SD - nejtack!!



Jag vill ha ett Sverige där det inte finns utrymme för diskriminering och rasism.


Är SD också emot folk som kommer till Sverige, jobbar hårt i Sverige och bidrar till den svenska välfärden? Är Ara Abrahamian, Alexandra Pascalidou, Cornelis Vreeswijk, Dilba och drottning Silvia också en fara för våra pensionärer i Sverigedemokraternas ögon? Jag tycker inte det i alla fall!

Har ni sett SD:s reklamfilm förresten? TV4 vägrade visa upp den trots avtal pga att den var för rasistisk. Man får inte uppamma till hat som gäller ras,kön eller religion. Och alla människors lika värde ska genomsyra valfilmerna, vilket SD:s reklamfilm inte gör då man så tydligt hänger ut en grupp människor




Funderar du på att rösta på Sverigedemokraterna? Läs då dessa tio argument varför du INTE ska rösta på SD den 19 september.

En röst på SD, är en röst på ekonomiska problem
Sverigedemokraterna överdriver kostnaden för invandring och har en oansvarig ekonomisk politik. Sverigedemokraterna vill göra det svårare för invandrare att få jobb, när Sverige egentligen behöver få fler invandrare i arbete.


En röst på SD, är en röst på främlingsfientligheten
Sverigedemokraterna påstår att Sverige håller på att ”islamiseras”. Detta är inte trovärdigt, med tanke på att de flesta svenska muslimer är sekulära och de fåtal islamister som finns i landet saknar politiskt inflytande. Sverigedemokraterna använder muslimer som representant för alla invandrare i syfte att skrämma folk till att rösta rasistiskt.


En röst på SD, leder INTE till minskad brottslighet
Sverigedemokraterna skyller all brottslighet på invandrare och vill bekämpa brottsligheten med hårdare tag. Eftersom deras analys är helt felaktig kommer deras politik inte att komma åt brottsligheten. Forskning visar nämligen att brottsligheten hänger ihop med sociala problem, och dessa har SD inga lösningar på.


En röst på SD, är en röst för likgiltighet
Sverigedemokraterna säger att vi har en ”massinvandring” till Sverige och att vi ska sänka invandringen till Danmark och Finlands nivå. Problemet är det omvända: Danmark och Finland borde lära av oss och visa större välvilja mot flyktingar som flyr krig, konflikter och diktaturer.


En röst på SD, är en röst mot EU, FN och fred i Mellanöstern
Sverigedemokraterna påstår sig vilja hjälpa flyktingar på plats med bistånd, men vill i själva verket sänka biståndet och ifrågasätter om det har någon nytta. De bryr sig inte heller om resten av världen, utan vill går ur EU och skrota FN. Sverigedemokraterna är också för krig i Mellanöstern genom sitt stöd för extrema israeler.


En röst på SD, är en röst för större konflikter i Sverige
Om Sverigedemokraterna får bestämma ska ”svensk” kultur premieras, men partiet kan inte svara på vad svensk kultur är. Dessutom skapar partiet konflikter genom att hålla hårt på sin egen grupps rätt. Istället för att prata om invandrare mot svenskar, borde vi se olika individer och lära av varandra.


En röst på SD, är en röst för unken familjepolitik
Sverigedemokraterna vill vrida klockan tillbaka. De vill att män ska försörja kvinnor som är hemma och föder barn. Enligt SD är homosexualitet en sjukdom och partiet vill göra det svårare för kvinnor att göra abort.


En röst på SD, är en röst på ett parti med rötter i nynazismen
Sverigedemokraterna har sina rötter i den svenska nynazismen. Den första partiledaren Anders Klarström var med i Nordiska rikspartiet och den första revisorn Gustaf Ekström var frivillig i SS under andra världskriget. Sverigedemokraterna har 51 kandidater med anknytning till nynazismen på sina listor till årets val.


En röst på SD, är en röst för ett enfaldigt Sverige
Sverigedemokraterna är ett nationalistiskt parti. Enligt SD så ska varje folk ha en egen nation. Problemet är att vi svenskar är olika från norr till söder. Vi behöver inte ett parti som bestämmer hur vi ska leva som svenskar. Däremot är det inget fel med att älska Sverige, men kärleken till landet ska inte leda till att vi ser ner på folk med en annan kultur eller hudfärg.


En röst på SD, är en röst för kulturella tvång
Sverigedemokraterna vill inte slänga ut alla invandrare, men de vill tvinga de invandrare som lever i Sverige att tycka och tänka som Sverigedemokraterna. Detta kallas assimilering. Att tvinga människor som blivit förföljda och trakasserade på grund av sin identitet att avsäga sin identitet är som ett slag i ansiktet.



Rösta på vad ni vill men för Guds skull - rösta inte på Sverigedemokraterna!
och snälla, rösta inte blankt - det utnyttjas av Sverigedemokraterna.










 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback