BILDER IFRÅN FREDAGS

Tänkte lägga upp lite bilder sen i fredags då vi var hos Sara och ut på krogen. Men som vanligt så är jag sämst på att ta bilder när jag är ute och festar :P Jag tar alltid med mig kameran ut och tänker att jag ska ta massa bilder men så slutar det med att kameran ligger i väskan i stort sett hela kvällen och det blir bara några enstaka bilder. Well well, jag bjuder på de få bilderna jag tog iallafall :) Here you have!


KANONHELG

Hejhejhallå. Jag har haft en skitbra helg! Fredagen började med att jag och Jennifer tog bilen till Umeå på morgonen, fixade och donade inne i stan tills klockan blev fem och då checkade vi in på Scandic hotell. Så fixade vi iordning oss där och taggade inför kvällen. Klockan sex kom grabbarna (sebastian&ulf) till Umeå och mötte upp oss på hotellet. Dom var våran chaufför för kvällen :) Så dom körde ut oss till Sara där brudarna väntade. Vi åt kinamat, spelade spel, skrattade och hade det bara hur kul som helst! Många goda drinkar och öl slank det ner också :P Senare på kvällen bestämde vi oss för att gå ut på Allstar och dansa lite! Hela kvällen var bara great och jag hade jättekul :) Tack alla som var med!

Sen på natten hämtade Ulf och Sebastian upp oss på Allstar och körde hem alla, och vi fyra drog till hotellet och sov. Vi hade ett eget rum så det var mysigt :) Åt jättegod hotellfrukost på morgonen och så gick vi på stan en sväng där jag och Sebastian hittade en klocka till köket och en termometer så vi vet ungefär hur varmt/kallt det är här inne och utomhus. Var ut på Mediamarkt en snabbis också där vi äntligen(!!!) köpte en ny mikro. Känns galet skönt att få ta bort den gamla mikron som jag dragits med i 4 år, som för det första är typ apgammal och för det andra stor som ett jävla as. Så det kändes som ett par riktiga bra inköp! :D




HELG!!

Uppe med tuppen! Om ungefär en timme kommer Jennifer och hämtar upp mig också drar vi till Umeå :) Blir att gå på stan en sväng och se om man hittar något fint. Sen senare på kvällen nalkas det middag med brudarna, öl och massa spel :D Kommer nog bli skitkul! Woop woop!


GILLA


PROMENAD MED SYSTER

Här är en bild över vart vi promenerade, blev en ny sträcka idag än den vi gick i tisdags. Det är så skönt att få komma ut och få lite frisk luft :) Fast det blåste ganska kallt där på slutet, men vi klarade oss! Sen när vi hade promenerat klart följde jag med Jennifer hem till sig där jag först blev bjuden på ris och wook och sen fick jag en liten efterrätt som hon hade gjort tidigare idag :) Det var riktigt gott!


EN DAG NÄRMARE HELGEN

Då var det Torsdag, vilket betyder att imorgon är det äntligen helg. Träningsvärken har börjat släppa och jag börjar kunna röra benen normalt igen :P Så idag är det dags att ge sig ut på en ny promenad! Ska möta upp Jennifer klockan ett ungefär, får se vilken väg vi går idag! Eller om vi tar samma sväng som i tisdags. Ska se om jag hittar någon bild sen som jag kan markera ut på ungefär vart vi gick nånstans :) Ne hörrni, nu har jag inte tid att sitta här längre. Ska ta och göra mig några rostade mackor med ost på så jag har någon energi i kroppen för att promenera sen!



HOO HOO


HEJ TRÄNINGSVÄRK

Shit vilken jäkla träningsvärk jag har i låren och ljumskarna sen min och Jennifers promenad igår. Vi gick sjukt långt, helst för mig som inte brukar vara ute och promenera i vanliga fall. Klockan var halv två när jag gick från lägenheten och då jag kom hem var klockan kvart över tre, så vi var ute och gick i 1 timme och 45 minuter.. nästan två timmar! Inte konstigt att jag har träningsvärk :P Jag är så jävla otränad.. haha.


I BRIST PÅ ANNAT ATT GÖRA

1. Hur gammal är du om 5 år? 25

2. Vem var den sista du träffade? Jennifer

3. Hur lång är du? 1,59

4. Vilken var den senaste filmen du såg? The switch

5. Vem ringde du senast? Sebastian

6. Ditt senaste sms och till vem? Jag är klar nu - Till: Jennifer

7. Vad är helgens planer? På Fredag blir det tjejmiddag och massa trevligheter i umeå, resten av helgen vet jag inte riktigt. Ska försöka hinna springa på Jysk och köpa gardinstänger nångång med.

8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda

9. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på vad jag vill och vem.

10. Vilken ögonfärg har du? typ.. melerad ögonfärg

11. När vaknade du idag? Klockan 09.00

12. Har du någon gång hittat en katt? Japp, vi (min familj) hittade lilla Tyson som var helt övergiven,mager och skadad men som bor hos oss nu och är världens lyckligaste katt! :)

13. Vilken är din favoritplats? Har inte direkt någon favoritplats. Var som helst där det är varmt och där jag har mina nära och kära.

14. Vilken plats föredrar du minst? Skolan och ute i kylan

15. Var befinner du dig om 10 år? Oj.. om 10 år.. Jag har ingen aning. Jag hoppas iaf att jag är lycklig, bor i ett fint hus och har ett arbete som jag stormtrivs med. Kanske blivit mamma om 10 år med, vem vet :P Förhoppningsvis så har jag en liten knodd eller två.

16. Vad skrämde dig som barn? Mörker. Jag var jätte mörkrädd när jag var liten.

17. Vem fick dig att skratta senast? Sebastian ♥

18. Har du stationär eller bärbar dator? Har både och, men använder bara min bärbara.

19. Sover du med eller utan kläder? Olika, beroende på hur kallt/varmt det är där jag sover.

20. Hur många kuddar har du i sängen? fem stycken :)

21. Hur många landskap har du bott i? 3 st. Uppland (sthlm), Norrbotten (boden) och Lappland där jag bor nu i Lycksele.

22. Har du någon gång spytt på någon? Nej, men på mig själv :P

23. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor utomhus, strumpor inomhus (fast på sommaren går jag mycket barfota inomhus). Tjocksockar är mysigt på vintern!

24. Vilken är din favoritglass? Snickersglass

25. Tycker du om kinamat? Mja, det är gott.

26. Tycker du om kaffe? Nej usch!

27. Vad dricker du till frukost? Te oftast, eller ett glas yougurt eller päronfil.

28. Sover du på någon särskild sida? Nae, det är så olika. Ibland på rygg, ibland på sidan.

29. Kan du spela poker? Ja, men jag glömmer alltid bort hur man gör om jag inte spelar på ett tag, men så länge någon friskar upp mitt minne lite så kommer jag ihåg igen:) *hejmittminneärbra*

30. Tycker du om att mysa? Klart jag tycker om att mysa! Underbart ju :)

31. Känner du någon med samma födelsedag som dig? Nope. Men jag känner en som fyller år den 2 januari, dvs en dag före mig.

32. Vill du ha barn? Ja

33. Kan du några andra språk än svenska?
Bara engelska :P

34. Har du någonsin åkt ambulans? Jo det har jag, och inte vare kul!

35. Föredrar du havet eller poolen? havet, om det är ett varmt hav annars poolen ^^

36. Vad spenderar du helst pengar på? Roliga saker, saker jag behöver och har nytta av.

37. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Ett tuggummi :P

38. Vem är den roligaste människan du känner? Måste nog säga Marina! Jag har fan aldrig tråkigt med henne!

39. Välj ett ärr på din kropp: ett på fotknölen som jag fick av en skruv som stack ut då jag och milla sparkade på en såndär gammal gubb&tantcykel, ni vet en sån som man står på, typ som en sparkcykel.

40. Vad har du för ringsignal? Labyrint - fingrarna i luften

41. Har du kvar något klädesplagg sen du var liten?
Ne inte jag, men mamma har nog kvar något sen jag var liten.

42. Kan du byta olja på bilen? Haha nej....

43. Har du fått fortkörningsböter? Svårt att få utan körkort.

44. Vilken var den senaste bok du läste? Bakom stängda dörrar

45. Läser du dagstidningen? Läser vk och aftonbladet varje dag på internet.

46. Prenumererar du på någon veckotidining? Nope, inte det inte.

47. När var du i kyrkan senast? I sommras då jag tog studenten.

48. Vilken radiostation lyssnade du senast på? Nrj och rixfm.

49. Vart togs din profilbild? profilbilden jag har här på bloggen är tagen i Jennifer och Ulfs kök och min profilbild jag har på facebook är tagen i Jennifer och Ulfs säng :P haha.

50. Är du för ung för att äga vinylskivor? Haha, vilken fråga. Ja, eftersom jag inte äger några så antar jag att jag är det :P











PROMENAD OCH PREMIÄR

Hade ställt klockan på nio imorse för att kliva upp och göra mig iordning för morgonpromenad med Jennifer. Men jag hann inte mer än att börja klä på mig så skrev hon ett sms att hennes ytterkläder låg i Ulfs bil, som står på hans jobb. Och med tanke på att det är -24 ute så vill man nog gärna kunna klä på sig lite :P Så vi sparar promenaden tills ikväll istället! En kvällspromenad istället för en morgonpromenad :)

Ohh btw! Ikväll har Erik och Mackans nya program 99 saker man måste göra innan man dör premiär, jag måste se det! :D Det börjar klockan 21.00 på 6an så alla vet. Det ändå som suger är att det samtidigt är Den hemliga miljonären på 5an, men jag får se det på kanal 5 play så det löser sig :)



BETNÉR PÅ CHINA

Nu ska jag och baby se på Betnér på China: Livets ord :) Och det tycker jag att ni också borde göra, tror det kommer vara riktigt bra! Magnus Betnér är ju så jävla klockren. Har laddat upp med popcorn och coca cola också! Gött! :D


BEAUTIFUL



Så jäkla fin. Jag typ dör varje gång jag hör den!

SÖNDAGSSLAPP

Godmorgon. Eller inte riktigt, varit vaken i en halvtimme ungefär :P Ligger i soffan och slökollar på tv, funderar på om jag kanske ska gå och göra mig en filtallrik så magen blir glad. Mja så får det bli! Sen ska jag slänga mig i soffan igen och slå igång en film med Sebastian och bara ta det lugnt. Det är ju faktiskt söndag, då får man vara lat och inte göra nånting!


ON THE ROAD

Sitter i bilen på väg till Åsele med Sebastian, Jennifer och Ulf :) Vi ska dit en sväng och kika på lillebror som har hockeycup mot Lycksele och Storuman. Vi ska dit och heja lite på honom :) Ska även träffa mamma en sväng innan vi åker hem också. Blir nog bra! Skriver ifrån mobilen så det får bli ett kort inlägg :p hujj!

FRIDAY

Skönt med helg! Fick värsta rycket imorse och vred musiken på högsta volym och började städa :P Dammsugigt och skurat hela lägenheten, sen tog jag även tag i disken också har jag burit ner lite kartonger och diverse ner i vårat förråd. Så nu är det rent och städat:)

Ikväll är vi bjudna på nachotallrik hos Jennifer och Ulf :) Så vi ska dit senare och ha lite fredagsmys, blir nog jätte trevligt! Ska ta och leta fram några andra kläder och hoppa in i duschen så man är fräsch och ready sen inför kvällen!



'


TRESOR CHOCO NOUGAT

Köpte Kellogs Tresor flingor med nougat i för nån dag sen, var lite skeptisk då jag såg dom i affären men kände att jag var tvungen att testa dom! Men dom var inte sådär jättegoda, men inte heller äckliga. Jag vet inte riktigt vad jag tyckte om dom.. Kanske inte något jag skulle välja att äta varje morgon.

Både jag och Sebastian sa det då vi såg dom, att såna där flingor är bara till för att bortskämda ungar ska äta frukost. Kampanjen med att få våra barn att proppa i sig socker redan vid frukostbordet når ibland oanade höjder, vilket vi tydligt kan se här :P Sockerbomb ↓




FIMPA SKITEN

Inatt innan jag somnade så slog det mig hur jäkla duktig jag är! Jag och Sebastian bestämde ju att vårat nyårslöfte skulle vara att sluta röka. Det var lite jobbigt i början, hände att jag gick iväg och tjuvtog några bloss ibland. Men idag kan jag inte ens minnas sist jag tog en cigarett. Jag känner mig inte alls sugen längre, plus att nu när man själv inte röker längre så känner jag så väl hur äckligt man/det luktar. Nefyfan, förstår inte att jag själv valt att dra in den där skiten i mina lungor! Men inte nu längre, och aldrig mer - and damn it feels good!


PINK


HAPPY VALENTINE

Idag är det inte vilken dag som helst, utan idag är det alla hjärtans dag! :) Sitter i soffan och är proppmätt, har just ätit middag. Sebastian hade gjort hamburgare och pommes, det var supergott! Han kan han ;) Ikväll hade Sebastian egentligen tänkt att träna men eftersom det är alla hjärtans dag så valde han att stanna hemma :) Så kvällen kommer spenderas med massa mys, massa gott och bra film! Låter som en bra plan tycker jag.. Japp, så får det bli!


KANELBULLAR

Oj vad klockan är mycket! Ska upp tidigt imorgonbitti, måste på bussen till Vännäs. Är inte taggad, men måste ju till skolan så har inte så mycket att välja på :P Men innan jag intar sängläge ska vi äta varma bullar och dricka kall mjölk! Mums :) BULLAR HERE I COME!


MJAAU

Sitter i Jennifer och Ulfs lägenhet och tar det lugnt, dom är i Paris sen i torsdags och kommer hem imorgon natt. Måste erkänna att jag är a little bit jealous på dom :P Paris är säkert jättefint! Jag vill också åka dit!! Vi är iaf här och tittar till katterna, ger dom mat och så. Tror nog att vi sover här inatt, så får katterna sällskap hela natten. Då blir dom glada, dom små liven! Jag får så dåligt samvete då jag lämnar dom :P Ne kanske man ska ta och börja göra sig iordning för att gå en promenad ner till centrum och handla någon middag och nått gott att ha tills ikväll (ofc!!). Har en hel del filmer som ligger på datorn och väntar på att bli sedda, så det lär ju bli någon film ikväll! Men nu kan jag inte skriva mer för nu ska jag klä mig.. usch jag är inte taggad. Är ju en sån jäkla bit att gå :P

.. kollade just ut ur fönstret, shit vad det snöar? Vafan är det här, jag som trodde våren var på väg. Jäkla skitvinter!

'
sötkissarna!


MAKES ME WANT TO DANCE


MYS

Godkväll. Sebastian står i duschen efter att ha varit och tränat thaiboxning, när han är klar så ska vi mysa ner oss i soffan och ladda upp med chips,dipp,popcorn,glass och en bra film :) Myspys!


PIGGARE

Nu är jag hemma från stan! Kom hem med ett nytt halsband, en ring, en sjal och en parfym! :) Och så gick vi och käkade på Mackan, det var gott, och trevligt om inte annat! Fick även min efterlängtade huvudvärkstablett som hjälpte otroligt. Känner mig mycket piggare och gladare än vad jag gjorde tidigare idag. Tack Jennifer som drog med mig ut!

Nu ska jag börja laga middag så maten är klar tills att Sebastian kommer hem från jobbet. Jag känner mig inte så ambitiös idag så det blir bara makaroner och köttbullar.


