AVIS

Lagomt avundsjuk på storasyster som glassar på Hawaii just nu! Fyfan vad härligt dom ska ha det, badat med delfiner och allt. Åh, jag vill ocksååååå! En dag.. en vacker dag, DÅ! Då ska jag också åka utomlands och glassa som aldrig förr! Faktum är att jag aldrig satt min fot utanför Sverige. Illa, jag vet:p

 

 

 


LAGADE EN NY JÄTTEGOD MATRÄTT IGÅR







RESTEN AV BILDERNA



FUSKAR LITE MED BILDERNA

Vet att jag sa igår att jag skulle fota kläderna jag köpt, men så kom jag på att jag kunde ta bilderna från internet och lägga upp bara. Bilderna från internet blir mer rättvisa mot kläderna dessutom än om jag skulle fota dom själv. Tror jag? Fast jag såg nu att tröjan jag köpte på H.M inte fanns uppe på deras hemsida, så den får jag väl ta och fota ändå i guess. Likdant med strumbyxorna. Men jag tror nog jag gör det imorgon, klockan är så sent nu. Här är iallafall de andra jag köpte ↓

Också blev det en till likadan klänning
fast i svart :) Gillar dom jättemycket!


SHOPPINGTUR I UMEÅ

Imorse drog vi till Umeå för att shoppa lite, eller var väl mest jag som shoppade :P Hittade en klänning som jag gillade jätte mycket, så mycket att jag köpte två av den i olika färger. Också köpte jag en tshirt, strumbyxor, en oversiza tröja och en ny tubhalsduk. Behövde verkligen en ny! Så jag känner mig riktigt nöjd med dagens köp :)

Juste. Hihi. Vi var in på Guldfynd och kollade på ringar också, storlekar och sånt. Såg ett par som vi båda tyckte va fina med en gång dessutom. Jag får fjärilar i magen bara av tanken att vi kanske snart ska förlova oss.. Vi har pratat om det jättelänge. Well, we see what happends! :>

Btw, kommer upp bilder på det jag köpte imorgon:)

MYSPYS


GOTT, SNABBT OCH ENKELT


Just ätit kycklingfajitas och riktigt gott var det! m-m-mm! Utan tvekan
en av mina favoriträtter :) Och så himla enkelt att göra också.
Gott, snabbt och enkelt :D
Kan ju inte bli bättre!

YES YOU ARE


PIZZA

Vi (jag&sebastian) delade på en pizza tidigare idag, halva capricciosa och halva kebabpizza. Kan inte säga annat än att den var svingod! Ansia pizzeria är lätt bästa pizzerian i Lycksele, dom är fett trevliga där också. Sist vi åt där fick vi gratis bearnaisesås och den här gången fick vi två drickor gratis, utöver dom som ingick. Hur snällt är inte det? :) Tummen upp!




GE MIG TACK

Så jäkla snygga leggings! Blev helt kär när jag såg dom, jag bara måsteee ha dom!! Dock kostar dom 219kr.. lite dyrt för ett par leggings. Men dom var ju så sjukt snygga, så det är fanimej nästan värt det! Beställa eller inte beställa?:)


JULFRISYR



En frisyr som Jennifer gjorde på mig en julafton för några år sen, var nog så länge sen som 2006 typ? Nått sånt. På den tiden hade jag lite grönt i håret som man kan se lite i luggen:b Gillade frisyren starkt iallafall!

NY KATEGORI

Gjort en ny kategori idag, "Hår" heter den. Där kommer jag lägga upp olika bilder som har med hår att göra, bilder på frisyrer, klippningar osv som Jennifer (min storasyster) har gjort. Precis som jag gör med kategorin naglar:) Kul med en ny kategori!

INATT SKA JAG SOVA SOM EN GUD

Söndag. Ligger och kollar på tv som vanligt. Ni måste tro att jag inte gör annat än att ligga och kolla på tv :P Skriver typ alltid att jag gör det, haha! Men då kan jag ju passa på att informera er om att så är det inte riktigt :> Idag var vi och hämtade sängen i Vännäs, och den passar hur bra som helst in i vårat sovrum :) Tror jag ska ta och köpa nattduksborden som hör till sen då vi har råd! Kommer bli jättebra!

Nu ska jag göra mig redo för sängen. Testade ligga i den tvärt då vi hade monterat upp den, och den var riiiiktigt skön så jag ser fram emot nattens sömn.

Well, godnatt mina vänner.



NATTINLÄGG

Godkväll på er. Klockan är nån minut strax efter tolv, Sebastian har somnat bredvid mig här i soffan. Han är så fin! Min tröttis ♥ Jag ska väl snart ta och lägga mig jag också, men först ska jag ta fram chips och dipp och unna mig lite gott! Blev som tvärsugen :P Mmm, vi har tzatzikidipp dessutom! Brukar annars alltid äta ranch, gott med nått nytt känner jag!

Imorgon åker vi och hämtar våran nya säng! åh vad jag längtar tills vi monterat upp den i sovrummet :) Kommer bli så fint! NUchips&dipp! SEN → sängen!

SNYGG TISHA

Åhjuste! Jag glömde ju att visa två tshirtar jag också hittat! Ska kolla efter dom när vi drar till Umeå. Om jag hittar nån av dom så blir det att slå till med en gång! Jag tycker dom är ascoola båda två :) Verkligen jessicatröjor! Aj lajk it! Dom finns på Gina tricot.


MALMSÄNG

Woho vad jag är glad! Vi har hittat en malmsäng på blocket för 800kr, som dessutom finns i Vännäs! Fattar ni hur länge jag har velat ha en malmsäng, och hur länge jag har letat efter en! Vi ringde såklart på en gång till killen som ägde den, så nu är den vår! Vi ska åka och hämta den imorgon :) fan vad najs!!


FETT COOLT MED DANS JU




Kollar på So you think you can dance, älskar att kolla på dans när det är som bäst! Så jävla coolt ju! Kom och tänka på ett klipp som jag måste dela med mig av föressten, då Tadd och Jordan dansar en skitfin dans. Det känns som att dom dansar en känsla, eller alltså.. Jag tänker att dom dansar typ ångest, rädsla eller nått sånt, you get it. Haha, jag är sämst på att förklara. Anyway, galet fet dans!

Check it out :) ↑

ÄLSKADE HELG

Kom precis hem från jobbet. Dagen har gått fort idag känns det som, iofs känns det som att hela den här veckan har gått fort. Och tacka för det! Annars brukar veckorna kännas jättelånga och dryga. Nu ska jag bara njuta av att det är helg och känna lugnet :) la la lalaaa, jag älskar helg! ♥ Det bästa med helg är att man får sova hur länge man vill, är ju bara så underbart! Ellerhur?! Så du är mycket välkommen du fina helg :) Som jag har längtat!

Kanske klippa lugg igen? Hm. Jätte osäker. Vad tycker ni?

VILL HA!

Satt och klickade runt lite på internet igår, hittade en del snygga kläder som jag bara måste ha! Bland annat dom här fyra plaggen :) Gillade alla jättemycket! Åhh, vad jag vill ha dom! Blir nog att försöka ta sig till Umeå den 25e då jag får lön och handla lite! Har jag tur kanske jag hittar nått av de jag tittat på :)

Jag är på shoppinghumör! Det var typ hundra år sen jag köpte något känns det som.. haha, fast det var det inte nu när jag tänker efter :P Men ändå. Man känner sig så glad och nöjd då man köpt något som man trivs i! Så nått nytt blir det den 25e iallafall :D Det förtjänar jag! .. varför vet jag inte riktigt, men vi säger så bara, det känns bättre så :P haha.

NYDUSCHAD

Stått i duschen typ hur länge som helst, och gud vad skönt det var. Känner mig genast mycket fräschare! Blir snart att göra sig i ordning för sängen, så man orkar ta sig upp och jobba imorgonbitti. Oj det är fan torsdag imorgon va? Damn vad fort den här veckan har gått känns det som. Vad härligt! Då är det ju helg snart! :) Jaja. Nu blir det tv, sen sängen! puss&kram.


SO YOU THINK YOU CAN DANCE

Måste bara lägga upp det här klippet då
Clarice och Jess dansar! Hur bra som helst!


I ♥ HELG

Sitter framför Jennifer&Ulfs feta projektor och kollar på tv. Vi ska ju ta hand om katterna nu så vi tänkte att då kan vi lika gärna sova här. Här har vi ju diskmaskin, projektor, tv i sovrummet osv :) Så det är ba najs! Känns iallafall ruggigt skönt att det är helg måste jag säga! Fast det är väl inget ovanligt, det gör de ju alltid :P haha.

Har köpt chips och dipp som vi ska svulla ikväll framför nån film, har nån ny animerad på datorn tror jag. Mars needs moms hette den om jag inte är helt ute och snurrar? Anyway, nu laddar vi upp för fredagsmys! PUSS :*



GODKVÄLL, JAG HAR EN FIN VÄN

Nu har Jennifer och Ulf åkt utomlands! Gud vad avundsjuk jag är på dom, dom ska vara iväg EN MÅNAD! Fatta vad lyx. Dom ska dessutom besöka dom fetaste ställena också.. typ Las vegas, Hawaii och allt va det nu var. Så nu är vi kattägare i en månad :p Vi ska ta hand om lilla Kotten och Kiiwi då dom är borta, så dom överlever dom små liven.

Mja.. vad mer.. hade inte så mycket att komma med ikväll. Kan ju iofs nämna för er hur mycket jag saknar Marina, och hur gärna jag skulle vilja träffa henne och hitta på något! Alldeles för länge sen nu tycker jag. Jag kan ärligt talat säga att hon är den absolut bästa vän jag har, min bästis :> Fina Marina! - hihi det rimmar!



I HAVE ALREADY FOUND ONE

Sebastian<3


INTE PIGG

Blev inge hard work idag. Vaknade imorse och kände mig inte så pigg men bestämde mig för att dra iväg till jobbet ändå. Tänkte att jag måste ju försöka iaf, kanske blir piggare om jag bara sätter igång med nånting. Men icke sa nicke, efter en liten stund var det bara att springa på toan och kräkas. Usch! Så Sebastian fick köra hem mig, gick och la mig i sängen såfort jag kom innanför dörren och sov fram tills nu då sebbe kom hem på lunch. Känner mig lite piggare nu.. ska försöka få i mig något att äta också. Vet inte om jag är sjuk eller om det bara är magen som knasar, den har ju en tendens att göra det ibland.

Så nu ska jag göra iordning nånting att äta, mysa ner mig under filten och slå på en film som jag laddade hem igår. Trust heter den, den verkar galet bra! Verkar vara en typisk jessicafilm :P Pappa som tipsade mig btw! Ah men vi hörs, hej.


MAMMAS MAT <3

Det var en riktigt god och trevlig middag med familjen! Och precis som jag trodde så hade mamma gjort klyftpotatis och kycklinggryta :) Mammas mat klår allt! Nu är vi hemma i lycksele igen, blir tv en stund nu och sen sängen så man är pigg imorgonbitti då man ska jobba. Hard work work!


MIDDAG HEMMA I ÅSELE

Nu börjar helgen lida mot sitt slut.. tycker alltid att det känns som att helgerna bara flyger förbi. Så imorgon är det back to work och slut på slappandet!

Idag ska vi hem till Åsele en sväng. Jennifer och Ulf åker ju utomlands om några dagar och blir borta i typ en månad eller va det nu var, så vi ska dit och ha en liten "familje-hejdå-middag" eller vad man nu vill kalla det haha :) Tror dessutom det skulle bli så smarrigt som klyftpotatis och kycklinggryta! mmm! Nu måste jag gå och klä mig. Hej på er!

HÄR HÄNDER DET INTE MYCKET

Inte gjort ett skit idag typ.. legat i soffan, varit hundvakt, ätit mat, legat lite till i soffan and so on. Jo vi var även på ICA en sväng och köpte oss en påse lösvikt :) Så nu ska jag mysa ner mig i filten, ta fram påsen och svulla godis framför tv:n och bara fortsätta göra så lite som möjligt :P


VAD SKA MAN HITTA PÅ EN LÖRDAG SOM DENNA DÅ?

Godmorgon på er! Sovit hur bra som helst inatt, jag älskar verkligen helgerna då man kan få sova ut på morgonen! Kan ju inte finnas något härligare :) Klev upp då klockan var kring 12 ungefär, Sebastian däremot ligger fortfarande och sover :P Men jag ska väcka han när som helst, man kan ju inte sova bort hela dagen :D Plus att vi ska bort till Ucas snart och gå ut med han också.

Hm jag undrar vad man ska hitta på idag? Är ju ändå lördag, då vill man ju som nästan hitta på något känns det som. Inte bara ligga inne och luffa.. :P Ne hörrni, väcka sebbe, ut och gå med ucas och sen klura ut vad tusan man kan hitta på. Annars får jag väl helt enkelt vänta och se vad kvällen har att bjuda på :)


bjuder på en gammbild sen gymnasiet på tina,marina och jag :)

HELG

YEY! Fan vad skönt att det är fredag, ska sova ut som en gris imorgonbitti :P haha. Ligger i soffan och kollar på So you think you can dance, vi ska snart dra på affären och handla lite. Kvällen blir nog bara lugn som vanligt, kika på nån bra film eller om det kanske går något bra på tv. Imorgon ska vi vara hundvakt åt Ucas medans Jennifer och Ulf drar till Vännäs för att hälsa på Sara och Mattias. Kommer nog gå bra :) Aja, affären nästa!


PURPLE


EN NERKÖRD JANICE OCH GOD MAT

En lugn kväll bara. Ligger i soffan och småtittar lite på Celebrity rehab with Dr Drew, brukar vanligtvis inte kolla på det men så såg jag att Janice Dickinson var med! :o Var bara tvungen att stanna att stanna upp och kika lite. Hon som var med i juryn i top model ni vet? Anyway, fan vad hon har kört ner sig! Tror inte hon mår så bra .. hon ser ju fan läskig ut! Stackarn. Juste! Från det ena till det andra, vi blev bjudna på käk idag på Ibbes pizzeria, var himla gott! Tack Jennifer&Ulf!:)





GRÅT INTE

Du kliver upp på morgonen
och din dag blir förstörd
för att du inte kan välja
vilken av dina 30 tröjor du ska ha
och på Moskvas gator
fryser en 14 årig flicka ihjäl
för att hon inte har
en enda tröja

du går till skolan
och klagar
och tycker synd om dig själv
för alla läxor du fått
och i Indien gråter
en 10 årig pojke
för att han aldrig
kommer få börja skolan

du går till matsalen på lunch
och påpekar den äckliga maten
sedan slänger du i stort sett allt du har på tallriken
och i Sudan
dör en 2 årig flicka
av grav undernäring
och vätskebrist

du kommer hem
och förbannar din mamma
för att du måste hjälpa till
att plocka ur diskmaskinen
och i Somalia
blir en 8 årig pojke slagen
för att han somnade
efter 10 timmars arbete i hemmet

och din kväll blir förstörd
för att du upptäckte
en finne på hakan
och en i pannan
och i Kambodja
dör en 11 årig flicka
och hennes lillasyster
i långt gången Aids

gråt inte
över flickorna som dör
över pojkarna som inte överlever
för tårar räddar inga liv
res dig upp och förändra
för en insikt

PUSSAR I SOLEN


INTERNEEET <3

Woho! Vi har fixat mitt internet :D Sebastian kom på att vi hade en till internetsladd så vi tog bara den och satte i routern så nu har jag också internet! Synd bara att han kom på det typ fem dagar efteråt, som jag suttit och klagat och svurit över att det inte har funkat :P Också har det funnits en sladd hela tiden! haha.. do'h. Men nu funkar det iaf!

Vi drog trots allt ut i lördags, även fast jag inte var så pigg. Men det gick bra, piggnade till litegrann. Jag, Sebastian, Jennifer och Ulf packade en ryggsäck med massa god frukt, kex, vin, chips osv också tog vi med oss några filtar och drog in till stan och satte oss på en gräsmatta i slänten och kollade på allt folk och bara hade det trevligt :) Var en hel del drag ute! Men jag höll mig ifrån att dricka, tog en öl när vi satt där och kände efter halva att jag inte pallade alkohol, så jag gav den till Sebastian och drack drickyougurt istället! :> funkade lika bra!