FREDAG!

Tjo! Waddup ppl? Själv gör jag inte mycket, kom hem från Work for you för ett tag sen. Juste, har jag ju inte nämnt. Det är ett ställe jag går på där vi är en blandad grupp arbetssökande människor, vi får peppning och hjälp att söka jobb, gör studiebesök, olika övningar osv. Rätt drygt att behöva kliva upp tidigt varje morgon men samtidigt skönt att få in lite rutiner. Både Milla och Pekka går även där, så det är nice! Så man känner någon lite bättre :)
 
Har även börjat fundera på att plugga upp min matte. Måste ändå göra det nångång, och är jag ändå arbetslös kan jag lika gärna göra det. Sen har jag lite funderingar på vad jag ska göra efteråt då jag fått godkänt i matte, men det berättar jag senare ;) Dags att börja göra något av sitt liv känner jag.. Blir ju snart  22! Usch. Nu måste det börjar hända något!
 
Innan jag avslutar måste jag bara säga att jag gillar Sala så mycket! Jag trivs verkligen som fisken i vattnet här :) Men självklart saknar jag min underbara familj och fina vänner ♥ Men nu är det inte länge kvar tills vi ses! :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback