THE NAKED TRUTH

Vi är vana vid att se kändisarna välfriserade och välsminkade. Det sminkas, pillas, vaxas, slingas och klipps, allt för att få våra stjärnor att gnistra. Men då och då så vågar sig stjärnorna ut på gatorna utan spackel. Här är några bildbevis på att kändisarna faktiskt ser ut som oss "vanliga" människor utan smink och/eller retuschering.


Courtney Cox


Cameron Diaz


Christina Ricci


Kelly Osbourne


Avril Lavinge


Eva Longoria


Tyra Banks


Jennifer Lopez


Katherine Heigl


Pamela Andersson


Lady Gaga


Christina Aguilera


Beyonze Knowles


Kate Hudson


Madonna


Och sist men inte minst så måste jag bara lägga upp en bild på våran allas älskade Kissie (pff,eller hur var det nu igen?!:p) Hon är fan ful vare sig hon har smink eller inte. Och vafan har hon gjort med läpparna? Tycker hon seriöst att det ser bra ut?? haha.. ne inte najs!


(klicka på för att se större)




FAN VAD NAJS

Tanken var ju att jag egentligen skulle åka hem till Vännäs ikväll eftersom jag har skola imorgonbitti. Men så ringde jag min lärare och hon sa att jag inte behövde komma på lektionen imorgon utan hon kunde maila de vi ska göra så slipper jag komma dit, wey! Då blir de att åka imorgon istället :) Vilket betyder att jag får sova ännu en natt tillsammans med min finaste <3 Det gillaarrrr vi!
jag har världens bästa pojkvän :*


LESS

Så jävla typiskt liljaskolan säger jag bara. Skulle ju ha lektion klockan 13.45 enligt mitt schema, och jag var hur otaggad som helst egentligen på att gå upp dit men jag tog mig i kragen och gick dit ändå. Men så när jag kommer upp så är det helt tomt på hela BF, ingen lärare nånstans och inga elever. Gick runt och letade lite men det var heelt tomt överallt, ringde en lärare och frågade vars alla var och då säger hon att alla lärare har nå jävla skolmöte och de var ingen lektion. Blev fett less och fick vandra hem igen.. Jag förstår inte varför dom aldrig kan meddela sånt i tid så man vet!? Dom kunde väl ha sagt de till mig då jag var där igår, men ne tydligen inte. Aja, nu ska jag inte gnälla mer. Slipper ju iallafall lektionen, får väl vara glad för det.

Har bestämt mig för att åka till Åsele ikväll iallafall, ska försöka hinna plocka undan lite i lägenheten innan jag drar så det inte ser allt förjävligt ut när jag kommer hem igen. Finns inge tråkigare än att komma hem till en stökig lägenhet.

FÖRSOV MIG;/

Kuuul, jag har försovit mig:( Jag vaknade imorse typ klockan sju då klockan ringde, startade teven och kollade på Vakna med the voice och kände mig hyffsat pigg (trodde jag ja).. men såklart så somnar jag om :o jävla skit!! Vaknar klockan halv 10 och får världens panik! Inte mycket att göra åt saken, missade historian imorse som jag egentligen behövde gå på:/ menmen. Börjar inte nästa lektion förren kvart i två och den ska jag bannemej på!

Kanske åker till Åsele idag förresten, är ju ledig imorgon så:) Får se hur jag gör. Ne nu måste jag klä på mig och få i mig nån frukost så det händer nånting här!

SÅ VAR DET MÅNDAG

Jahapp då var helgen över. Som ni kanske märkt så är jag urusel på att uppdatera på helgerna, men jag har inte tid att blogga då.. Har så mycket annat för mig, plus att nu ses ju jag och Sebastian bara på helgerna så har inte riktigt tid känner jag, vill umågs med han så mycket som möjligt. Så jag tänkte skriva lite kort nu om hur min helg såg ut :)

I fredags var vi hemma och drack lite öl, åt chips och tog de bara jävligt lugnt. På lördagen så fyllde min morfar år och vi (hela familjen) var bjudna på middag på wärdshuset, där vi åt en jätte fin trerätters middag. Åhh, till efterrätt fick vi peach melba vilket var riktigt mumsigt! För ni som inte vet vad det är, så är det glass med persika, hallon, grädde och vaniljstång :) Det var iallfall en riktig fin middag med trevligt sällskap! På söndag var det loppis på folkets hus, och det var en riktig stress ska ja säga er att packa, ställa iordning och få upp allt i tid osv. Men det gick bra och vi lyckades få bort en hel del faktiskt! Storasyster lyckades sälja för 2000kr :o helt sick. Jag tjänade väl inte ihop lika mycket men, fick mig lite kosing iaf! :P Ja, så såg typ min helg ut.

Och nu är det Måndag igen, ny vecka.. suck. Jobbigt med skola! Längtar redan tills det blir helg igen. Jaja.. ikväll ska jag underhålla mig med massa tv och chips&dipp (som vanligt). Bjuder på lite bilder sen middagen i Lördags innan jag drar mig härifrån.

Sebastian,jag,Henrik,mamma,morfar,mormor,storebror,storasyster och Ulf :)


Den goda efterrätten peach melba



BRA DAG!

Wohoooo, idag är en bra dag! För det första så är det HELG(!!!:D) för det andra får jag pengar vilket är jävligt najs, plus att jag ska hem till Åsele ikväll och få vara med finaste Sebastian och familjen, kan det bli bättre?? Juste, idag har vi även varit tillsammans i 1 år och 8 månader <3 Anyway, idag när jag gick hem från skolan så höll jag typ på dö av hunger.. och när jag gick förbi ICA så såg jag att dom sålde parisare där för bara 10kronor, så jag slog till och köpte mig en! Gott vare och de satt verkligen där det skulle!

Nu ska jag börja packa och fixa så allt är klart till halv 5 då min buss går. Men innan jag går härifrån så ska jag bjuda på ett galet skönt klipp med Soran ismail där han pratar lite om SD och Jimmie Åkesson, vårt riksmongo nummer 1 ;) haha, han är bra skön asså!


jag blir tokig!

Facebook är heeelt cp för tillfället och laggar som satan.. Varit så i typ en timme nu, närfan ska det gå till sig??! Känner mig helt handikappad utan facebook.. är helt ensam i lägenheten, ingen att prata med, bara skit på tv och jag surfar ju typ inte på nån annan sida, så jag vettefan vad jag ska göra? Har tillochmed loggat in på apberget för att inte facebook fungerar, men hur kul är apberget.. orkar inte! Har verkligen ingenting att göra på datorn om inte facebook funkar (förutom att skriva ett inlägg här,men sen då?) :s
PLEASE FACEBOOK START WORKINGGGG!!

piggare

Just käkat och känner mig genast mycket piggare när jag fick i mig lite mat. Nu är det bara att vänta på att klockan ska bli sju för då börjar Biggest loser! Inte många kvar nu, så snart är det final! Spännande:) Sen klockan åtta blir det Idol. På tal om Biggest loser, svenska Biggest loser suger! Jag var typ fett taggad på att dom skulle börja med det i Sverige men dom avsnitt jag har sett har inte varit bra.. Riktiga Biggest loser är sååå mycket bättre! ÅHH, nu när vi lix snackar tvprogram så ska ja upplysa om att Top model börjar igen den 4 oktober!!! :D Så jävla kung, har längtat och väntat på att en ny säsong ska börja! Är värsta topmodel torsken :p haha.. illa.

Imorgon har jag bara bild och samhällskunskap sen slutar jag och då drar jag till Åsele :) Ska börja med en ny grej på bilden btw, taggaarrr! Mjaaa.. annars händer det inte så mycket, bara softa hemma och svulla chips och dipp! hoho,vad ovanligt ^^ Såg förresten på teven nu att filmen Dumma mej har premiär den 1 oktober, jag vill se den! Lägger upp en trailer för er som inte vet vad det är för film:) Tror den kan vara rolig!




godmorgon

Gäsp.. Nu är jag i vännäs efter två timmars bussresa. Trött somfan! Orkar inte skriva något just nu så jag drar en snabb lista bara.

+ såg Lovely bones igår, den var asbra!!
+ pengar imorgon
+ helg imorgon
- hungrig
- vädret

Uppdaterar bättre sen då jag är piggare. Hej!



En trött jessica på bussen.


in åsele!

Ja då var det Onsdag. Sitter i Åsele och bara tar det lugnt, kom ur duschen för ett tag sen. Hade ju egentligen tänkt åka till Vännäs ikväll eftersom jag har skola imorgon, men jag tror fan jag stannar över natten och tar 07.00 bussen imorgonbitti istället. Då får jag sova en natt till med finaste! :) Igår åt jag och Sebastian på timmergrillen, det var gott! Sen såg vi på "I skuggan av värmen", faktiskt en väldigt bra film tyckte jag.. kanske lite seg, men den var väldigt rörande. Värd att se iallafall! Ikväll ska vi förhoppningsvis se Lovely bones :))) HOPPAS! Är råtaggad på att se den!

Aja.. Nu ska jag gå och värma mig en pizza i mickron och kolla
på Extreme home makeover, sen Tyra Banks show!


Bjuder på en skön låt med Martin jondo! Lyssna och njut.


happyyyy:D

Jävligt slapp dag idag, hade bara historia sen slutade jag :) Upptäckte på mitt schema också att jag bara har två lektioner imorgon, pedagogiskt ledarskap som jag inte behöver gå på eftersom jag ska få göra ett enda stort prov i hela kursen också har jag arbetssätt&lärande med ettorna men de ska ha prov och det ska inte jag.. så på den lektionen behöver jag inte komma heller.. jag är i stort sett ledig imorgon :o Och varje onsdag är jag ledig, vilket betyder att jag är ledig i två dagar!! Tror inte jag orkar sitta i Vännäs i två dagar utan skola, kommer bara sitta inne i lägenheten och ha fett tråkigt så jag drar nog till Åsele ikväll och träffar familjen och Sebastian :D wiee! Fan vad skönt med två dagar ledigt plus att jag får träffa baby redan idag istället för på fredag! hihi

Kanske man skulle ta och börja packa lite mer inför loppisen.. så kan jag ta med lite nu på bussen då jag åker. Har ju så jäkla mycket jag vill få bort, hur ska jag få med mig allt till åsele är ju frågan? haha, äsch de löser sig nog. Jag får packa smart helt enkelt! Gud vilket ointressant inlägg haha... ;9 Hejdåå!



Lägger upp en fet låt med en jävligt skön/bra video!
Kolla hur klockren den är bara!



FUCK SD!!

Är bokstavligen förbannad nu! SD har inget att göra i riksdagen! Vad äre för land vi lever i? Tragiskt att det finns dom som lägger sin röst på på ett rasistiskt parti som SD, att det finns dem som är så okunniga över detta parti's ideologi. Att svenska folket väljer att släppa in ett främlingsfientligt parti i riksdagen är helt obegripligt för mig att förstå..

Usch på sverigedemokraterna, usch på alla dessa rasister som bor omkring mig.
Vet inte vad jag ska säga.. fan vad skämmigt att vara svensk idag. Skamligt..

Ne usch.. nu måste jag till skolan. Hejsvejs!

seg dag

Nu har Sebastian åkt :( Känns lika tomt här som det gjorde sist då han åkte..
men vi ses ju om fem dagar! GE MIG FREDAG NUUU <3

Kommer inte hända mycket ikväll, ska bara ta det lugnt och se på tv och luffa framför datorn. Var nån film klockan nio ikväll på 5an såg jag, var typ en romantisk komedi som hette Matte söker husse. Kanske ser den om jag inte hittar något bättre att se på.. klockan 8 är det iallafall Ensam mamma söker och det ska ja se! :) Juste, jag hörde att de upptäckt att en av killarna som är med i ensam mamma söker tydligen har misshandel och sexbrott mot barn i sitt register???! Helt sjukt. Jag undrar vem av alla det är :s

Ne, nu ska jag fortsätta sakna Sebastian och kanske göra mig något att käka? åhjusteee, jag har fan en såndär låda från findus som man bara värmer upp :D "Thai red curry" heter den, undra om den är god? :D Ska fan värma den nu! Blev som tvärhungrig. Tjaråå!






 

19 september!

Det är fan fint väder ute ser det ut som! woho:) ba hoppas! Just duschat och klätt mig, sitter nu och lyssnar på skön musik med kultiration! Fett bra grupp måste jag säga, har hört rykten om att dom ska uppträda i Umeå snart????! Måste ta reda på om det stämmer, måste lätt se dom isåfall! Hade varit as najs juuuu! :D

Idag är det 19 september allihopa! Dags att gå och rösta! Jag väntar bara på att Sebastian ska duscha klart, och att klockan ska bli tre, DÅ ska vi gå och rösta! Vet typ fortfarande inte riktigt vad jag ska rösta på :s hm. Jaja, idag är det söndag.. boring sunday. Sebastian måste åka tillbaka till Åsele idag.. jobb imorgon! Känns lite trist, men helgen har varit underbar och det har varit jätte mysigt att fått träffas! Och vi ses ju faktiskt igen om bara fem dagar :) hihi, i love you sugarpie :*

Åh förresten, jag mamma och Jennifer har hyrt bord på ett loppis nästa helg :P Har en hel del som jag kan sälja bort, kanske man får ihop sig en liten slant om man har tur! Näe, nu ska jag gå och packa ihop lite grejer till loppisen som Sebastian kan ta med sig till Åsele idag då han åker så har jag mindre att bära nästa helg då jag ska dit.. hoho! Hej!


Jävligt skön låt med Kultiration som jag sitter och lyssnar på just nu B)


FREDAG :D

Äntligen är det freeeeedag!! :D Idag kommer finaste Sebastian hem, inte setts på en vecka så det ska bli riktigt skönt att han kommer hem :) Ska ge han vääärldens största kram då han kommer, har varit så sjukt tråkigt här utan honom! Men på söndag måste han åka tillbaka och jobba igen:( , så helgen kommer spenderas till att bara rå om varandra och ha det mys medans vi kan <3

Förövrigt så är det ett riktigt jävla pissväder ute! Fan varit det i flera dagar nu.. bara regn, regn och mer regn. Suck, var tog den härliga sommaren vägen.. jag vill inte att det ska bli höst/vinter :(( Taggar redan sommaren 2011! Jag är verkligen ingen vintermänniska.. usch, blir som en björn typ och går i ide :p haha.. ne men seriöst, fuck vintern! Ändå positiva med att det blir vinter är att jag fyller 20!!!! :D


jag och finaste baby (L)

hallådär

Sov typ fram till elva idag, det var ruskigt skönt att få sova ut! Typ 10 minuter efter att jag hade vaknat så ringde det på dörren, tänkte vemfan är det som kommer nu?? Helt nyvaken och knappt klädd. Men så kollade jag ut i kikhålet och såg att det var Marina :D Blev jätte glad! Var typ hundra år sen vi sågs. Så hon var här och vi hade massor att snacka om, allt mellan himmel och jord. Klockan två började min lektion och jag fick sällskap av Marina upp till skolan :) Det var riktigt trevligt att träffa henne!

Annars har det inte hänt så mycket idag, gjort bort lite läxor och plockat lite i lägenheten. Max var även på besök en sväng också, vi kollade på idol och snackade skit bara ;9 Anyway, jag tycker det kan bli fredag nu så jag får pussa på sebastian igen :* Bara två dagar kvar nu! wohh!

Nu ska jag feta chips och dipp, sen börja göra sig redo för sängen. Skola imorgon! Har en redovisning klockan två och jag är inteeee taggad! Hatar att redovisa..  ne nu orkar jag inte skriva mer, ska feta chips, hujj!


WTF??

Såg en bild på Lady gaga idag och jag var bara tvungen att spara den! VAD FAN HAR HON FÖR JÄVLA SKOR PÅ SIG EGENTLIGEN??! Asså jag höll på dö när jag såg bilden. Seriöst, kan nån verkligen tycka att dom där skorna är snygga? :o I think they look like crap!!


Iaf, Jävligt slapp skoldag imorgon, har bara en lektion och den börjar klockan två. Vilket betyder att jag ska sova somfan imorgon! woop woop :D Det gillar vi! Ne,nu ska jag fortsätta kolla på Utfrågningen på 4an! Väldigt intressant faktiskt. Tjo! 


school

Hade historia imorse sen trodde jag att jag hade pedagogiskt ledarskap men tydligen så har dom flyttat på dom lektionerna så nu krockar dom med mina matte lektioner.. Så jag har två lektioner samtidigt? :s Liljaskolan säger jag bara. Måste försöka fixa dedär.. eller skolan får fixa det åt mig, kan ju inte vara på två lektioner samtidigt och går jag på ena så får jag ju frånvaro från den andra lektionen som jag inte går på. Usch, så mycket krångel det hela tiden ska vara.

Ja, så jag hade bara historia på morgonen sen fick jag gå hem. Och snart ska jag gå tillbaka igen, har arbetsliv&lärande med ettorna 13.45. Inte taggad! Någon som vill byta? (A) Hade hellre velat stanna hemma och sova istället! Men näe, jag ska vara en duktig tjej och gå dit hur lat och otaggad jag än känner mig!


en trött jessica


SD - nejtack!!



Jag vill ha ett Sverige där det inte finns utrymme för diskriminering och rasism.


Är SD också emot folk som kommer till Sverige, jobbar hårt i Sverige och bidrar till den svenska välfärden? Är Ara Abrahamian, Alexandra Pascalidou, Cornelis Vreeswijk, Dilba och drottning Silvia också en fara för våra pensionärer i Sverigedemokraternas ögon? Jag tycker inte det i alla fall!

Har ni sett SD:s reklamfilm förresten? TV4 vägrade visa upp den trots avtal pga att den var för rasistisk. Man får inte uppamma till hat som gäller ras,kön eller religion. Och alla människors lika värde ska genomsyra valfilmerna, vilket SD:s reklamfilm inte gör då man så tydligt hänger ut en grupp människor




Funderar du på att rösta på Sverigedemokraterna? Läs då dessa tio argument varför du INTE ska rösta på SD den 19 september.

En röst på SD, är en röst på ekonomiska problem
Sverigedemokraterna överdriver kostnaden för invandring och har en oansvarig ekonomisk politik. Sverigedemokraterna vill göra det svårare för invandrare att få jobb, när Sverige egentligen behöver få fler invandrare i arbete.


En röst på SD, är en röst på främlingsfientligheten
Sverigedemokraterna påstår att Sverige håller på att ”islamiseras”. Detta är inte trovärdigt, med tanke på att de flesta svenska muslimer är sekulära och de fåtal islamister som finns i landet saknar politiskt inflytande. Sverigedemokraterna använder muslimer som representant för alla invandrare i syfte att skrämma folk till att rösta rasistiskt.


En röst på SD, leder INTE till minskad brottslighet
Sverigedemokraterna skyller all brottslighet på invandrare och vill bekämpa brottsligheten med hårdare tag. Eftersom deras analys är helt felaktig kommer deras politik inte att komma åt brottsligheten. Forskning visar nämligen att brottsligheten hänger ihop med sociala problem, och dessa har SD inga lösningar på.


En röst på SD, är en röst för likgiltighet
Sverigedemokraterna säger att vi har en ”massinvandring” till Sverige och att vi ska sänka invandringen till Danmark och Finlands nivå. Problemet är det omvända: Danmark och Finland borde lära av oss och visa större välvilja mot flyktingar som flyr krig, konflikter och diktaturer.


En röst på SD, är en röst mot EU, FN och fred i Mellanöstern
Sverigedemokraterna påstår sig vilja hjälpa flyktingar på plats med bistånd, men vill i själva verket sänka biståndet och ifrågasätter om det har någon nytta. De bryr sig inte heller om resten av världen, utan vill går ur EU och skrota FN. Sverigedemokraterna är också för krig i Mellanöstern genom sitt stöd för extrema israeler.


En röst på SD, är en röst för större konflikter i Sverige
Om Sverigedemokraterna får bestämma ska ”svensk” kultur premieras, men partiet kan inte svara på vad svensk kultur är. Dessutom skapar partiet konflikter genom att hålla hårt på sin egen grupps rätt. Istället för att prata om invandrare mot svenskar, borde vi se olika individer och lära av varandra.


En röst på SD, är en röst för unken familjepolitik
Sverigedemokraterna vill vrida klockan tillbaka. De vill att män ska försörja kvinnor som är hemma och föder barn. Enligt SD är homosexualitet en sjukdom och partiet vill göra det svårare för kvinnor att göra abort.


En röst på SD, är en röst på ett parti med rötter i nynazismen
Sverigedemokraterna har sina rötter i den svenska nynazismen. Den första partiledaren Anders Klarström var med i Nordiska rikspartiet och den första revisorn Gustaf Ekström var frivillig i SS under andra världskriget. Sverigedemokraterna har 51 kandidater med anknytning till nynazismen på sina listor till årets val.


En röst på SD, är en röst för ett enfaldigt Sverige
Sverigedemokraterna är ett nationalistiskt parti. Enligt SD så ska varje folk ha en egen nation. Problemet är att vi svenskar är olika från norr till söder. Vi behöver inte ett parti som bestämmer hur vi ska leva som svenskar. Däremot är det inget fel med att älska Sverige, men kärleken till landet ska inte leda till att vi ser ner på folk med en annan kultur eller hudfärg.


En röst på SD, är en röst för kulturella tvång
Sverigedemokraterna vill inte slänga ut alla invandrare, men de vill tvinga de invandrare som lever i Sverige att tycka och tänka som Sverigedemokraterna. Detta kallas assimilering. Att tvinga människor som blivit förföljda och trakasserade på grund av sin identitet att avsäga sin identitet är som ett slag i ansiktet.



Rösta på vad ni vill men för Guds skull - rösta inte på Sverigedemokraterna!
och snälla, rösta inte blankt - det utnyttjas av Sverigedemokraterna.










 


buhu:(

Nu har Sebastian åkt :( Känns ruskigt tomt i lägenheten.. blä det suger att han inte är här! Hoppas bara jag lyckas somna i nån ordning fast jag är själv. Vill bara att det ska bli imorgon så jag kan gå till skolan och tänka på något annat än hur tyst och ensamt det är här, och hur mycket jag saknar sebastian..

Så ikväll händer det inte mycket.. ska se på Ensam mamma söker klockan åtta och tjocka i mig chips och dricka i min ensamhet och tycka synd om mig själv.. haha.. sådeså! Hejdå.

boring sunday

Nu har Kit åkt, vi gick och la oss på en gång när vi kom hem.. var nog rätt trötta båda två :p Skönt vare iaf! Åh vad jag hatar att vara urfattig... måste handla hem lite käk och mjölk osv, tur vi har typ 6 påsar pant haha. Borde ju räcka till lite mat iallafall. Väntar bara på att Sebastian ska komma från Jonas så ska vi gå och panta och handla sen :p Usch jag hatar att panta! Men skitsamma, need food! Tycker att det kan bli den 25e nu så jag får pengar!

Förövrigt så suger det att det är söndag, delvis för att det är skola imorgon (SUCK!!) och för att Sebastian åker till Åsele om nån timme och blir borta hela veckan :( Längtar redan tills på fredag då vi ses igen, och ändå har han inte ens åkt än ;] haha.. Är lite avis på att han ska bo hos mamma i en hel vecka och få äta hennes super goda mat varje dag medans jag sitter i vännäs och äter nå jävla halvfabrikat.. haha. Jag saknar min mamma och hennes mat!


saturday

Det här har typ varit världens segaste lördag ever! Vaknade typ klockan halv två, kollade lite på tv men det var bara skit så jag satte mig vid datorn och nördade lite fram tills Sebastian vaknade och då var klockan typ halv fyra. Sen gjorde vi käk, blev hemmagjorda hamburgare och pommes. Sen efter vi hade käkat och så kollade jag på klockan och då var den vips åtta typ, klockan bara rusade iväg! Sen har jag typ kollat på tv hela kvällen och haft väldigt tråkigt. Och nu är klockan 04.00 och jag är inte speciellt trött.. just sett på The opposite of sex på 4an, den var inte så bra.. men i brist på annat så fick det duga!

Däremot igår såg vi en rätt rolig film, Grandmas boy hette den. Åhh på tal om filmer, jag har hittat en film jag jätte gärna vill se!! Lovely bones heter den och den verkar så bra!

Lovely bones - Historien kretsar kring den mördade Susie Salmon som trots sin död fortsätter att hålla koll på sin sörjande familj på Jorden. Även om hon inte längre finns bland de levande känner hon en stor saknad efter sin familj. Hon följer också sin mördare liv och ser hur han mycket skickligt döljer alla spår och förbereder sig för att mörda igen. I en stämning som är både emotionellt sanningsenlig och mörkt humoristiskt kämpar Susie mot sina hämndbegär.



Jag bara måste se den!! Fast jag ska inte ha för höga förväntningar som jag brukar ha om filmer och istället bli besviken. Men... även fast jag säger så så har jag ändå typ världens förväntningar på den! haha ;p

Klockan blir bara mer och mer, Kit åker klockan 05.40 vilket är typ snart. Därav anledning till att vi inte ligger och sover :p Vi tyckte att klockan redan var så mycket så det var ingen idé att gå lägga sig innan hans buss gick. Men vi ska sova sen då vi lämnat av honom. Det har varit kul att få träffa och lära känna honom! Sebastian har också tyckt det varit trevligt såklart :) Men om knappt en timme ungefär så börjar han sin resa från Vännäs mot Philippinerna! Han ska nämligen flytta dit, fatta va härligt! Ba släppa allt och flytta utomlands! Anyway, i wish you good luck down there! :D

Nu ska jag fortsätta nörda skitdålig-tv-mitt-inatten, varför är det BARA skit på nätterna?? Och på lördagar överhuvud taget. Ne nu ska jag inte gnälla mer, hej på er.

about me

Berätta fyra saker som människor skulle bli förvånade över att veta om dig?
1. Jag har världens fobi för trollsländor, usch dom är så vidriga! hate them:(
2. Jag tycker det är gott att ha potatissallad på pizza :p (brukar alltid ha de då vi har det hemma)
3. Jag är mörkrädd då jag är själv
4. Jag är "bådhänt", kan skriva med både höger och vänster.

Hur vill du helst att andra ska vara?
Dom får väl vara hur dom vill. Sen väljer jag att umgås med dom som verkar vettiga.
Man ska vara lojal och gärna finnas där om det är något. Bry sig om en. Sen en väldigt
viktig sak är att ha humor! att kunna släppa loss och inte ta sig själv på så stort allvar.

Hade du något smeknamn när du gick i skolan?
Njaee.. nån enstaka gång som nån sagt Tk men annars var det bara Jessica :)

Beskriv dig själv med 5 ord?
envis, humor, glad, galen och känslig

Trivs du där du bor?
Lite både och faktiskt.

Tycker du om någon just nu?
Ja jag tycker om många:) sebastian, mina vänner och min familj

Har du många framtidsplaner?
Ne det kan jag inte direkt påstå att jag har. Inte än iaf men det kommer.
Har just tagit studenten så det är bara vänta och se vars livet för mig!
Första planen är väl iaf att skaffa sig ett jobb..

Beskriv hur ditt drömliv ser ut?
Mitt drömliv.. oj vad svårt. Finns så många olika tankar och fantasier om hur mitt drömliv ser ut! Men huvudsaken i mitt drömliv är att jag är trivs med det jag gör och är lycklig!

Har du ett bra självförtroende?
Inte det bästa och inte det sämsta. Jag tycker det kan vara väldigt olika fran dag till dag, kan bero helt på vilket humör jag är på just en dagen.

Vad har du för intressen?
Musik, vänner, läsa, måla, ha kul och ba leva livet!

Vilken är din favoritmat?
Åh det finns ju så mycket som jag tycker om. Hamburgare är jävligt gott, och kycklingfajitas.
Mammas curryröra med paprika och kassler är också jävligt god! Och mammas köttfärssås!
Mammas mat är nog min favoritmat bannemej :D

Vad har du för motto?
what goes around comes around
& som man bäddar får man ligga

Hur var du som barn?
Jag var väldigt påhittig som barn, och hade mycket energi.
Sen har mamma berättat att jag inte var att leka med då jag inte fick som jag ville,
då kunde jag lägga mig ner på golvet och skrika och bli heeeelt tokig. Jag var nog väldigt
bestämd och envis som barn :p Och är nog lite sån fortfarande idag ^^

Vad tycker du om fildelning?

Bryr mig inte alls.

Varför bloggar du?
Har bara haft min blogg i några veckor, men jag tänkte att det kan vara kul att skriva om sitt liv och ha möjlighet att kunna blicka tillbaka sen på roliga saker och minnen man gjort. Sen har jag upptäckt att det är väldigt skönt att bara få skriva av sig lite.

Vad kan man leva utan?
Ryggont:(

Vilket är viktigast hos din partner?
Lojalitet är viktigt. Att man är omtänksam och bryr sig om en.
Och självklart humor, kunna vara barnslig och oseriös men seriös när det gäller.
Att vara sig själv och kunna prata om vad helst med en. And all that i already have! > sebastian<3

Hur ofta lagar du mat hemma?
Inte ofta.. haha. Jag är inte bra på att göra mat så det
blir oftast sebastian som gör middagen och jag diskar :p

Vilket lands matkultur tycker du bäst om?
oj.. jag vet faktiskt inte. Måste nog säga Sverige!

Är du pinsam på fyllan?
Kan hända,ja. Beror nog på hur mycket jag dricker också.

Människa som gör dig enbart ledsen?

..ska man inte umgås med

Människa som gör dig enbart glad?
Finns så många som gör mig enbart glad. Men det får väl bli min älskade familj och sebastian :)

Värsta känslan?
Ångest, dåligt samvete, och känslan av att man vill hjälpa men inte kan.

Favorit tv-program?
Har hur många favorit program som helst ju! Men Top model och Biggest loser typ?

När grät du senast?
I förrgår.

Vad skulle du vilja ändra i ditt liv om du fick ändra på vad du ville?
Jag hade nog ändrat på min ekonomi så jag blev jätte rik och kunde göra allt jag vill göra!

När blir man gammal?
"Vi slutar inte leka för att vi blir gamla; vi blir gamla för att vi slutar leka."

Vill du säga förlåt till någon?
Ne,dont think so.

Vem är din hjälte?
Mina föräldrar, för att det alltid ställer upp för mig!

Vad skulle du helst vara - snygg eller lycklig?
Jag är nog hellre lycklig än snygg faktiskt. Men samtidigt vill man inte vara riktigt ful heller..
Men jag väljer nog lycka före snyggheten! Bäst hade ju varit om man kunde mixtra lycklig&snygg i en.

Vilka personer beundrar du?
Min storasyster Jennifer.

Vem har makten i ditt liv?
Jag

Har du någon dold talang?
Hm nae inte va jag vet. Jag är en hejjare på minigolf iofs! ;D

Har du någon fobi?

Insekter och kryp, jag får typ panik av dom! Då menar jag verkligen panik. Fåglar är också rätt nasty.



godkväll

Sitter och slö kollar på scrubs och börjar känna mig lite trött. Idag gjorde grabbarna (sebastian&kit) middagen så jag fick bara ligga och slappa medans :D Dom var så duktiga så! Dom bjöd på kyckling,ris och currysås :) Har som vanligt kollat på Biggest loser ikväll, tycker det programet fan är bra! Helt galet vad dom lyckas gå ner i vikt alltså. Även sett på Idol och det var väl ungefär lika kul som det brukar vara då det är auditions :p Massa bra program börjar sändas på tv nu när hösten närmar sig, har en del program som jag följer nu :p Och på söndag blir det ännu ett program att börja följa, för då börjar...*trumvirvel* ENSAM MAMMA SÖKER! haha.. Spenderar typ halva mitt liv framför tvn ;9

Imorgon är det äntligen helg vilket känns jävligt skönt! Dock en dag närmare söndag, sebastian ska åka iväg och jobba hela vecka 37 och 38 så han åker på söndag. Buhu, kommer sakna mitt hjärtegull :( Men det kommer nog gå bra, kommer bara kännas tomt att inte ha min finaste bredvid sig och inte få somna med hans trygga och varma armar om sig. Jag har nog tammefan lyckats hitta världens underbaraste pojkvän! Ah det har jag fan, damn im so happy with him!!

Ne nu blir det sängen, school tomorrow! sleep tight.


så äre!

Har inte så mycket nytt att skriva idag så jag kör en snabb plus och minus lista:)

+ vädret
+ fet sovmorgon imorn
+ idol börjar ikväll
+ pizza snart
- fattig
- skola

Nu kom grabbarna hem med pizza så nu ska jag gå och
käka och sen tagga idol som börjar klockan åtta! Hejpåer.




lovely weather

Det är helt underbart väder ute idag! Var sjukt otaggad på skola imorse när jag vaknade, men sen när jag kollade ut och såg hur soligt det var ute så fick jag peppen! Det borde vara fint väder varje dag! Då kanske man skulle bli mer ambitiös och orka gå ut lite oftare. Usch blir deppig av bara tanken på att vintern snart är här.. GE MIG SOMMAR IGEN! Hur som haver, varit i skolan idag. Hade bara två lektioner, historia och matte. Fast min mattelärare sa att jag kunde få gå hem och jobba om jag ville, så jag fick sluta klockan 11.20 :) Juste, i lördags var vi ju och såg Toy story 3 och jag måste då säga det, den var riktigt bra faktiskt! Efter bion drog vi förbi megazone och spelade lite och så innan vi drog vi till bussen.

Igår hände inte så mycket, blev en lugn dag med andra ord. Var och handlade, pluggade lite matte, gjorde middag (blev spagetti och köttfärssås), åt, kollade på tv (typ hela kvällen), myste med sebastian, plockade lite i lägenheten, blev trött, borstade tänderna, gick och la mig, kollade lite mer på tv, somnade. Typ så en vanlig söndag brukar se ut för mig, i bortsett från mattepluggandet :p

Idag är det en massa på tv som jag ska se! Klockan 15.00 är det Tyra bankshow, sen klockan 19.00 är det Biggest loser och klockan 20.00 är det Biggest loser Sverige som har premiär idag!! OCH klockan 22.00 är det Lite sällskap med Filip&Fredrik!
Härligt, då var min kväll gjord :D

bild på mig och baby sen i lördags då vi väntade på bussen till vännäs




lite bilder från stan i lördags och på den goda maten:)

toy story 3 :D

Kom inte i säng förren klockan var typ fem inatt, vilket resulterade i att vi sov fram tills klockan var typ ett, men det var skönt att få sova ut! Är ju faktiskt helg och då får man sova länge! Igår åt vi kycklingwook med nudlar och sötsur sås till middag, det var riktigt gott! Senare på kvällen kom Frida och Viktor hit och hälsade på :) Det var trevligt! Alltid lika kul att få se Fridas bebismage, den har verkligen blivit stooor nu :) Idag ska vi åka in till stan och gå på bio, vi ska se Toy story 3 i 3D :D Blir trevligt att få komma ut och hitta på nånting istället för att sitta inne i lägenheten hela tiden :p

Åhh, jag är typ hur sugen som helst på att åka utomlands.. jag och sebastian har suttit och pratat jätte mycket om att åka iväg någonstans nu på senaste. Jag som aldrig varit utomlands heller :o är så taggad på att ba dra nånstans! Har suttit och kollat jätte mycket på sista minuten resor och sånt. Men man ska ju ha pengarna också.. och de kan man ju inte direkt säga att jag har för tillfälligt. Men nångång ska jag bannemej resa!

Den goda maten vi åt :)


haha kit tar kort på mig samtidigt som jag tar kort på min mat ;p
ville inte vara med på bild!

he has arrived!

Idag hade jag bara två lektioner sen slutade jag, så det var skönt! Gick och köpte rökelser och stearinljus på poppins på vägen hem, är det bara jag älskar rökelser? RÖKELSER FOR THE WIN:D så länge dom luktar gott. Nog om rökelser haha. Nu är Kit här, hans tåg kom fram till umeå tidigt imorse. Vi har inte gjort så mycket idag, kit var ganska trött efter den långa tågresan och sebastian med för att han inte sovit något inatt. Mest bara tagit det lugnt och umgåtts. Imorgon har jag bild vilket är rätt så najs! Har målat mer på tavlan hemma idag så nu är den alldeles strax klar och då kan jag påbörja något nytt :D woho! Också är det ju HELG imorgon med, vilket är ännu mer woho!!

Åh, såg ni finalen i So you think you can dance?! well, i did. Det stod mellan Lauren och Kent och jag var så nervös! haha.. Tycker att båda två var jätte duktiga dansare och att båda förtjänade att vinna men samtidigt tror jag nog ändå att jag hoppades lite innerst inne att Kent skulle vinna, bara för att han är som han är :p Men det blev Lauren som vann. Och lika glad för det är jag. Lauren var helt klart en värdig vinnare hur som helst!



mja

Nu har jag fixat naglarna! skönt! ända som var lite segt var att jag inte kom hem till vännäs förren klockan typ var halv nio. Menmen nu är det gjort :) När jag kom hem så åt jag och sebastian korvstroganoff, och fan så gott det var! Var riktigt hungrig då jag kom hem. Sen gick vi på sega och handlade lite.. och shit vad mörkt det har börjat bli ute på kvällarna nu. Märks att hösten är på väg. Tycker det är lite mysigt att det börjar bli mörkt ute men att själva hösten är på väg gillar jag inte! BIG NO NO! Om jag hade fått välja så hade jag nog haft sommar året runt :p ne jag har inte så mycket mer att säga tror jag.. jo, det är final i so you think you can dance nu på 5an! spännande! Och imorgonbitti kommer kit hit :D

Tänkte jag ska slänga upp en bild på naglarna snart, och lite andra nagelbilder :) Men nu blir det so you think you can dance med älskling! hej på er.