YUMMI IN MY TUMMY


NEW SHOES!

Idag kom dom! Mina fiiiina nya skor :) Dock var dom liiite stora kring hälen,
ändå beställde jag storlek 35.. Aja, får lösa det med nått litet sko inlägg ^____^

COMPUTER ON FIRE!

Kändes som vi hade lite änglavakt inatt. Jag och Sebastian hade gått och lagt oss för att sova, precis innan jag faller in i sömn så känner jag hur det luktar bränt. Ställer mig upp yrvaken och försöker hitta lampan i mörkret så jag kan se nånting. Får upp Sebastian och vi försöker i panik hitta vad det är som luktar bränt. Tillslut hör vi hur det knastrar till i datorn, springer dit och ser att det brinner i den. Jag har nog aldrig varit så panikslagen som jag var då, trodde verkligen att det skulle fortsätta ta eld i skrivbordet eller något.

Men det löste sig tillslut, efter några kastruller vatten över datorn och en massa illa luktande rök i hela lägenheten så slocknade det. Tänk om det här hade hänt mitt i natten då vi redan hade somnat? Eller om det hade hänt nångång då ingen av oss var hemma förutom lilla Skorpan? Nä usch. Hädanefter blir det alltid att stänga av datorer!

SNART MINA!

IIHHHH! Om några dagar är jag stolt ägare

till den här skönheten! #Lyckligtjej ♥


HEJDÅ NORRLAND

Hej mina vänner. Nu sitter jag på tåget på väg tillbaka till Askersund. Taggar inte elva timmar på tåg, tack och lov att jag har datorn med mig och massa bra film :) Min vistelse hemma i Norrland har varit trevligt. Hann med att träffa familjen och fira mamma på morsdag. Hann även med att träffa min barndomskompis Angelica som jag säkert inte träffat på över 1½ år. Vi gick ut och lunchade tillsammans och hade en hel del att prata om :) Himla kul! Sen var jag även till Vännäs och träffade min fina Marina och hennes pojkvän Robin. Har alltid lika kul när jag är med den tjejen! Hon är bra underbar hon! :) ♥ Vi var upp på Liljaskolan och träffade våra gamla lärare, det uppskattades kan jag lova! Gud vad chockade och glada dom blev över lite besök :)

Klockan nio imorgonbitti får jag äntligen krama min kissekatt igen! SOM JAG HAR SAKNAT HONOM! Helt crazy vad man kan sakna en katt. Tror nästan jag kommer gråta när jag får se han igen, utan att överdriva :P Well well. Nu ska jag sätta igång någon skön rulle och äta chips!

Hejdå Norrland, see you soon!!