MAT, TRÄNING OCH AF

Tjo peepz! Vad har ni för er ikväll? Själv gör jag inte mycket alls, precis ätit världens godaste korvstoganoff som Thomas hade slängt ihop. Mätt som sjutton blev jag! Har seriöst börjat äta som en häst :o Vilket i och för sig inte alls är dåligt, har gått upp tre kilo sen jag flyttade hit. Ett riktigt stort plus då jag verkligen kämpar för att gå upp lite i vikt. Så alla kilon tackas och tas emot med ett stort leende :D Men jag är fortfarande chockad över mig själv, som får i mig så galet mycket mat. Äter typ trippla portioner mot vad jag gjorde förut :P
 
Snart blir det att sätta igång och träna också. Jag och Milla ska köra stenhårt! Och då tränar jag såklart inte för att gå ner i vikt/bli smal utan för att bygga muskler, bli fit och hälsosam! Blir nog skitbra i slutändan, äta mycket och träna mycket!
 
Från det ena till det andra. Idag hade jag mitt första möte på arbetsförmedlingen, det gick bra. Mitt första intryck av min handledare var väldigt bra, vilket kändes skönt. Ska träffa henne igen den 29e augusti. Så nu jäklar blir det till att söka jobb! Vore så skönt om man lyckades få något att göra på dagarna, sen att få lön vore ju awesome också! Så man kan unna sig något lite då och då :) Ne nu ska jag sluta babbla. Tjarå! :3
 
 
 

MINIGOLF UPDATE

Okej. Minigolfen kanske inte gick som planerat. Kaxig som jag var så skulle jag ju spöa skiten ur alla men icke sa nicke! Jag kom näst sist.. haha. Dock hade Robban bara ett poäng mer än mig så vi kom nästan på delad plats kan man ju säga ;) Hur som helst så var det väldigt kul! Tog även lite bilder som jag tänkte dela med mig av. Tack för för den trevliga stunden Milla, Robban, Thomas och Joel :) Nu ska jag sätta mig och kolla på film och äta gorbys! yummiie!! Pusshej.
 

KÄK OCH MINIGOLF

 
Såja! Nu har jag duschat, fått på mig kläder och lite smink. Även hunnit ner på ICA och handlat lite.
Ska väl ta och göra något att käka snart så magen blir glad, känner att den börjar protestera lite.
Senare Ikväll blir det minigolf med det trevliga folket, ska spöa skiten ur dom alla! ;) c'mon bitches!

FILMER OCH SERIER

Hejsvejs :) Då var det ny vecka. Solen skiner och allt flyter på som det ska. Igår hade jag och tjejerna en filmdag, tror inte vi gjorde annat än att se på film hela dagen och kvällen. Det var mysigt! Började även se serien Pretty little liars, har sett reklamen på det på tv men aldrig riktigt varit intresserad av att se det. Men så såg jag första avsnittet igår och oj så spännande det var! Så det är något jag kommer fortsätta följa skulle jag gissa på.
 
Skulle vilja ha fler serier att följa, så om det är någon där ute som har några tips på bra serier så tipsa mer än gärna! Även filmtips tackas och tas emot :) Ne, nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite så man blir människa igen. Vi hörs!
 

TJEJFEST

Godkväll! Igår hade vi tjejfest, det var himla skoj. Träffade nya härliga människor, spelade spel, drack gott och skrattade mycket :) Vi hade en liten förfest hemma hos Milla och senare på kvällen drog vi ut på Statt för att dansa röven av oss! Vilket man lugnt kan säga att vi gjorde, jäklar så vi dansade! :D En riktig kanonkväll kort sagt! Sen blev det självklart fyllekäk innan vi vandrade hemåt, gick till Liljas och köpte en hamburgetallrik, satt precis där det skulle! :>
 
Well. Tack tjejer för en rolig kväll, det får vi ta och göra om tycker jag :)
 

FYLLEMACKA

Hahaha. Här är en bild på den omtalade fyllemackan jag åt igår! yummi..... ;)
 

SALA FESTIVAL OCH KIKA PÅ LÄGENHET

Godmorgon! Idag är jag uppe med tuppen, för ovanlighetens skull. Länge sen jag klev upp såhär tidigt. Men jag och Anna ska iväg och kika på en lägenhet klockan tio så där har ni anledningen, i vanliga fall hade jag legat och snarkat som en gris vid den här tiden :P Igår satte Sala festivalen igång, vi var ett litet gäng som var här hemma hos Milla och förfestade sen drog vi ut på stan och fortsatte röjja :) Blev kanske en eller två öl för mycket där på slutet men jäklar så kul vi hade! Ska nog försöka ta det lite lugnare ikväll. Fast jag har en tendens att inte kunna ta det så lugnt, även fast jag intalar mig själv att göra det så slutar det aldrig så.. haha. Men man lever ju bara en gång! Eller hur?! :D
 
Oh, btw! Fan vad gott det är att käka på fyllan. Fyllekäk måste vara det bästa käket! Igår när vi kom hem hade vi lite tomt i kylen men jag tog det som fanns och det slutade med att jag åt mackor med potatissallad och chips(!??) på. Godaste mackan jag ätit någonsin! Undra om jag skulle tycka så idag om jag åt en nu.. tveksam. Haha. Ne hörrni nu ska jag göra mig redo för lägenhetsvisning! Ha det awesome, för det ska jag ha! PUSS
 
 
 

TAR UPP BLOGGANDET IGEN

Hej mina fina! Det var inte igår. Har inte brytt mig om bloggen på någon månad. Men nu har jag tänkt försöka ta upp mitt bloggande igen :)  Har hänt en del sen sist. Har bland annat blivit singel, vi skildes som vänner och det känns skönt. Det var tre underbara år men på slutet gled vi ifrån varandra och tillslut umgicks vi bara som vänner kändes det som. Hur som helst kommer det vara en tid i mitt liv som jag aldrig kommer ångra. Jag önskar honom all lycka i framtiden!
 
Med vårt uppbrott fördes det med en hel del förändringar. Har flyttat från Örebro till Sala. Trivs som fisken i vattnet här och ångrar inte en sekund att jag valde Sala av alla ställen. Kanon ställe med awesome folk! Bor för tillfälligt hemma hos min kusin Camilla och hennes pojkvän Tomas men söker eget för fullt. Förhoppningsvis har jag snart egen lägenhet!
*håller tummarna*
 
Min syster har även gift sig, hur fint som helst var det. Och jag fick äran att vara tärna :) Är så glad för hennes och Ulf skull, dom är som gjorda för varandra. Och med ett bröllop så kommer ju självklart en möhippa. Möhippan var hur kul som helst! Kommer lägga upp lite bilder från både bröllopet och möhippan någon dag framöver när jag har tid.
 
Ja det finns egentligen hur mycket som helst att skriva om, har som sagt hänt en hel del men orkar inte skriva ner allt. Jag mår bra och livet flyter på! Nu hoppas vi på att bloggandet kanske blir bättre än var det varit, jag lovar att jag ska göra mitt bästa :) Puss på er!