hade det trevligt. Senare på kvällen tyckte pappa att det var dags att shotta jäger! :P Så det slutade med att jag, sebastian och pappa satt och kappdrack shottar med varandra och det blev nog en eller två för mycket om jag säger så.. haha! Kring halv 11 var jag apfull så jag gick och däckade i sängen, sen skulle Sebastian komma upp och väcka mig innan tolvslaget så hade han lagt sig bredvid mig och försökt väcka mig men så hade han däckat han också :P Bara några minuter innan klockan slog tolv! haha.

Var lite arg på mig själv som inte höll mig vaken då jag för första gången fick fira nyår med Sebastian, ville ju pussas på tolvslaget! Menmen, jag säger som mamma sa, vi var ju iallafall tillsammans på tolvslaget - även om båda låg däckade så var vi ju iaf med varandra! &det är väl huvudsaken :)

Justja, gav ju pappa en liten försenad födelsedagspresent också! Suttit och klippt ihop ett litet filmklipp åt honom med bilder och musik. Han blev så himla glad då han kollade på den, kändes jättekul. Han började typ böla efter bara några sekunder av filmen :) hihi. Var nästan så att jag själv började gråta! Ska försöka få in klippet här på bloggen sen så ni kan kika på den om ni vill. Bjuder på en gammal bild på pappa&jag så länge!