HUVUDVÄRK&ILLAMÅENDE

Mår typ fortfarande illa sen i lördags.. haha, så jävla illa. Fyfan vad alkohol kan göra med en, har typ inte ens känt mig som en människa de senaste dagarna. Men nu börjar jag komma tillbaka till mitt riktiga jag, tack och lov.

Ska snart ner på stan med Jennifer och kika lite. Har en sån jäkla huvudvärk, men förhoppningsvis mår jag bättre av lite frisk luft. Ska höra med Jennifer om hon kan ta med sig en huvudvärkstablett till mig, vi hade inga hemma upptäckte jag nyss. Måste ta och inhandla det! Blir ju tokig då jag måste sitta med huvudvärk och inte kan göra något åt det. Äh, gud vad jag babblar. Hej på er.



OH BABY BABY


"JAG SKA ALDRIG MER DRICKA"

Hade egentligen tänkt skriva igår om hur lördagen hos Jennifer&Ulf var, men jag var så jävla bakis så jag orkade inte ens starta datorn. Låg bara mest och tyckte synd om mig själv, men är huvudet dumt får kroppen lida! Och ändå vet jag om att jag har en tendens att bli väldigt dålig dagen efter.. Men inte tar man det lugnt för det. "Jag ska aldrig mer dricka" är något vi alla sagt och hört ett antal gånger, lättare sagt än gjort. Ne fyfan, blir ingen alkohol för min del på ett tag iallafall.

Iaf, så var lördagen jättetrevlig! God mat, trevligt sällskap och massor med skoj :)

LÖRDAG = ÖL

Sebastian är på bolaget och handlar lite inför kvällen. Vi har blivit bjudna på middag ikväll hemma hos Jennifer och Ulf så vi ska dit senare och käka gomat och dricka öl. Blir nog riktigt trevligt, spela lite spel och så :)

På tal om något helt annat, jag håller fan på att frysa ihjäl i den här lägenheten :P Ändå har vaktmästaren varit upp en gång och fixat/kollat på elementen, och enligt honom skulle det bli varmare inom kort men jag tycker det fortfarande är lika kallt här. Men men, förhoppningsvis kommer värmen igång snart!


TORSDAG

Har tvättat kläder hela dagen, tvättade iofs en massa igår också. Jag känner mig värsta duktig! :D Sebastian kom hem från jobbet klockan fyra idag, en timme tidigare än vad han brukar göra. Vi lagade mat tillsammans, det fick bli så lätt som korv och makaroner, men gott var det! :) Så nu sitter jag mest bara i soffan och tar det lugnt, medans Sebastian som är så duktig och hurtig har dragit på brasiliansk jujutsu för att träna lite :P Ne, kanske jag också skulle ha gjort någon nytta. Ta tag i matten kanske, har matteprov på måndag som jag måste plugga till. Japp, så får det bli! Matteboken here i come!


.


DOLLARSTORE

Nu är jag klar för att gå och möta upp Jennifer! Vi ska följas hem till henne, hämta bilen och dra en sväng på Dollarstore. Man hittar ändå mycket bra där! Kanske jag hittar något fint till lägenheten :) Det ser ut att vara rätt så härligt väder ute med :) Oj nu messade Jennifer att hon var på väg, dags att gå! Puss&hej!


WOHO, ÄNTLIGEN INTERNET

Hallådär, det var ett tag sen :) Fick inte internet förens idag, därför jag inte haft möjlighet att uppdatera något de senaste dagarna. Idag är det tredje dagen vi bor i våran nya lägenhet! Det känns jättebra och vi trivs som fisken i vattnet! :) Ska bara få upp det sista som står i kartonger och försöka få upp nå tavlor och gardiner så kommer det bli super! Men det får bli någon annan dag, har så galet ont i hela kroppen sen allt flyttande, bärande och städande :P Så ikväll ska vi bara ta det lugnt framför en bra film med glass och mys ♥ Ha det!