CELLULITE

Celluliter är ett fenomen som drabbar främst oss kvinnor, detta på grund av att kvinnor har mer underhudsfett än vad männen har. Dessa gropar beror på inflammationer i underhuden som ofta kommer av en bakteriell infektion. De flesta tjejer får sina första redan i tonåren. Vanligast är att de uppstår på lår, rumpa, mage och överarmar. Det råder delade meningar om huruvida man kan motverka celluliter. Hittils har inget revolutionerande hänt som råder bot på groparna.

Men. Det är mänskligt och inte minst vanligt. Varför inte bara acceptera våra gropar? Okej, det är inte det vackraste fenomenet som vi kvinnor blivit tillägnade, men det är så vi ser ut. Då måste det vara okej.

Med retuschering, täckade strumpbyxor, rätt kläder och ljus, kan man dölja en del för stunden. Men celluliterna finns kvar. Även kändisar har dem. Modeller, skådespelerskor...



 

 


Kommentarer
Postat av: Unni

Joo..dom där känner man ju igen..trevliga små gropar! Trodde dock fan inte att Mischa hade såna värstingar :|

2010-10-28 @ 01:22:00
URL: http://yourainagain.webblogg.se/
Postat av: Jessica - Hairdesigner

bra inlägg!

2010-11-01 @ 11:32:33
URL: http://jessicahallen.blogg.se/
Postat av: Mette

Så många gropar har inte jag lyckats med efter 4 kids ändå aldrig bantat eller annat tokigt lyckligt lottad bara lite synd om killarna på vår sida de har en förmåga att bli väldigt tunna bara skelett helt utan kött.



Har föresten sällan sett så många hos någon som inte är riktigt gammal men så vi vanliga dödliga lever nog oftare ett mera sunt liv än de over there =)

2010-11-02 @ 18:54:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback