BAKIS

Igår bestämde vi oss för att dricka lite (är ju trots allt motorveckan) så på kvällen tog vi några glas vin och myste hemma bara. Senare kom Robin och några polare till han hit och drack lite med oss :) Var trevligt! Typ första gången vi gör nånting i våran lägenhet :P När dom drog vidare så stack vi till Jennifer och Ulf för att fortsätta dricka där, där var även Johan, Diana, Elise och Mattias :) Vi hade det riktigt trevligt, tills att både jag och sebastian blev alldeles för fulla och drog hem :P haha, fail. Well well, tack för en bra kväll iaf :)

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, vet att vi snackade om att kanske dricka några öl. Men jag känner mig inte så peppad på det just nu, får se hur jag känner sen efter jag har fått i mig nå käk. Känns ju att man va ute och drack igår, är inte den piggaste idag om jag säger så.. :P

KAPTEN RÖD


CP INTERNET

Goddagens! Mitt trådlösa internet har fuckat upp, det funkar inte alls! Blir fett less :( Så nu får vi slåss om internetsladden, Sebastian måste ha den då han spelar sina spel så det händer inte ofta att jag får ha den :P Han ligger och sover nu den grisen så jag passar på att sitta medans jag kan haha :>

Känner att jag också skulle kunna sova en stund, är så jäkla trött efter att ha jobbat. Brukar typ alltid somna en stund varje dag efter jobbet. Men ne, inge sovandes här inte! Nån måste ju göra maten, kycklingwook och ris står på listan! Gott! :)


KÄR OCH GALEN

Igår firade jag och Sebastian 2½ år tillsammans :) Vi gjorde hemmagjord pizza och drack lite vin, hur mysigt och gott som helst var det! Jag är så lycklig ♥



pizzan blev btw hur jäkla god som helst!!!
mmm, dreglar fan när jag ser bilden! haha:P

!!


LUGN KVÄLL

Blev en sen kväll/natt igår, kom nog inte i säng förren klockan var 4-5 eller nå såntdär. Vilket resulterade i att vi sov som två grisar imorse, jag vaknade klockan tre och Sebastian vaknade klockan fem :P Well well. Ikväll händer det inte så mycket, blir bara att ta det lugnt hemma framför tv:n. Kanske köpa sig lite chips och dipp och slå på någon bra film? Lät som en bra idé tyckte jag. Japp så får det bli! :) Men först och främst ska jag göra mat, inte käkat något än. Får bli makaroner och köttbullar, fort och smidigt! yummiii!


SEMESTERBILDER

Lite bilder från semestern. Orkar dock inte lägga upp alla, är hur många som helst. Men här har ni några iallafall:)


BACK IN BUSINESS

Men hallå, det var ett tag sen! Varit så jäkla trött efter semestern och marknaden så jag har inte orkat blogga förrän nu, hade egentligen tänkt uppdatera redan i måndags men var så förbannat trött så jag sket i det. Men nu är jag back on track!

Marknaden var huuur awesome som helst, hade sjukt kul hela helgen! Måste också tacka alla som närvarade :) Kändes lite deppigt i måndags då det var sista dagen, alltid lika trist då det slutar. Men men, bara att tagga till nästa år!! :D Tänkte att jag skulle lägga upp lite semesterbilder sen om jag orkar, får se vad klockan blir. Nu ska jag hoppa in i duschen, måste verkligen tvätta mitt hår!


IM HOME

Hemma i norrland nu! Kom hem inatt, har haft det jättebra på semestern men det känns också väldigt skönt att vara hemma igen. Nu taggar vi sommarmarknad som börjar imorgon, woop woop! Kommer ha fullt upp hela helgen så uppdateringen kommer nog fortsätta vara dålig ett tag till, men efter helgen blir det andra bullar! Har en hel drös med bilder som jag ska lägga upp då. Ne nu ska jag hoppa in i duschen och sen dra på och kika på folkracen med Jennifer och lillebror. HUJJ

UTE I DOM SMÅLÄNDSKA SKOGARNA

Hallådär! Jag och Sebastian drog söderut i lördags, körde 100 mil på en och samma dag. Så nu är vi i Ljungby hos Sebastian mamma och syskon och hälsar på :) Riktigt trevligt har vi det här! Har inte så bra tillgång till internet här dock, därav den dåliga uppdateringen. Men om lite mindre än en vecka så drar vi till Skövde och där kommer jag ha bättre tillgång till internet, tror jag? Anyway, vi har det riktigt bra här! Tänkte mest bara medela om varför uppdateringen har varit så dålig på senaste :p Jaja. Nu ska jag gå ner och hjälpa till med maten! Hörs om några dagar :) HUJJ!