BILDEN SOM KATY VILL GLÖMMA :P

Läste just lite på Aftonbladet och hittade den här roliga artikeln;

"När Katy Perry träffade maken Russel Brand, skrev hon hiten ”Teenage Dream” med textraden ”Du tycker att jag är vacker utan smink”. Det tyckte han också, så pass att han publicerade en bild på henne osminkad på sin Twitter. Det skulle han inte ha gjort. Tydligen ville hon inte att han skulle dela den naturliga bilden med hela världen – och den togs snabbt bort igen.

 

Här intill är bilden Katy Perry inte vill att du ska se. Minuter efter att Russel Brand publicerat den osminkade sanningen plockades den bort från hans Twitter. Enligt Daily Star efter ett tydligt ultimatum från hustrun. Men då var det för sent. Nu sprids den på bloggar och i tidningar världen över. Många av hans 1,7 miljoner fans hann se och publicera bilden vidare. Brittisk press var också snabb med att plocka upp den osminkade sanningen.

– Nu har det spårat ur. Stjärnkulturen och kändisarna har länge skapat ett osunt ideal för hur man ska vara och hur man ska se ut. Självklart måste de göra något åt det nu. Det är inte mer än rätt att stjärnkändisarna ställer saker och ting till rätta och visar upp sitt rätta jag, säger trendanalytikern och skönhetsexperten Cay Bond."

Kommentarer
Postat av: Jennifer

äh vadå, lika troligt som att du eller jag skulle göra det ;)

2011-01-06 @ 20:25:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback