MIN DATOR OCH HELGEN

Woop woop! Kan äntligen sitta vid min egna dator igen! Och allting var dessutom kvar på datorn :D
Jag som var så himla orolig att något skulle försvinna med min otur, men icke sa nicke :)

I fredags tog jag och Sebastian bilen till Umeå för att hälsa på Emelie och Stoff över helgen. Det blev en riktigt lyckad helg. När vi kom dit så drack vi lite vin, åt chips och annat gott, snackade skit osv. På lördagen gjorde Emelie jättegod mat som hon bjöd på, hasselbackspotatis och porterstek med vitlöksbröd och ångkokta wookgrönsaker. Smaskens! På kvällen drack vi och lekte lite lekar, spelade spel och så :) Blev lite för mycket alkohol kanske men kul hade vi!

Och glömsk som jag är så tog jag ju inte med mig kameran, även fast jag tänkte hela tiden
"glöm inte kameran, glöm inte kameran!". Typiskt! Jag som hade tänkt ta massa bilder..
Jaja. Nu ska jag gå och börja med maten, det får bli hamburgare idag! Mmm!


YEY, IT'S HERE!

Jag är så lycklig! Vet ni vad jag precis fick veta? Min dator har kommit! Min fina älskade dator :D Som dessutom är hel och fungerande nu. Ska bli otroligt skönt att äntligen få tillbaka den. Dock ligger den i Åsele så jag får lov att vänta tills på söndag innan jag har den i egna händer. Då ska jag sätta på min nya skin som jag fick i födelsedagspresent också!

Åhh det känns så bra att den är fixad och klar! Nu är det bara att hålla tummarna på att allting som låg på datorn fortfarande ligger kvar. Har någonting försvunnit på den vet jag ju nån som kommer bli pretty sad..
så det hoppas jag verkligen att vi kan undvika :P Välkommen hem dator!


peace!

VÄLKOMMEN TORSDAG

Halloj. Då var den här veckan snart slut. Klev upp klockan sex imorse och åt en rejäl frukost med
Sebastian. Det kändes väldigt behövligt! Alldeles för sällan som magen får sig en god frukost. Bokat
tvättid idag från 08-12 så jag håller på att tvätta för fullt. Och när tvätten är klar ska jag ta tag i disken!
I måndags var jag och Jennifer på Röda korset för möte med globala ungdomsgruppen, det var
trevligt och vi kom fram till många vettiga saker! Vi har bl.a. beställt hem kak och godis lådor som
vi ska sälja för att samla in pengar till svälten i etiopien. Hoppas att man får mycket sålt! :)

I tisdags firade jag och Sebastian tre år tillsammans. Helt galet att det gått tre år sen
vi träffades! Kan inte riktigt förstå det själv :p Tre fantastiskt underbara år!



AWESOME DUDE

DUDE?!! Snacka om kreativ och duktig snubbe. Så jävla ballt.
Jag vill också måla något fett på en skitig bilruta :O Fan så coolt.


DATANÖRD?

Åhhhh. Jag saknar min dator! Jag tycker att den kan bli klar på lagning nu så jag kan få tillbaka den :( Känns jätte trist att det blir så få uppdaterigar här på bloggen.. men det får ni helt enkelt ta tills att jag fått igen min dator. Jag hoppas verkligen att den kommer innan den här veckan är slut, men det lär väl aldrig inträffa..

I miss you my lovely computer! du är bäst, glöm aldrig det :*

BALNAGLAR

Naglarna jag hade på balen 2010. Älskar det där mönstret!


KATTUPPDATERING

Har inte skrivit något om katterna på länge. Dom små kissarna som hittades ute som vi bestämde oss för att ta hand om. Haft dom sen de var 2 veckor, vi var tvungna att nappflaskmata dom, pinka och bajsa dom osv. Gud så små dom var nu när jag tänker tillbaka! Helt galet vad dom har växt. Idag är dom 13 veckor och växer fortfarande för fullt!

I början var dom fem stycken. I lördags hämtades två av den familjen som skulle ha dom. Kändes lite sorgligt att lämna ifrån sig dom faktiskt. Kom en liten tår i ögonvrån. Har ju som blivit våra små bebisar :p Men samtidigt så visste vi ju från början att dom skulle lämnas iväg när de blev tillräckligt gamla. Funkar ju inte att ha fem katter själv, sex med vår stora kisse Smulan. Och ikväll ska Jennifer ta hem en, lilla kurry :) Ska bli spännande att se hur han går ihop med dom två katter hon redan har. Hoppas det går bra! Sen är det bara två kvar här, min Skorpan och Vilda. Skorpan ska såklart bo kvar här med oss :) Och Vilda ska få bo kvar tills vi hittat en bra ägare till den fina lilla tjejen!

Jag är så glad att just Skorpan blev min! Han är helt underbar. Och så himla fin! Min katt. Jag kan själv inte riktigt fatta det, så länge som jag tjatat om en kattunge och nu har jag en helt egen liten bebis! Som inte är så liten längre, men han är ändå min bebis och kommer alltid vara min lilla bebis oavsett hur stor han blir!! Hihi.

Anyway. Jag ångrar inte en sekund att vi bestämde oss för att ta hand om dom för tre månader sen.
Det har varit minst sagt tre händelserika och mysiga månader :)

Skorpan då han bara var några veckor :]



HEJDÄR

Som sagt blir det inte så mycket uppdateringar nu eftersom min dator är trasig. Känns inte lika kul att blogga från Sebastians dator :P Har ju alla bilder osv på min dator. Ska skicka in den på lagning nu till veckan. Jag hoppas verkligen bara att alla bilder och sånt är kvar på datorn när jag får tillbaka den.. annars blir jag ledsen! Har typ hela mitt liv där :P

Aja. I lördags hade jag egentligen tänkt att ta det lugnt hemma bara men så fick jag sms från Jennifer klockan nio på kvällen "ska du med ut ikväll??" Och så blev det! Värsta impulsiv kände jag mig! Haha. Slet på mig en klänning och lite smink och drog bort till Jennifer och Elise. Drack lite där och sen gick vi ut på hotellet :) Kvällen var riktigt trevlig, även fast det blev lite dispyter där på slutet. Tack alla som var med!

Firade även min födelsedag i fredags, fyllde egentligen år i tisdags men eftersom det var på en vardag så var det lite svårt för alla att komma osv. Så vi tog firandet på fredagen istället! Och det var himla mysigt. Åt världens godaste smörgåstårta, kladdkaka och massa bullar! Också fick jag såklart öppna paket :) Jag fick en ny skin till min bärbara(!!!!) jätteglad blev jag! En parfym, hårspray och värmeskydd till håret, ett minneskort till mobilen, en skitsnygg necessär, massor av smink, två klänningar och en JÄTTE mjuk filt. Går inte ens att ta in hur mjuk den är, man typ dör lite när man tar på den :P Helt allvarligt alltså. I love it, i love it, i loooove it!



HAHAHA

typ våra katter ^____^ haha


ROCK BY SWEDEN

Här är swarovski armbandet från Rock By Sweden som jag fick av Sebastian i julklapp.
Jag älskar det! Tycker det är hur fint som helst, och det är typ hundra gånger
finare i verkligheten :) Det kommer att användas flitigt! ♥




DÅLIG UPPDATERING

Hej, det var ett tag sen! Haft fullt upp med flytt den senaste veckan, därav den dåliga uppdateringen. Men nu är vi äntligen klar! Har knappt skrivit något om flytten, men ja nu bor vi i en ny lägenhet för er som inte redan visste :) En fin tvåa med balkong. Riktigt trevligt område måste jag också säga! Mycket trevligare än förra lägenhetshuset.

Något som däremot suger är att min dator har slutat fungera :( Tror det är fläkten som gett upp.. Åh, känner
mig seriöst handikappad utan min dator! Men men. Vi kopplade in Sebastians dator nu så
jag får väl låna den då jag behöver. Men det suger ändå! Jävla dator!

Ohhh btw, en grej till! Jag fyller år imorgon :D woop woop!